Erdoğan'a neden düşmanlar?

Bakıyorum, hiç alakası olmayan, Avrupa'da yaşayan, ve oralı olan, yabancılar, Erdoğan'ı sevmiyor. Dikdatör diyor. Vesayre. Bizim liderimizden size ne? Bizim ülkemizi yönetiyor, sizi mi yönetiyor. Bi tane isviçreli akrabam tatile İzmir'e geldi. Sordum. Orada Erdoğan'ı severler mi dedim. Ordaki Türklerden seven var, sevmeyen var, ama yabancılar sevmez dedi. Yabancılar sevmez se demek'ki iyi adam dedim bende. Güldü. Yunanistan'da Türk bayrağı ile Yunanlara fotoğraf çektiren birisi. Yunanlara sorduğunda. Yunan Kız demişti ki. Türkleri seviyorum ama liderinizi sevmiyorum dedi. Halbuki Yunanistan'ı NATO'ya alan ülke Türkiye. Erdoğan Yunanistan ile ilişkileri düzeltmek için, elinden geleni yaptı. Natoya aldı, onlarla irtibatı kesmedi. Onların başında ki adam, Türkiye'ye sidik yarıştırıyor. Tarafsız Adaları işkal ediyor. Kıbrısda doğal gaz araması yapıyor falan Türkiye'nin işlerini bozmaya çalışıyor falan. Eskiden Yunanistan'dan Türkiye'ye çok, şarkıcı, sanatçı geldi, otilla vesayre, halkımız yunanları sevdi bir ara 2005 li yıllarda. Türk Yunan ilişkisi iyidi. Survivor türkiye Yunanistan yarışması çekildi. Yunan, Türk dostluğu medyada anlatıldı falan. Türkiye'de deprem olduğunda yunanlar destek verdi. Aynı şekilde bizde onlara veriyoruz. Ama neden gayrimüslim ler Erdoğan'ı sevmiyor da, İslâm ülkelerinin halkları seviyor. Kafirler sevmiyor, müslümanlar seviyor. Müslümanim diyen türk bile, Erdoğan'ı sevmediğini söylediğin de. Dini yanlış yorumlayan biri olduğu ortaya çıkıyor. Okadar iş adamı, medya seviyor. Medya satılık diyor. Neden bu böyle

Erdoğan'a neden düşmanlar?