Gizli Üye(30-35)+1 yılZor. Yani kafalar çok başka. Zihniyet çok başka. Bakış açısı başka. Buna sadece siyasi görüş gözüyle bakmamak gerek. İnsanların farklı siyasi görüşleri olabilir. Farklı ideolojileri olabilir. Saygı duyulur. İlişkiyi çok etkilemez. Ama bu durum bunun ötesinde bir şey.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
19Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 266,1b cevap paylaştı.
u +1 yılMümkün değil.
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılAtatürku sevmek zorunda değil. yasal olarak hakaret edemez evet. ama sevmek ya da bağlı olmak zorunda değil. sende tayipci olmak zorunda değilsin fikirleriniz uyusmuyorsa siyaset konusmazsiniz olur biter. ama ondan senin sevdiğin "Atatürk"u sevmesini bekleme herkes Atatürk'e tapmiyor. kisisel algılama Atatürk sevdalısı olmak zorunda değiliz
011 Yorumla
Soran+1 yılAtatürk'e tapmıyorum. Sadece minnet borcu hisediyorum bir kadın olarak ve fikirlerine bağlıyım seviyorum hepsi bu.
Ama o saygı duyduğunu söylediği halde Atatürke karşı atıp tutuyor, tarihin yanlış olduğunu iddia ediyor resmen iftira atıyor. Ben tayyip hakkında nötrüm bir şeyler zırvalamıyorum. Ama Atatürke karşı atılan iftirayı duyunca da hırçınlaşırım herkes haddini bilecek. Bitme noktasına da gelse o görmezden geliyor ama tehlikeli... sürdürmek istiyor ilişkiyi ayrılmak istemiyorum diyor , tartışmalar soğutmuyor onu. Ama ben tahammül edemiyorum. Bu sebeple biterse üzülürüm diyor. Şu an bile dediklerini hatırlayınca kinleniyorum kırıyorum. Keşke çenesini tutsa en azından
Soran+1 yılSaygı duyduğunu da hissetmiyorum. Saygı duysa o lafları etmezdi. Bitecek sanırım ya bir şekilde patlak vericek bu. Evlenince boşanmaya kadar bile gidebilir belki. Herkes de olumsuz konuşmuş
Cevap sahibi+1 yılOzaman konuşun ve siyaset muhabbetine girmeyin senin değer verdiğin, sevdiğin birine hakaret edemez bu herhangi bir şey olabilir. saygidizlikta yapamaz. sadece fikrini belirtir. eger sana ben boyle düşünmüyorum diyor nedenlerini açıklıyor, tartışma ( insanı tartisma) yoluna girip fikir paylaşıyor, sadece uyusmadiginizi bilip buna saydı duyuyorsa haklı. aksi takdirde haklı değil senin değer verdiğin hicbirsey hicbirkimseye saygısızlık yapamaz..
Cevap sahibi+1 yılÖnemli olan fikirlerinize saygı duymanız. bunu ciddi boyutlarda onemsiyorsan, ciddi manada konuşman gerek. ama dediğim gibi savunduğu şeyi, düşünceyi, ya da yanlismolduhunu dusundugu şeyi sana anlatabilir tartisabilir bu çok normal. dogrusu neyse sonucunda ona varır hemfikir olursunuz
Soran+1 yılÖrnek veriyorum mesela, sevmiyorum dedi tamam saygı duydum. Ne yapmış ülkesi için diyor random gülüyor, sert tepki verdiğimde kesiyor. Ya da mesela utanmadan iftira atıyor toprakları Atatürk kaybetmiş de ülke için iyi şeyler yapmamış da neyin kafası bu cidden okumuş etmiş de biri... Konu açılınca böyle sert tepkim ve tartışmamla bitiyor ama doğru kişi değil mi acaba diyorum
Cevap sahibi+1 yılTamam bunları söylediği anda kanıt işte. kanitlayamayacagi birşeyi söylemesin. ac göster de, kayak versin. neye dayanarak söylediğini soylsin. ne yapmış diyede bir şey yok açıp bakarsa ne yaptigini görür.
Soran+1 yılAynen öyle kanıtın olmadan konuşma dedim bir ara.. ama bunu tekrar dicem eğer konu açılırsa. Zaten konu açarsa yolarım muhtemelen onu. orada da biter.
Cevap sahibi+1 yılTek söyleyecegin şey bana kanıt ile gel, eğer bir kanıtın yoksa boş konuşma. ve bence özelikle bu konudaki ciddiyetini bildir. yuzyuze bı konuşun tartisin. birbirinizin fikirlerine saygı duyun
Soran+1 yılBunu yapıcam teşekkür ederim
Cevap sahibi+1 yılRica ederim
Soran+1 yılSize bir şeyler sorabilir miyim tekrar... ben sıkıntı yaşıyorum. İlerisi için endişeleniyorum. Herkes olumsuz konuşuyor... gerçekten yürümeyeceğine dair konuşuyor.. bugün biter gibi oldu belki de bitti bilmiyorum. Merak ettiğim şey şu.. neden sevmiyorsun sorusuna cevap veremiyor net. Kendimce haklı sebeplerim var diyor. 10 kasımda saygı duruşunu saçma buluyor.. bu çok kırıcı bence 10 Kasım olayı.. siz de mesela sevmiyorsanız eğer neden sevmiyorsunuz sebep ne olabilir benzerdir belki
- Aşk İlişkileri konusunda 10,5b cevap paylaştı.
+1 yılHayır ihtimalli bile yok bu vatana ihanet bildiğin ayrıca dünya da erkek mi kalmadı Atatürkçü erkek çekiciliği diye bir şey var.
40 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yıldeğişir kişiden kişiye göre yani bu kişi dik başlıysa falan olmaz gibi ama yani partiyle alakası yok bence karakterle ilgili ne kadar o partiyi sevmesek de.
02 Yorumla
Soran+1 yılBen dik başlıyım. Ona göre Atatürkçü olmam da bir sıkıntı yok ama Atatürke karşı söylerimleri bazen hoşuma gitmiyor ciddi tartışmalar çıkıyor. Sonra o kuyruğu kısıyor ama her konu açıldığında böyle olursa offf
Cevap sahibi+1 yılanlaşamazsınız o zaman
O iş çok Zor biri birini kendi görüşüne çekecek zamanla
03 Yorumla
Soran+1 yılTartışmalar oluyor konu açılınca. Konu açılmasa tamam da. Kimse kimseye karışmıyor aslında. Ben sadece Atatürke saygı duysun yeterciyim ama bazı söylemler hadsizce geliyor. Tek sorun bu.
Soran+1 yılSevmiyorum demesi bile sinirimi bozuyor. Saygı duyuyorum diyor ama bazı cümleleri hadsizce sürekli kafa ütülemeli kırıcı tartışma içine giriyorum bu konu açıldığında. Ben de bağlıyım kalben Atatürk'e çünkü. O bu sebepten biterse üzülürüm diyor ama böyle diyeceğine keşke çenesini tutsa
- Aşk İlişkileri konusunda 10b cevap paylaştı.
+1 yılSürüm sürüm sürünür her gece ağlamaktan gözünde yaş kalmaz yapma kızım
00 Yorumla
+1 yılSence olur mu? Tayyip atatürke hakret etmiş tarikatçı biri.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılOlmaz. Kızlar çok konuşur, erkekler de koca kafalıdır hele ki bu durumda ikisi de çekilmez.
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı. erkek tayipçiyse sorun yok. ülkeyi miktiği gibi senide elbet bir gün miker :D :D. D
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılAtayip'te anlaşırsınız artık :D
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 806 cevap paylaştı. Görüşler önemli değil askta
024 Yorumla
Soran+1 yılYa o ısrarla devam ettirmek istiyor. Ama ben ayar oluyorum konu açıldığında Atatürke saygısızlık yapıyor bence. O aşık olduğunu öne sürüyor ama benim sinir olduğum şeyleri söylüyor bu konu açılınca. Çok aşıksa sussun o zaman. Seviyorum bitirmek istemiyorum diyor ama beni de sinir ediyor
Soran+1 yılAtatürkü mü sevmiyorsun. Çok samimiyetle soruyorum neden peki? Bunu ona sorduğumda cevap vermiyor kaçıyor
Soran+1 yılKonuştuğum kişinin yaptıklarına saygısı da yok. Küçümsüyor. Osmanlıyı yeğlerdim diyor. Saltanatı kaldırması canını yakmış herhalde bence. O yüzden yaptığı yorumlarda saygılı da değil. T. c kurucusu hakkında böyle konuşamazsın dediğimde ne yapmış ülke mi kurmuş ülke zaten vardı diyor.. Topraklar Atatürk yüzünden kaybedildi diyor.. çıldırmak üzereyim aklıma geldikçe kinim artıyor. İyi bir insan, beni de seviyor ama sinir ediyor sinir oluyorum şu sözlerine.
Soran+1 yılKendince uydurma bir tarihe inanıyor. Nerde öğrettiler bunları sana diyorum cemaatte falan mı diyorum yok diyor. Ama kesinlikle beyni yıkanmış
Soran+1 yılŞeriatı kaldırdığı için de sevmiyor olabilir o, ikisi birden... bu konuda konuşmadı. Ama bence o da öyle düşünüyor. Bunu net ifade etmeden Atatürke kinlenmiş, hiçbir şey yapmamış diyor ya.. Net iftiralar atmadan düzgünce dile getirebilir. Ama karalamaya çalışmak nedir..
Şeriatla yönetilmeye gerek yok ama, din bireyi ilgilendiren bir konu devleti değil. Müslüman bir ülkeyiz ama özgürlüklerin olduğu bir ülkedeyiz. Benim fikrim de bu. Din kutsal bir mesele ve maalesef kullanılmaya sömürülmeye açık bir konu. Atatürk bunun önüne geçmek istemiş.
Soran+1 yılO yüzden diyaneti kurmuş. Çok da iyi. Onunla olan din adamları varmış. Ayrıca şeriat eskiden kalma örfi hukuk sistemi.. Din hakkında Atatürkün bilgisi bizlerden çok, her şeyi araştırmış fazlaca da hakim. En hayırlı olan bu bence. Herkes dinini yaşamakta özgür.
- +1 yıl
Sana katılmıyorum din tüccarı çok. Şeriat Afganistan in yaşadığı gibi bir olay değil biraz araştır lütfen özgür değiliz Allah bizi özgür olalım diye yaratmadı disarida ki insanlar özgür kisvesi altında her taraflarını gösteriyorlar bence bu yanlış bir kadın sadece eşine açılmalı. Sorada tecavüz ler artıyor ensesi iliski çoğalıyor ne yazıktır ki çocuk lara bile bu konu beni çok üzüyor cezalar caydırıcı değil İslam ülkesi olsa bunlar yasanmaz. Lütfen
- +1 yıl
İsminizi bilmiyorum o yüzden gizli hanım diyeceğim sakıncası yoksa. Gizli hanım şeriat çok güzel biraz araştırmanizi rica ediyorum. Çok kadınlı evliliği savunmuyorum benim eşim bana yeterse gözümü dışarıda bırakmazsa böyle bir şeye ihtiyacım olmaz ama yetemeyip kendi si söyleyen bayanlar var bunuda kabul edin. İslam çok güzel edep var saygı var. Diyanetten bahs ettiniz sadece bir şey söylemek istiyorum diyanete soru soruyorlar bir insan kızına sehvet duyarsa ne yapması lazım diyanetin cevabı blue çağına girmesi lazım subhanallah bu nasıl diyanet hükumete göre fetva veriyorlar.
Soran+1 yılEşim yeterse mi... siz de eşinize yetmezsiniz o zaman sizin üzerinize kuma adam getirir inşallah. Çok kinliyim şu üsluba. Açık insana değil peçeli çarşaflı kadına bile yavşayan erkolar var. Biraz ahlaklı olmayı erkekler kendilerinden başlasın.
Soran+1 yılAyrıca o kişi de şeriatı savunuyorsa eğer bikinili kadın arklarıni favlarken yakaladım. İki yüzlülük bu. Muhtemelen olmayacak zaten bu ilişki türevi şey. İrrite oldum tüm herkesin yorumlarını da görünce
Soran+1 yılKadın ben sana yetmiyorum diyecek öyle mi... kadın biyolojik olarak bile pasif. Nesine yetecek yetmeyecek kadın, ayrıca her şey cinsellik mi ya.. Ama böyle düşünen erkekler var ya kumayı bile haketmiyor erkek kumayı, boynuzu hakediyor o erkekler. Umarım boynuz yer kuma fikrini ikinci kadını aklına dahi getiren ve normal sayan erkekler.
Soran+1 yılSevmediyseniz evlenmeyin zaten. Yetip yetmeme konusunda kadın dezavantajlı değil, erkek dezavantajlıdır bilimsel bir şekilde açıkça böyle aktif olan kadın değildir dolayısıyla yetememek gibi bir durum erkek cinsine özel. Dua edin de cinsel rahatsızlıklarınız vuku bulmasın o halde, ya da bu zihniyetteyseniz eşiniz de siz sağlık problemi yaşarsanız size kuma getirebilir. Yani aldatabilir. En doğal hakkı o zaman ve bu görüşte olanlara müstahak
- +1 yıl
Hala sinirlisiniz. Allaha hamd olsun boyle bir problemim yok eğer oyle bir durum söz konusu olursa evlilik niye yapim ki ben hastalık acısın dan demedim hz İbrahimin eşi Sare annemiz kocasına çocuk veremedi diye Hacer annemizi verdi ona kötümü etti ileride kıskandı ve Hacer annemizi götürmesini istedi Rabbım emrine uydu diye ona bir evlat nası etti çok yaşlı ve kısır olmasına rağmen. Bizi yaratan rabbimiz bizi bizden iyi bilir çok eşli ligi savunmuyorum siz beni yanlış anlıyorsunuz.
Soran+1 yılÖyle bir probleminizin olmadığı olmayacağı anlamına gelmez, kaldı ki yaşla birlikte de oluyor. Erkekler de eşine çocuk veremeyebilir. Çoğu çocuk isteyen aile erkekten kaynaklı yapamıyor. Hayatın ne alacağı ne götüreceği bilinmez.
- +1 yıl
Evet doğru insanın ne olacağı belli olmaz. Biraz sakin lemissin. Şimdi konuşabiliriz hanım efendi. Bakın ben burada sadece bir örnek verdim. Siz bir şey icat ettiniz onun neye ihtiyacı olduğunu sizden iyi kim bilebilir. İslam çok güzel biraz arastirsaniz sizden ricam. İyi biri siniz ama bilgi eksikliği görüyorum sizde lütfen yanlış anlamayın beni.
Mecliste buluşurlar😄😄
05 Yorumla
Soran+1 yılAtatürk hakkında atıp tutuyor. Ben tayyip hakkında bir şey demiyorum.. muhtemelen olmayacak bu ilişki de neyse modum düştü
Soran+1 yılRahatsız olduğumu söylediğimde kesti. Ama bu ülkesi için neler yapmış adam dediğimde ne yapmış dedi... dalga geçti küçümsedi random güldü. aklınca uydurma tarih safsatasıyla Atatürk için atıp tuttu.. aklıma geldikçe sinir oldum yine.
+1 yılAmpüle oy veren den bi cacık olmaz
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. İkiniz de at gözlükleri takmıyorsanız belki
00 YorumlaOrtam mortal kombata döner
00 YorumlaKarada gemi yürür bu iş yürümez
00 Yorumla
+1 yılgerek yok böyle şeylere
00 YorumlaKnk şimdi ne gerek var böyle bir seye
00 Yorumla
+1 yılTayyipçi erkekten anca çöp kutusu olur
00 Yorumla
+1 yılSiyaset konuşmazsanız olur
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 9,9b cevap paylaştı.
+1 yılHayatta olmaz boşananlar var.
01 Yorumla
Soran+1 yılKonu açılınca tartışıyoruz ben parlıyorum daha çok. Onun dışında toparlanıyor ama o bir şey olmaz modunda bir gün patlak verebilir belki de evet
Gizli Üye(25-29)+1 yılHayır olmaz erkek sacmalayip duracak
03 Yorumla
Soran+1 yılÖyle yapıyor zaten sinir bozucu o anlar
Cevap sahibi+1 yılYok ya olmuyor bende denemiştim ampul kafalilar sadece kendi dedikleri doğru
Cevap sahibi+1 yılSeni vatan haini ilan eder bir süre sonra
Gizli Üye(18-24)+1 yılAşırı tayipçi ise imkanı yok yürümez
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKandırırsan uyanmaz jsjsj
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılİkiside bizim değilmi
00 Yorumla
+1 yılAranızdaki ilişkinin kuvvetine göre değişir
06 Yorumla
Soran+1 yılO toparlıyor farklılık iyidir vs diye ama ben çok sinir oluyorum bu duruma konu açılınca saçmalıyor çünkü. Kafam çok karışık cidden
- +1 yıl
Ben siyasetten nefret ederim kardeşlerin arası bozuluyor kavga çıkıyor nerdeyse karı koca ayrılıyor kim için ne için hiç görmedikleri adamlar için eğer siyaset meselesi açılacaksa aranızda ayrılmanız en doğrusu
Soran+1 yılAslında ben de siyaseti sevmiyorum ama Atatürke bağlıyım ve seviyorum. O sevmiyorum deyince bile sinir oluyorum. Hatta bazı küçümser ve uydurma söylemleri beni hırçınlaştırıyor.. Atatürke saygı duyuyorum diyor ama bence içi boş. Onun dışında bu sebepten ayrılırsak üzülürüm diyor. Konu açılmadığı sürece sorun yok. Bitirmeli miyim bilemedim
- +1 yıl
Seviyorsan bence konuyu hiç açma
Ama bu konudan dolayı ayrılmayı dahi düşünüyorsan çokta bağlı çok da sevmiyorsun anlamı çıkar
Soran+1 yılSadece doğru kişi mi diye düşündürüyor bu durum. Huzur daha önemli. Umarım hayırsızsa olmaz hayırlıysa olsun.
- +1 yıl
E tabi bazı şeyleri de zorlamamak gerek
Hakkınızdan hayırlısı olsun inşallah 🤲
+1 yılOlmaz.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 397 cevap paylaştı.
+1 yılOlur gibi bilemedim
00 Yorumla Zor.
00 YorumlaOlmaz
00 YorumlaAşk ve siyaset, bir bu eksikti.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılYobaz erkekten kac
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 10b cevap paylaştı.
+1 yılOlmaz
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılYürüyebilir
00 Yorumla
+1 yılOlabilir
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılİmkansız
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri