Aşk İlişkileri Sevgilim cinayet işlemiş 10 yıl içerde yatmış sizce uzakmi durmaliyim? Gizli Üye (36-45) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Silahla vurmuş muzikholde güya haklıyım o beni oldurcekti yoksa diyor Güncellemeler+1 yıl Güncel Güncellemeler+1 yıl Gncl Sevgilim cinayet işlemiş 10 yıl içerde yatmış sizce uzakmi durmaliyim? Cevapla İş Soruları Sevgili Soruları Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Cavendish Takip Et Master Yaş: 42 , eic 76% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 4,6b cevap paylaştı. Yarın bir gün seni de vurduğu zaman kendine haklı bir sebep bulup hayatına devam eder. 0 5 Yorumla Soran +1 yıl Aldatırsan vururum diyor Yorumla Cavendish +1 yıl Bu mantık ile bir yanlış anlaşılmada dahi ölmüş oluyorsun oda aldattı haklıyım der zaten adalet yok tahrik etti der 3-5 yıl yatar çıkar. Yorumla Soran +1 yıl Evet hasta bence o uzak durucam smdiden başlıcam eve kamera koycam diyor bana ruh hastası belli Yorumla Cavendish +1 yıl Bu soruyu sorarak kafa yaptığını düşünüyorum artık. Yorumla Soran +1 yıl Hayır ne kafasi Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Hep haklılar zaten. Ne olursa olsun insan canına kıyandan uzak dur 0 9 Yorumla Soran +1 yıl Çok dogru Yorumla Soran +1 yıl Banada sardı korkuyorm Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bi bahane bulup ayrıl. Ama bu olaydan olduğunu çaktırma. İlerde bir ay sonra falan mesela. Yorumla Soran +1 yıl Yok kaesi taraf terordu bilmem ne öldürdüm diyor vs bahane yoksa müebbet vermz di dmi hakim hastalıktan tahliye olmuş 10 yıl yatıp Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Tahrik vardır illaki haberlerde görmüyor musun kadın cinayetinden adama 12 yıl veriyorlar. Her şey olabilir bilemem. Sen uzak dur. Akıllı ol. Panik yapma Yorumla Soran +1 yıl Teşekkür ederim 🙏 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Rica ederim. Nerede yaşıyorsun bi sıkıntın olursa yardımcı olmak isterim Yorumla Soran +1 yıl İzmirde Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Uzakmış yakın olsan yardımcı olurdum. O raddeye gelmez umarım. Yorumla
QuotenAda Takip Et Xper 4 Yaş: 35 +1 yıl Birde soruyor ya.. Bunun muhakemesini kafanda yapamayacak kadar mal mısın? 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Ama çok iyi birisi suç bı kez işlemek sureklmi olur Yorumla QuotenAda +1 yıl insan öldürmek değişik bir duygudur bikere tattımmı gerisini istersin. Yorumla
çançinçonderlerrr Takip Et Xper 4 Yaş: 24 +1 yıl bağrına basacaksın evimin direği diyeceksin yoksa senide vurur aman 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Aşırı kıskanç zaten Yorumla
Berna4590 Takip Et Xper 3 Yaş: 29 +1 yıl Katil mi sevgilin yargılamak istemiyorum ama korkunç geliyor kulağa 0 0 Yorumla
Sonsofanarcy Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 41% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı. Bi 10 sende senin için yatar bence uzak durma 0 0 Yorumla
Mistttikamber Takip Et Xper 7 Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Uzak dur yarın bi gün seni de öldürür 0 0 Yorumla
cankall Takip Et Master Yaş: 45 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 10,5b cevap paylaştı. Yok devam et yani bir cana kıymış adam 0 10 Yorumla Soran +1 yıl Basit bişey degil dmi şiddete egilm Yorumla cankall +1 yıl Basit değil buna inan bir canı almak sadece insan olarak düşünme bunu Yorumla Soran +1 yıl Haklıydım diyor yoksa oldurcekti bilmem ne iyide hakim öyle olsa müebbet vermzdi ki Yorumla cankall +1 yıl Pişman olmuş olabilir lakin bunu sorduğuna göre onun gözlerinde pek pişmanlık görmemişsin gibi Yorumla cankall +1 yıl Mübbetse nasıl on yılla çıkmış Yorumla Soran +1 yıl Evet pişman o dönem abisi vurmslar piskjk iyi degldm diyor ama aldatırsan seni vururum diyor sanki var gibi sinir Yorumla Soran +1 yıl Sağlık sorunu da çıkmış pankreas kanser başlams raporla torpil işi biraz snra yenms smdi Yorumla cankall +1 yıl Yani uzakdur işte inşallah uzaklaşınca sarmaz sana Yorumla Soran +1 yıl Sardı bile Yorumla cankall +1 yıl Senin adına üzüldüm o zaman bir şekilde kurtulmaya bak en az hasarla Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl sinirlenince senide vurabilir iyi düşün karar ver 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Evet dedi zaten bı kez ama inanmadm Yorumla
Bluuee06 Takip Et Yoda Yaş: 39 , eic 100% +1 yıl Hemen kaç yanından 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Korkutma Yorumla Soran +1 yıl Aşırı kıskanç olayı anlattı haklyidm diyor ama Yorumla Bluuee06 +1 yıl Ne kadar haklı olsa da sana zarar verebilir, kendi canını düşün onun hka iddiası önemli değil, sende hakim değilsin Yorumla Soran +1 yıl Haklı olsa zaten hakim müebbet vermezdi dmi önceki silah bulundurms iyi Halide yokmuş banada bı iyi ki ama uzak durucam Yorumla
ŤƏĐ_MÒSBÝ Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 70% +1 yıl Direkt sıvış 0 5 Yorumla Soran +1 yıl Kolay bişey degil dmi Yorumla ŤƏĐ_MÒSBÝ +1 yıl İnsan öldürmek öyle basit bir şey değil. Yorumla Soran +1 yıl Her ne olursa olsn sebebi Yorumla ŤƏĐ_MÒSBÝ +1 yıl Aynen Yorumla Soran +1 yıl Özünde iyi birisi ama haklsın uzak durucam Yorumla
Kritheis Takip Et Xper 7 Yaş: 31 , eic 68% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 486 cevap paylaştı. Evet 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Yarın bir gün seni de vurduğu zaman kendine haklı bir sebep bulup hayatına devam eder.
Aldatırsan vururum diyor
Bu mantık ile bir yanlış anlaşılmada dahi ölmüş oluyorsun oda aldattı haklıyım der zaten adalet yok tahrik etti der 3-5 yıl yatar çıkar.
Evet hasta bence o uzak durucam smdiden başlıcam eve kamera koycam diyor bana ruh hastası belli
Bu soruyu sorarak kafa yaptığını düşünüyorum artık.
Hayır ne kafasi
Hep haklılar zaten. Ne olursa olsun insan canına kıyandan uzak dur
Çok dogru
Banada sardı korkuyorm
Bi bahane bulup ayrıl. Ama bu olaydan olduğunu çaktırma. İlerde bir ay sonra falan mesela.
Yok kaesi taraf terordu bilmem ne öldürdüm diyor vs bahane yoksa müebbet vermz di dmi hakim hastalıktan tahliye olmuş 10 yıl yatıp
Tahrik vardır illaki haberlerde görmüyor musun kadın cinayetinden adama 12 yıl veriyorlar. Her şey olabilir bilemem. Sen uzak dur. Akıllı ol. Panik yapma
Teşekkür ederim 🙏
Rica ederim. Nerede yaşıyorsun bi sıkıntın olursa yardımcı olmak isterim
İzmirde
Uzakmış yakın olsan yardımcı olurdum. O raddeye gelmez umarım.
Birde soruyor ya.. Bunun muhakemesini kafanda yapamayacak kadar mal mısın?
Ama çok iyi birisi suç bı kez işlemek sureklmi olur
insan öldürmek değişik bir duygudur bikere tattımmı gerisini istersin.
bağrına basacaksın evimin direği diyeceksin yoksa senide vurur aman
Aşırı kıskanç zaten
Katil mi sevgilin yargılamak istemiyorum ama korkunç geliyor kulağa
Bir şey olmaz ama sonu yok
Bi 10 sende senin için yatar bence uzak durma
Uzak dur yarın bi gün seni de öldürür
Yok devam et yani bir cana kıymış adam
Basit bişey degil dmi şiddete egilm
Basit değil buna inan bir canı almak sadece insan olarak düşünme bunu
Haklıydım diyor yoksa oldurcekti bilmem ne iyide hakim öyle olsa müebbet vermzdi ki
Pişman olmuş olabilir lakin bunu sorduğuna göre onun gözlerinde pek pişmanlık görmemişsin gibi
Mübbetse nasıl on yılla çıkmış
Evet pişman o dönem abisi vurmslar piskjk iyi degldm diyor ama aldatırsan seni vururum diyor sanki var gibi sinir
Sağlık sorunu da çıkmış pankreas kanser başlams raporla torpil işi biraz snra yenms smdi
Yani uzakdur işte inşallah uzaklaşınca sarmaz sana
Sardı bile
Senin adına üzüldüm o zaman bir şekilde kurtulmaya bak en az hasarla
sinirlenince senide vurabilir iyi düşün karar ver
Evet dedi zaten bı kez ama inanmadm
İlerde pişman olur boşanırsın baştan uzak dur
Hemen kaç yanından
Korkutma
Aşırı kıskanç olayı anlattı haklyidm diyor ama
Ne kadar haklı olsa da sana zarar verebilir, kendi canını düşün onun hka iddiası önemli değil, sende hakim değilsin
Haklı olsa zaten hakim müebbet vermezdi dmi önceki silah bulundurms iyi Halide yokmuş banada bı iyi ki ama uzak durucam
Direkt sıvış
Kolay bişey degil dmi
İnsan öldürmek öyle basit bir şey değil.
Her ne olursa olsn sebebi
Aynen
Özünde iyi birisi ama haklsın uzak durucam
Yok canım ne uzak durması
Yol yakınken vazgeç derim
Evet
Evet
Kafana göre
Uzak durmalısın
Aynen