Tamam Türk halkı şikayetçi olabilir hakkıdır ama başka ülkeler neden karışıyor
Abd başkanı seçim vaadi olarak Erdoğanı devireceğiz diyor
Fransa bizim derdimiz Türk halkıyla değil Erdoğan'la diyor neden anlam veremiyorum bir türlü
Abd başkanı seçim vaadi olarak Erdoğanı devireceğiz diyor
Fransa bizim derdimiz Türk halkıyla değil Erdoğan'la diyor neden anlam veremiyorum bir türlü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Kimsenin TR ile uğraştığı yok. Eskiden Kemalciler dünya bize düşman algısı yaparken şimdi Erdoğancılar yapıyor. Geçin bunları.
İyi de adamlar kendi ağzıyla söylüyor derdimiz Türk halkıyla değil Erdoğanla diye
yav he he işleri güçleri yok kıytırık ortadoğu ile ilgileniyorlar.
Amcacım bunları ben söylemiyorum hiç haber izlemiyor musun gerçekler yani adamlar kendi ağzıyla söylüyor hiçbir şey bilmiyorsan aç YouTube den izle
haber dediğin kanallar ahaber ise yok ben izlemiyorum.
Hayır abd nin kendi yayın ajansı bahsettiğim biden kendi ağzıyla söylüyor her şeyi
ben türkiye'yi sevmeyen biri olsam erdoğan'ın türkiye'nin başında kalmasını isterim. ülke ekonomik olarak çökmüş, hiçbir şey yapılamıyor. avrupa'ya mülteciler gitmesin diye anlaşma yapmış 10 milyon insan besliyor. Kim erdoğan'ın gitmesini ister ki? sen hayal görüyorsun
Biden Türkiye yi sevdiği için mi Erdoğanı devirmeliyiz dedi yani şaka mısın sen amca😂😂
sen türkiye bakınca devrilmesi gereken bir lider mi görüyorsun :D dünyanın en fazla enflasyon oranı ve fakirlik seviyesi türkiye'de :D şaka mısınız minik dostum, ben olsam erdoğan hep kalsın isterim :D
Sen olsan istersin işte başkaları neden istemiyor soru bu zaten
senin hayal dünyanda istemiyordur :D otokratik bir lider olduğu için kendi iç seçmenlerine bakın ben demokratik olmayan liderlere karşı mücadele ediyorum diyor. biden'in o konuşması seçim sürecindendi. seçildikten sonra gayette iyi anlaştı erdoğan'la.
minik dostum, ben imam hatipliyim, erdoğan'ın alnı secdeye gidiyor. fakirlik 10 kat daha artsa ben yine erdoğan'a vericem de seni takdir edeyim. burada yarım saat millete laf anlatmana gerek yok :D
Yahu ben sana amca dedim sinir etmek için hakkını helal et 🤣🤣
helal olsun :D
Çünkü yaptıkları sadece bize zarar vermiyor. Küresel ekonomiye de zarar veriyor.
Dayattığı şeylere kafa tuttuğu için
Peki sence bunca şey görmezden geliniyor neden sadece insanlar cebini düşünüyor
Çünkü herkesin dini imanı para olmuş gerisi umurlarinda değil
Sağ ol cevabın için çok haklısın
7-8 milyon mülteciyi abye gitmesin diye anlaşma yaptı. 3 milyar dolar para aldılar. Binali bile avrupa huzurluysa bizim sayemizde diyor. Sen bu soruyu ciddi ciddi soruyorsun?😂 akpden bir avantan var galiba😂
Eee adamlara laf söylüyor
Tam tersi onu destekleyip getiren onlar
Valla ben demiyorum adamların bu cümleleri kurarken videoları var
Tabi öyle diyecekler, tutupta biz destekleyip başa getirdik, yaptığı her hukuksuzluğu görmezden geldik mi diyecekler.
Sen BOP nedir biliyor musun, hangi ülkelerin projesi amacı ne biliyor musun?
Peki bu BOP un eş başkanı kim biliyor musun?