Maalesef eksik bile çizilmiş. ülkeyi dışarıdan görenler o kadar kötü gözle bakıyor ki. bırakın kıskanmayı, acınılacak haldeyiz. Şiddet ve adaletsizliğin bitmediği ve sürekli devam ettiği bir ülkedeyiz, diğer ülkeler gelişirken bir geri gidiyoruz. bu ve bunun gibi cahil topluluk umarım yerin dibini boylarlar ve kurtuluruz tamamen.
Eksik çizmiş biraz da kafası kopmuş kadın, tecavüzü resmetmek için de vücudu morarmiş vajinasından kan gelen kadın, açlıktan yoksulluktan üstü başı eski püskü olan yüzünde hiç mutluluğu olmayan insanları çizmeliymiş.
Beğen
Sevdim
Yardımcı
Eğlenceli
Katılmıyorum
7
Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
20
Görüş
23
Görüş
Gizli Üye
(45 üstü)
1 ay
Tüm ülkelerde çocuklara yönelik suçlar olduğu gibi, her konuda insanlık dışı suçlar oluyor, ülkemize böyle bir resmi yakıştıran meksikalı bir hadsize haddini bildirmek yerine prim vermemiz büyük hata olur!
Aşağıdaki linklerde meksikanın "insanlık dışı suçlarda" dünyada nasıl suç nirvanası olduğuna şahit olurken; bu meksikalı ressamın bu resimle nasıl abesle iştigal ettiğini idrak etmeyen çıkar mı acaba?
21. Yüzyılda sanat ne sanat için ne insan için. Sanat artık siyaset için. Türkiyeyi çizmesi bir şey ifade etmez, çizdiği çocuk kız mı erkek mi o bile belli değil.
Kaldı ki Meksika deyince herkesin aklına 1 metre şapka giyen, acılı yemek yiyip, ot içen kavruk esmer insanlar gelir. Dünyada Türkiye deyince insanların aklına ne gelir?
Avrupa’da Amerika da insanların gözünde Türkiye ahlaksız Arap bi toplum olarak görülmeye başladı. Oralarda yapılan sokak röportajlarında herkes türkiye Arap diyor
bu amaç başka adamlar başarılı olduda herkes uykusunda negüzel ya 😂😂 az araştırılsa kimi örtpas edecekleri çıkıcak ortaya daha sedat peker nerde o 6 yaşındaki kız rezil oldu ortadanda kaldırdılar dedi ve o 6 yaşındaki kız başka konuya servis edildi gerçekten çok başarılı taktik kendi milletini kandırmakta üstlerine yok LAFIM SANA DEĞİL SORU SAHİBİ ADAMLAR BAŞARILI OLDU
Ya şimdi kimse kusura bakmasın ama Türkiye'yi veya mevcut iktidarı savunmak değil amacım ama Meksikalı biri bize bunu diyebilecek insan değil. Meksika da ki çocuk s*KS işçiliğine bakın. Dünyanın her yerinde çocuk istismarı uçmuş. sadece belirli ülkeler günah keçisi ilan edilerek vicdan mastürbasyonu yapıyorlar. Bu konuda diyeceğim tek şey çocuk istismarının politik olmasıdır.
Bende diyorum ki sana olay doğu batı değil her yerde tavan seviyede. Devletler sırf kazanmak için düşman yaratır ya da kendi halini görmemesi için başkasına acındırır. Meksika Türkiyeden her yönden kötü olan bir ülke böyle düşünmeleri kimin umurunda.
Üstelik bu mevzu yıllardır var avrupanın gündemin de pişirilip pişirilip önümüze konuyor. şimdi ki iktidardan dolayı olan bir olay değil. çocuk gelin olayı hep vardı.
Şiddet ve adaletsizliğin bitmediği ve sürekli devam ettiği bir ülkedeyiz, diğer ülkeler gelişirken bir geri gidiyoruz. Gerçekten de bu utanç verici bişey 😒 diyecek bişey bulamıyorum..
Yazık ülkemizin geldiği durum çocuk istismarı her ülkede var ama bunu meşrulaştıran tek ülke Türkiye olmuş durumda söylenecek çok söz var ama insan ne diyeceğini bilemiyo
Kimse ağlamasın Türkiye'yi yanlış tanıyorlar diye. Türkiye böyle rezil bir hale dönüştü. Her merdiven altında bir tane sapkın tarikat çıkıyor.
Beğen
Sevdim
Yardımcı
Eğlenceli
Katılmıyorum
Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
1 ay
Ne hallere düştük vah ki ne vah!!! Dünya alem ne kadar basit yorumlar oldu ülkemizi!!! Her yerde olan olayları 5 para etmez ülkeler sirf bizi elestirmek olsun diye gündem yapıyor. Bunlarin karsisinda cok daha güçlü kalmamiz gerek ama malum ortada hersey! Evet doğru çizmiş ve sen kim oluyorsun da bunu ciziyorsun diyemiyoruz. İyice utandik mi artık?
Biz diye bir şey yok. Ülkeyi soyan çeteye destek veren, eski fettullahci vatansever görünümlü hainler bizden degildir. Sen de onlardan San, sen de bizden değilsin.
Hicbir zaman şunlar bunlar olmadım ben. Adil davranacagina inandigim kisilere oy verdim. Kimse babamin oglu degil. O koltuga gelenler isini yapacak o kadar! Partizanliga karşıyım. Kimse hatasiz kul değil. Once vatan millet diyecek, sonra kendini düşünecek… ama durum malum! Doyamadilar ki millete sira gelmiyor
Nasıl tanındığımıza bakın ya, neyimizi kıskanacaklar zaten rezilliklerimizi mi 😕
Beğen
Sevdim
Yardımcı
Eğlenceli
Katılmıyorum
Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
1 ay
Hadi lan ordan derler adama , O meksikali önce kendi hükümetini kendi ülkesi ile olup bitenleri çizsin , meksika suriyeden bile daha tehlikeli bir yer dir , uyusturucunun , kacakciligin , zorla seks isciliginin tavan yaptigi ülkedir meksika google dan bakabilirsiniz , 1 tane beyinsiz tarikat topluluğunun yaptigi davranisla 90 milyon insani genelleyen resimler yapamaz
90 milyonu genellemiyor. Sadece tarikatci partilere destek veren bir kısmını kastediyor. Bu gurupta olmayan diğerleri emin ol olayı senin gibi üzerine alınmıyor. Hatta adama Meksikalı diye atar da yapmıyor. Bu sapkın hırsız tarikatcilari başımıza bela yapan cahil zihniyet bellidir.
En İyi Görüşler