Reddit'in geçtiğimiz yıllarda 1 Nisan 'da paylaştığı bir deney olan ve kullanıcıların piksellerle çizim yapmasına olanak sağlayan Reddit Place, yeniden aktif oldu. Popüler Twitch yayıncılarının çizimler yaptığı alana Elraen, izleyicileriyle birlikte Türk Bayrağı üzerine İstanbul silüeti çizerken; Mithrain de Atatürk portresinin altına Galata Kulesi çizimlerinde izleyicileriyle birlikte titizlikle çalıştı.
Her kullanıcının 1 piksel çizerek yaptığı çalışma şahane oldu. :) Üstelik yayıncılar birbirlerinin çalışmalarını da sabote etmeye çalışmış. Bildiğiniz dijital bir savaş olmuş. :D #RedditPlace
Türk Bayrağı, Atatürk portresi, İstanbul silueti, Barış Manço... #RedditPlace tablosunu nasıl buldun?
Among Us oyuncularının Anıtkabir nöbetinden çok etkilendiğimi belirtmek istiyorum ve eklemek istiyorum umarım ülkemizi temsil eden politik/siyasi figürler, bizim nezdimizde nelerin daha değerli olduğunu idrak edebilmişlerdir.
Çünkü eğer hala idrak edemedilerse, "ideolojilerinin yok oluşunu" izledikleri vakit idrak edecekler ve işte o yok oluş, tam da Barış abimizin sözlerinde dediği gibi; "Taş üstüne taş koya koya Yarattığın dünyanın Çöktüğünü görmek bir yana bir de altında kalmak var ya" gerçekleşirse. Devamını ben bile getiremiyorum çünkü imgelerken bile üzülüyorum...
Bu resme uzun uzun bakamıyorum hem gözlerim hem zihnim yoruluyor. Karmakarışık ama bir o kadar da fantastik. Bir çok elden çıkma sanat eserleri bir arada. Bir çok yaratıcı eser bir arada
Çılgınca bir şey. Cidden inanılmaz şaheserler çıkabiliyor el ele verince. Bu sefer oluşturulan Türk bayrağı diğer reddit yapılankinden çok daha büyük olmuş, göze hoş görünüyor. Bayıldımm
İnternet & Teknoloji konusunda 437 cevap paylaştı.
Elraen ve takipcisinin Atatürk calismasida cok guzel oldu hepsi basarili ama keske saldiran olmasa daha da guzel olacak calismalara hepsinde ayri emek var
İnternet & Teknoloji konusunda 443 cevap paylaştı.
Efsane olay. Bi ara gece 2'de Türk bayrağına saldırdılar sanırım herkesin uyuduğu saati hesaplamışlar ama başarılı olamadılar😂 sahura kalkanları hesaba katmamış olmalılar
redditte üyeyim zaten, denk gelmek mutlu etti. Böyle bir seyin gözümün önünde olusmasi, ülkeler arasi sanal savas cikmasi, komik ve etkileyici anlara sebeb oldu.