Bir sürü olay yaşandı
2 ay
Son 30 yılda, ülkede yaşanan hangi olay hafızanızdan uzun süre silinmez?

Hepsi.. Ama doların 10 liraya çıktıktan sonra şu an 20 TL olması resmen aklımdan hayatta çıkmaz. Bir de bu zamları asla unutmam. Taksim olayını da, madenci olayını da.. Bu ülkede yaşanan tüm bu olaylar hafızadan silinecek, unutulacak türde basit olaylar değil işte bu yüzden unutmam, unutamam.. Neler olmuş ya, ya biz ne yaşadık bu ülkede, ülkenin başına gelmeyen kalmadı şimdi sıra ülkenin başına gelecek kişide, o kadar şeyi düzeltmek de zaman alır ya da düzelmez bence böyle giderse. Kaldık mi yine 2023'e.. Hadi bakalım..
Yufkacıya kaçan eltiler, babası kredi kartını vermedi diye öz babasını beni taciz ediyor diye polise ihbar eden kız, kadın katilinin sosyal medya hesabına ilan-ı aşk mesajı yazan onbilerce kadın, Johnny Deep'in karısından gördüğü zulüm, Francesco Totti'nin karısı tarafından aldatılması, Iker Casillasın depresyona girince karısı tarafından terkedilmesi... Ülkemde ve dünyada yaşanmış unutulmaz olaylardan başlıcalarıdır...
Biz herseyi çok çabuk unutabilmemizle ünlü değil miyiz
Aksi takdirde son 30 yılda kaç kere bu ne perhiz bu ne lahana turşusu gardas o zaman öyle diyordun şimdi böyle, o zaman öyle yapıyordun simdi böyle der hesap sorardık. Ama oldu mu öyle bisey hayır demek ki biz hatırlamıyor musuz.
2013'te Dilek'in yaşadığı bu olay ve "Ben dilenci değilim. İnsanlık konusunda bir kez daha hayal kırıklığına uğradım. Görüyorum ki çaresizliği hiç tatmamışsınız hayatınızda" sözleri hiç aklımdan çıkmıyor. :(
Görüş
12Görüş
Korona
Hayvana çocuğa tecavüz
Darbe
Savaş
Kadınları kesip dograyp yakma
Boğazı kesilen kadınlar
Bunlar asla silinmicek hafızamda kesinlikle
30 da çokmuş ya ben 20 yaşındayım. Covidi unutmam sanırım hayatımın bir dönemini itinayla mahvetti
4 Temmuz 2003 askerlerimizin başına çuval geçirilmesi. 2002 akp seçim kazanması tüm felaket buradan başladı..
1) Corona
2) Multeci sorunu
3) Akp donemi
1# 98 Gölcük depremi
2# Akp, fetö tiyatrosu.
Akapenin seçim kazanması
Kötüleri saysam bitmez
Münevver Karabulut cinayeti, iktidarın yanlışları
Çok şey var yaz yaz bitmez
Çok var. Son 30 yılda o kadar çok olay olduki..
Arabaya çarptıran adam
Bence en çok ekonomi ve mülteci konusu
hiçbiri umrumda değil.
korona
Covid
akp dönemi
Covid-19
Enflasyon
Ensar vakfı
En İyi Görüş