Arkadaşlar Allah korusun da diyelim ki ünlü bir seri katil sizi yakaladı. Polis tarafından yakalanamayan birisi. Diyelim ki sizi yakaladı ve kötü şeyler uaptı ne yaparsınız nasıl kaçarsınız? (Eğer erkekse cinsel organına tekme atın)
Bir seri katilden kurtulmak için neler yaparsınız?
Adam ünlü bir seri katil polis tarafından yakalanamayacak bir potansiyelde ve gariban beni yakalamış ne yapabilirim ki yani hiçbir şey yapamam adam binlerce insan yakalayıp ünlü olmuş ben ilk defa yakalanıyorum ömrü hayatımda hiçbir şey yapamam yani
Yani çok düşük ihtimal ben yok demiyorum muhtemelen yapılan çoğu hareket sonuçsuz kalacaktır diyorum kurtulmaya uğraşılır mı belki şartlar onu gerektiriyorsa ya da bir ihtimalin varsa uğraşılır fakat zor.
Valla seri katillerin psikolojisi diye bir kitap vardı onda psikolojik iknanın çok işe yaradığı katiller olmus örnegin sen ne ladar yakısıklısın seni bir ömür sevebilrm filan diyen bir kadın katil tarafınsan serbest bırakılmıs
İşte bunu kavramak anlamak da önemli dediğim gibi bunlar düşük olasılıklar o seri katilin hangi kaç kurbanından sadece birinden bahsediyoruz adamın belki 200 tane kurbanı var sadece biri kurtulmuş çok düşük ihtimal kısaca
Genelde o durumlarsa çok az kurban sakin kalabiliyor buda bir neden o durumda insan panik atak krizi geçirebilir veya korkuya teslim olur mantıklı düşünemez
Oyuna ayak uydururum. Çünkü tekme atmak, karşı koymaya çalışmak denendi, sonuç aynı oluyor çoğunlukla. Zeki birini yenmek için zekasını yönlendirmek bence en etkili yöntem.
Seri katili öldürürdüm ne yapacağım başka. en kesin yolu bu çünkü kaçsam da peşimi bırakmaz bende zekice bir oyunla onu alt etmek isterdim ondan sonra da kurtulmuş olurdum. seri katillerden nefret ederim bu yüzden de serilerine son vermek lazım
Bi katilin psikolojisine göre hareket etmek de olabilir, evet tabi ki mesela bana korkutucu gelse de korkumu gizleyip onunla onun istediği standartta sohbeti eder onu her konuda desteklerim. Her söylediğini onaylayıp ona yardım ederdim. Zıt bir karaktere zıt şekilde gidilmesinin sonucu daha kötü olabilir. Daha ılımlı olunmalı.