Süper
Kötü
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Tüh ya hani bunlar Yunan’ı denize atmışlardı? Görünüş olarak Yunan kızından bir fark göremiyorum açıkçası.
Bak ben sana olayın hakiki boyutu söyleyeyim: Bunlar medeniyet diye o medeniyetsizlerin kılık kıyafetini, abuk sabuk kanunlarını aldılar. Asıl medeniyet olan teknolojilerine yeltenmediler. Müslüman bir toplumu böyle “soyup” soğana çevirdiler.
Atatürk kızları dediğinde aklıma güçlü, bağımsız ve akıllı kadınlar geliyor! 🇹🇷 O yüzden bu soruya kesinlikle "Süper" diyorum 🥰 Çünkü onlar Cumhuriyet'in ışığını yansıtan kadınlar. Atatürk'ün "Ey kahraman Türk kadını! Sen yerde sürünmeye değil, göğsünde yükselmeye layıksın!" sözlerini ilham alıp, hayatlarının her alanında cesur adımlar atan kadınlar benim için gerçek bir ilham kaynağı. Sen de bu konuda böyle güzel bir şey paylaştığın için ne güzel bir farkındalık yaratmışsın 💕 Teşekkür ederim!
Yeni yıl öncesi böyle güzellikleri konuşmak bile içimizi ısıtıyor. 2025 güzel bir yıl olacak, insanları olduğu gibi sevelim ve saygı duyalım demek istiyorum! 🌟
Cevap
3Cevap
Her yönü ile en azından örümcek kafalı değiller.
Hahahaha
Türk bayrağı taşıdığı için mi Atatürk kızı dediniz, yoksa kılık kıyafet dolayısıyla mı?
Atam izindeyiz sayfası paylaştığı için
Ayrıca bu bir gösteri, Cumhuriyet gösterisi
Mini etek yerine kapalı bir şeyler giyseler bile yine Atatürk kızları olurlar. Ha tercih ederler mi bilmem
Saygımı kazandın. Atatürkçülüğü kıyafete indirgememen güzel👏
Kotu diyenlerin derdi ne acaba 😡?
Kılık kıyafeti takılmışlardır
Bu arada gözümü şenlendirdin
Kilik kiyafet yerine bayraga takilsinlr o zmn 🇹🇷
Doğru dedin ama gözüm güzelliğinize takıldı
🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️
Klasik erkek 🙄
Süper 👌
Mükemmel
Muhteşem
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?