Üniversite sınavlarının günü 17 18 Haziran oldu.
18 Haziranda seçim yok muydu?
Şeytan bunları görse oturur namaz kılar düşünceye bak.
18 Haziranda seçim yok muydu?
Şeytan bunları görse oturur namaz kılar düşünceye bak.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Değişecekmiş diyorlar.
Umarım
Bu da erken seçim olacağının göstergesi
Mansur Yavaş veya Ekrem İmamoğlu aday olur umarım yoksa bir tekne bulup tr cehenneminden kaçmaktan başka çare kalmıyor
Valla şunu söyleyeyim bunca zamlara ve yoksulluğa rağmen hâlâ kazanırsa bu halk daha beterini hak ediyor demektir,
Kesinlikle aga
Bence o zaman bütün muhalefet partileri de seçmene iktidara oy verenler hepiniz geberin desinler
Keşke 😆
Çiftçilerin anası ne zaman ağlamaya başladı sana diyeyim mi?
Mazot 6 TL den 1 ayda 28 TL olunca mı
Hayır, tepedeki başbakan iken Mersin'de bir çiftçiye " Ananı da al git " dediği zaman.
Sen de hatırlarsın bir çifti Kılıçdaroğlu'na ne olacak halimiz demişti, Kılıçdaroğlu da derdinizi bana anlatıyorsunuz ama oyunuzu iktidara veriyorsunuz demişti.
Evet hatırladım şimdi 😡 Bu halk eğitilmez.
Şeker fabrikaları özelleştrildi millet karşı çıktı sonra referandum yapıldı Şeker pancarı yetiştirilen yerlerde iktidarın oyu azalmadı bile
Şöyle bir olay vardı tam hatırlamıyorum ama, Karadeniz'de köyün birinde altın atlayacaklarmis köylüler karşı çıkmış falan her yere başvurmuşlar sonuç alamamişlar sonra O beldeye bağlı komünist partisi işe el atmış bütün çevrecileri uluslararası doğa severleri falan işin işine sokmuş sonuç olarak maden firması geri adım atmak zorunda kalmışlar. Köylüler komünist başkana teşekkür falan etmiştir seçim zamanı o köyden 1 tane bile komünist partisine oy çıkmamış 🥲
Buna benzer çok olay var
Yani bu halktan bir b*k olmaz.
O yüzden sosyalist olanlar onca mücadele rağmen başarı elde edemiyorlar
Bu halkın ekmeğini suyunu ver onlara yeter bir ömür sırtlarına bin seslerini çıkarmazlar.
O yüzden dini argümanlar kullanılıyor
Atatürk adam edememiş bu saatten sonra kimse edemez herkes hak ettiği gibi yaşasın
Ben üzülmüyorum, hatta daha beter olsunlar diyorum
Bende öyle umarım kuru ekmeğe muhtaç kalırlar.
Kuru ekmek bile bulamasınlar ki soyları tükensin
😆😆😆
Asalaklar gibi yaşayanların bu dünyada yeri yok
Kesinlikle aynı düşüncedeyiz
Değişecekmiş sınav tarihi
Umarım