Gündem Kızlar, Atatürkçü müsünüz? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Genelde Tc kızı ideolojisi Kemalizm oluyor da Evet Atatürkçüyüm Hayır Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Kızlar, Atatürkçü müsünüz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Olanların çoğu zorla kapatiliriz korkusu yaşayanlar. Çünkü o dusunce çıplaklığı garanti altına aldığı için böyle düşünüyorlar 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Erkek olarak diyim. İkisi de değilim. Sadece Atatürk'ü seviyorum ve ülke için yaptıklarına minnet duyuyorum o kadar. 0 0 Yorumla
Çileklikruvasan Takip Et Xper 2 Yaş: 27 +1 yıl Baban belliyse sebebi Atatürk. TC kızı olmakla ilgisi yok TC vatandaşı herkes böyle düşünmeli. 2 4 Yorumla Soran +1 yıl Fikir hürriyetini kısıtlayacak düzeyde radikal demek isterdim ama Kemalizmin özü bu. Yorumla Çileklikruvasan +1 yıl Fikir özgürlüğü mü :D Fikirlerini belirtme özgürlüğünü sana veren kişiyi sevmemek saymamak sadece nankörlük Yorumla Soran +1 yıl Aynen, bu sebepten devrinde her türlü muhalif hatta Bi-taraf dergi, mecmua, gazete yayını yasaklanıyor. Partiler kapatılıyor, siyaset dışında da sosyal faaliyet yürüten kurumlar ya tasfiye ediliyor ya da kendi bünyesi altına alınıp denetleniyor. Yorumla Çileklikruvasan +1 yıl Çok partili hayata geçiş denemeleri sırasında çıkan isyanları bi araştır öyle konuş olur mu. Yorumla
Amanoof Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Gurur duyuyorum ❤️ 1 3 Yorumla Soran +1 yıl Ankete katılır mısın Yorumla Amanoof +1 yıl Oyladım Yorumla hardestman +1 yıl Bakire değilsin Yorumla
gülamadepresyonda Takip Et Bilge Yaş: 24 , eic 98% +1 yıl Evet 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Ankete katılır mısın Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Saçı açık ve mini etek giyiyorsa evet 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Kızlar propagandaya tabii olmaya daha meyilli.Ama bu giyim kuşamdaki radikal değişim onun zamanına denk geldiğinden, öyleleri pek sever kendisini Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Olanların çoğu zorla kapatiliriz korkusu yaşayanlar. Çünkü o dusunce çıplaklığı garanti altına aldığı için böyle düşünüyorlar
Erkek olarak diyim. İkisi de değilim. Sadece Atatürk'ü seviyorum ve ülke için yaptıklarına minnet duyuyorum o kadar.
Baban belliyse sebebi Atatürk. TC kızı olmakla ilgisi yok TC vatandaşı herkes böyle düşünmeli.
Fikir hürriyetini kısıtlayacak düzeyde radikal demek isterdim ama Kemalizmin özü bu.
Fikir özgürlüğü mü :D Fikirlerini belirtme özgürlüğünü sana veren kişiyi sevmemek saymamak sadece nankörlük
Aynen, bu sebepten devrinde her türlü muhalif hatta Bi-taraf dergi, mecmua, gazete yayını yasaklanıyor. Partiler kapatılıyor, siyaset dışında da sosyal faaliyet yürüten kurumlar ya tasfiye ediliyor ya da kendi bünyesi altına alınıp denetleniyor.
Çok partili hayata geçiş denemeleri sırasında çıkan isyanları bi araştır öyle konuş olur mu.
Gurur duyuyorum ❤️
Ankete katılır mısın
Oyladım
Bakire değilsin
Evet
Ankete katılır mısın
Saçı açık ve mini etek giyiyorsa evet
Kızlar propagandaya tabii olmaya daha meyilli.
Ama bu giyim kuşamdaki radikal değişim onun zamanına denk geldiğinden, öyleleri pek sever kendisini
Ataturkcu iyidir