Ben izledim, hiçbir sakıncalı yanını görmedim.
Bunların derdi ne ki, filmi protesto ediyorlar?

Ben izledim, hiçbir sakıncalı yanını görmedim.
Bunların derdi ne ki, filmi protesto ediyorlar?

Yazın çıkan yangınlar nedeni ile çektiği videolar ve yaptığı yorumlar nedeni ile kendisine pek sevgi ile bakmayyorlarıdı, fırsatını bulsalar... Birde üzerine mütahite karşı film daha ne olsun.
Mesajın için teşekkürler 🙂🖐🏼
Köşeye sıkışan kedi tırmalar osuruktan nem kapanı hararet basar bunların olayı tam olarak bu kuyruğu titretmeleri an meselesi her şeyde kendilerine bir gönderme var sanıyorlar bir yerdede haklılar aslında bende olsam kaşıntı tutardı yani😆 bir kanala geçiyon her şey mükemmel bir kanala geçiyon her şey çöküşte ahaa faturada geldi ne dokuz yüz mü bir daha bakayım harbi dokuz yüz yok ya yanlış gördüm herhalde doksandır hayır bir sıfır daha var yanında yanıyorum allaaahh bundan sonra ampul yakanın allah bin belasını versin
✌️✌️
Bunların zaten protesto etmediği bir şey mi var. ekonomi hakkında birisi kendi fikrini söylediği zaman hemen protesto ederler. akplilere göre bir tek onların fikri doğru kendileri doğru sadece diğer tüm dünya yanlış onlara göre.
Battı çünkü 😂
Cevap
11Cevap
Recepte zamanında o boykotçulardan az yemek yemedi. Şimdi recebin açısından iş burada o protestocularda kendi ekmeğinde.
İzlemezsen izleme, sana yorum yapma hakkını kim veriyor? Tabi orman yangınlarında eleştirdi ya hükümeti, hemen saldırı. Hemen baskılama sindirme politikası. İnadına izlerim.
aktroller ve akpliler olmak üzere filmin reklamını gayet güzel yaptılar merak eden disneye üye olup izler filmi bu iş şahan gökbakara cok yarar :D
Bugüne dek hiçbir filmini izlemedim. İzlemeyi de düşünmüyorum. Ucuz ruhlu sokak itinin boş lakırtılari sadece benim gözümde.
Akp ile ilgisi yok bende sevmiyorum boykot ediyorum yani saçma sapan bir insan rolü bu kadar uzun sürmemeli 7 yapmış adam ne gerek var? Komik desen değil heyecanlı desen oda yok eee?
Zamlara değil komedisine tepki yazıyor
Yapacakları bir şey yok gündem değiştirmeye çalışıyorlar
Siyasi görüşle alakasızca yorum yapayım sanat bu mudur yaa kim izliyor bu adamı merak ediyorum
Henüz görmedim bunu ama bir çok film uzuyor beğenmeyen olabilir beğenen de çok
😃😃AKP'li lerı çıldırttığı ne malum, belki de var bişi
Kim boykot etmisya nerde gordun
Daha flim baslarken lafini soktu. Bu elektrik faturası ne diye. Güzel giydirdi onlara
Hahahaha Şahan ayar vermiştir
Ampule laf etmiş?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?