Kentsel dönüşüm - 0
Yolsuzluklar - 10
Eğitim, sağlık , hukuk... 👎
Torpil, kayırmacılık -10
Ekonomi, satın alma gücü -0
İstihdam 👎
Tutarlılık, siyasi nezaket 👎
Herşeye rağmen bu kadar oy almasını siz neye bağlıyorsunuz?
Kentsel dönüşüm - 0
Yolsuzluklar - 10
Eğitim, sağlık , hukuk... 👎
Torpil, kayırmacılık -10
Ekonomi, satın alma gücü -0
İstihdam 👎
Tutarlılık, siyasi nezaket 👎
Herşeye rağmen bu kadar oy almasını siz neye bağlıyorsunuz?
Muhalefet partilerinin daha belediyeleri yönetemediği için olabilir mi mesela? ya da terör faaliyetlerinin odak noktası olduğuna ilişkin emareler yargının açtığı kapatma davasıyla resmiyet kazanmış partiye bakanlık vaadinde bulunan bir muhalefet olduğu için olabilir mi? ya da bu iktidardan önce ekonomik kriz yaşandığında mağdur olan işçi kesime hiçbir ödenek ödenmeyip de bu iktidar döneminde küresel olarak bütün dünyada yaşanan pandemiden ülkemiz etkilendiğinde bir nebze de olsa işçi ve işvereni koruyup işsizliği önlemek amaçlı kısa çalışma ödeneği ile nakdi ücret desteği sağladığı için olabilir mi? ya da eşitlikten söz edip de bir kesimi yıllarca dışladığı için bugün halen muhalefet olmaktan kurtulamayan hatta bugün iktidar olmak için geçmişte yapılanlar nedeniyle helalleşmeye çalışan bir partinin yaptıkları yerine hiçbir kesimi dışlamadan yönettiği için olabilir mi? Veya kandili yerle yeksan etmekten bahsedip de teröre karşı yapılacak askeri harekata sırf gizli ortağının tepkisini almamak adına veto veren bir muhalefetin mevcudiyeti nedeniyle de olabilir mi bu iktidara verilen oyların sebebi? İktidara oy vermek için daha birçok sebep sayılabilir ama sanırım anlaşılması için bu kadarı yeter ! Yani mesele sadece din konusu değil , oy verenler de sizlerin sandığı gibi cahil değil ! İktidara oy verenleri düşünme yetisinden yoksun diye nitelendirirken ya da bunu ima ederken önce bir dönüp de muhalefetin 40 yıl boyunca Türkiye'ye adım atmamış adamı aday gösterdiğinde muhalefetin adayına kayıtsız şartsız sorgusuz sualsiz kimi aday gösterse destek veren sizlere ne demeli? Ben sahsen herkesin kime nasıl ve neden oy verdiğiyle ilgilenmeden saygı duyuyorsam benim tercihlerime de saygı duyulmalı ! Eğer sırf iktidara oy verdi diye insanlara yakışıksız hakaretvari benzetmeler yaparsanız o zaman dönüp önce kendinize ve kendiniz gibi sorgusuz sualsiz savunduğunuz partiye sorgusuz sualsiz destek verenlere de bir yakıştırma yapmalısınız , eğer bunu yapamıyorsanız kimsenin tercihine karışmayın saygı duyun sonuçta siz her fırsatta demokrasiyi getiren parti olmakla övünmüyor musunuz? Demokrasi de herkesin tercihlerine saygılı olmayı gerektirir !
Çok haklısınız gerçekten dinle imanla vatanla milletle alakası olmayanlara mı oy atcaz sırf ekonomi kötü diye
@Karahisarkalesi benim bahsettiğim hususlarda din konusuna hiç değinmedim bile ama belirttiğim konular iktidara neden oy verildiğini net olarak ortaya koyuyor, kimse cahilliğinden değil asıl bilenler görmezden gelmeyenler oy veriyor iktidara ! Ekonomi kötü ama sebebi iktidar değil , çünkü bütün dünya küresel olarak pandemi ve savaşlardan etkilenmişken ülkemizin etkilenmemesi mümkün değil ! Bakın rusya- ukrayna savaşı o çok övülen avrupayı ne hale getirdi? Demek ki pandemiler savaşlar olağan üstü durumlar bütün dünyayı etkileyebiliyormuş ! Tabi görebilene, daha doğrusu görmezden gelmeyene !
Dolaylı olarak sende akplisin
Direk değil de dolaylı olarak belli ettin kendini
@Karahisarkalesi sizin mantığınıza göre doğru olanı söylemek eşittir akpli olmak oluyorsa demek ki akp doğru olmuş oluyor ! O zaman yersiz eleştiriler yapıldığını kabul etmiş oluyorsunuz dolaylı yoldan !
Bende akpliyim ablacım zaten
Nankör değilim allaha şükür
işe yaramayan ana muhalefet partisi , onun koltuğunun altına saklanmış yavru muhalefetler. ortaya çözüm atabilen bir parti gösterin millet ona oy atsın. şunu yıkacam bunu kaldıracamlarla devlet yönetilmez. Bu işi bu sefer Dr. Fatih ERBAKAN çözecek inşallah
Millet ittifakını denemektense Bu adama bir şans veririm daha iyi. en azından adam yapacaklarını anlatıyor. diğerleri gibi birbirine saldırmıyor.
Vermeyeceğim dedi. verirse ona'da oy yok. gider Tkp ye atarım oyu
Bildiğimiz , milli görüş çizgisinden çıktıkları için. Erbakan vakfının gelirlerine el koymak istemeleri vs.
Mollaoğlu partiyi devretseydi. şu an kayda değer bir partiydi
Mevzu baba oğul değil başkan. Mollaoğlu koltuğu başkasına devretmeli. Bu Erbakan olur ya da başka biri.
Reis adam 81 yaşında. Bu işler için artık pasif kalıyor. daha genç ve dinamik siyasetçiler lazım ülkemize.
60 yaşın üzerine siyasetçilik yaptırmayacaksın bu ülkede. sadece ağızları çalışıyor.
Rica ederim. sizede teşekkürler.
Cevap
15Cevap
Halk koyun gibi her şeye evet dediği için. çünkü bu halk bundan anlıyor.
Baktımda şöyle bi , Kabul etmeyen Kadınlar çoğunlukta , bırak sürünsünler, din ve devlet işlerini birbirine sokarak insanları kandırdılar. Onlarda bayıldı kazıklanmaya , 👉bu millet celladına aşık olmuş 👈
Cehalet.. 💁
Bunu oy verenlerin cevağlaması gerekir. Ne buluyorlar, ne konuda haklı görüyorlar, çıkarsız, gazsız bir oy verenin samimiyetle açıklamasını, bende merak ediyorum.
Propagandası sağlam
Insanları ayristiriyor
Çaresiz hissetiriyor
Propaganda tamamen bunun üstüne kurulu
Ve muhtemelen rakiplerinide satın aldi
Elvette
Bak mesela umut ozdaga çeşitli iftiralar ile yıprattılar. Artık kolayca cb olamaz
Artik halk sevmiyor...
Neyini sevmiyorsun
Sence yanlışları neler
Ya da projelerini dinledin mi
TÜSİAD, müsiad, işveren sendikalarına şimdiye kadar hangi eleştiriyi getirdi?
Piramidin üstünde olan en büyük erk bunlar. Suriyelilerin de bu ülkeye bu kadar çok sayıda kolayca girmesinin sebebi de bunlar.
Senin Ümit bataklikla değil, sivrisinek kovalamakla. mesgul. Bu ülkede derinden kapsamlı pozitif bir değişim için piramidin tepesine bakmak gerekir
Iş verenler mı soktu bunları ülkeye
Ülkenin insanı kokten kaypak
Sorsan herkes iyi ama
Torpil bulup kapağı atma derdinde
Bu ülkenin insanı bencil
Küçük büyük kazık atmak derdinde
Hem kaç fabrika kacak sigortalı mülteci calistiriyor?
He diyorsan ki
Maaşları az veriyorlar
Bu iş verenin sucu değil
20 senedir kötü giden ekonomi politikaların sonucu
Bir çok iş yeri kapatmndi
Kaç fabrika iflas verdi
Adamlar elbette bencillik yapicak
Sence işçiden yaptığı mesaiden 3 de 1 oranından vergi alan devlet
En zenginlere vergi affı yapıyorsa
Burada suç kimde
Hemde milyarlık vergi affı yaoiykrlae
Düz bakıyorsun kanka
Tatlı su solcularında suçu bu
Her şeyi zengine suç atıyor
Avrupadaki zenginler merhametli miydi
Ama kanunlar kısmen adam etti ve kontrol altında tutuyor
Yönetim akıl ve bilimden uzak kalmamalı
Bence en büyük sorun bh
Zenginlerin siyasete olan etkisini biliyorum
Ama bunu söyleyip tamemen suçu zengine atmak saçma geliyor
Güçlü bir ırade zengini dahi doğru yönlendirmeyi bilebilir
Kaç tane zengini feto diyerek isini bitirdiler
Dogru ya da yanlış bilemem
Ve kendi zenginlerini oluşturdular
Koç ülker mı yönetilir ülkeyi?
Hayır nereyi kazısan kendi oluşturdukları zenginler var altinda
Kısacası zengiiinler diyerek topu tamamen onlara atamayız
Lider astlarını yönetmeyi bilendir
Bize güçlü lider lazim
Dünyayı görmüş ve anlatan
Geleceği ve Geçmişi gören bilen lidet
Hadi anladık, tepedeki kötü, pis, k*Ka. Diğerleri baldan tatlı mı? Biraz geniş düşünün. Kim gelirse gelsin bir şey olmayacak. Anlayın bunu. Değişmez bu ülke
Yanlış düşünüyorsun.. Evet sistem belli, bu demek değildir ki hiç bir şey değişmez. Stratejik oy kullanarak, yaşanan olumsuzluklar azaltılabilir.
Bir parti seçilmeyi hep garanti görürse, ondan hizmet beklemek hayal olur. Seçilmek hiç bir parti için garanti, kolay bir durum olmazsa, çok daha verimli ve dürüst hizmet alınabilir. Yani 😈 şeytan azapta gerek.
Dinin hala potansiyel tehlike altında uydyrmacası kahve edebiyatı kültürel seviyemizin yukarda olması😐
katılmıyorum sana özellikle sağlık konusunda
İstanbul'da olup ta hastanelere gitmediysen, küçük şehirlerde bu durumu çok hissetmmemis olabilirsin. Polikliniklerde randevu bulmak hiç kolay değil. Doktorlar çok yetersiz.. Tıbbi cihaz, gözlük, çerçeve ve protezlere SGK desteği yeterli değil. Cebinde paran yoksa bunları alamazsın.
Ben de 54 yaşında, doğma büyüme İstanbulluyum. Daha son 2 ayda defalarca hastaneye işim düştü. Randevu alamadığım için acile gitmek zorunda kaldım. Orada da sadece yeni mezun tıfıl sözde doktorların saçmalıklarını net olarak yaşadım. Senin yaşında oğlum zatürre olup bir haftadır yetersiz sıvı ve gıda alınca serum takılmasını rica ettim. Gerek olmadığını söyledi. Hâlbuki bunun gerekliliği %90 değil, %100 dü.
para karşılığı oy topluyor okullara yemek dağıtıyolar ak parti tarafından ptt ye 1k 2k para veriyor oy satın alıyor
bence böyle benim görüşüm
Medya gücü ile gösterilen pembe Türkiye illüzyonu. Abdest (ki bence AKP artık asbest, yani kanserojen), namaz, din, Allah, Kur'an
Koyun çok olunca kandırmasıda bir o kadar kolay olur...
Karşıda güçlü muhalefet olmadığından olabilir mi?
RTE oy verenler 2 kesimden oluşur
1. yalakalık yaparak para ve ün kazanan tayfa
2. dindar ve cahil olan ve chp başa gelince tüm camilerin yıkılacağını sanan tayfa
Türkiyede bu iki kesimden bol bol var bu yüzden RTE bu kadar oy alabiliyor
Chp gelirse din elden gider bu bir gerçek
@Karahisarkalesi Siz kimsiniz de dine sahip çıkıyosunuz size mi kalmış dini elde tutmak? Sizin sayenizde rüşvet veren, hakka giren, çalan müslüman çok gördük.
Dini hz muhammed getirdi şimdi de tayyipi onun yerine mi koyuyosunuz asdfg
Chp gelirse belki ezan bile okunmayacak ülkede. Lgbt serbest olacak ben bunlara göz yumup da 6lı masaya oy vermem
Dayıcım seni bu sitede çok gördüm sen zaten dinsiz değil miydin? Sen bas Chp ye kim akpye verirse de versin sanane
Teröre operasyon düzenleniyor 1 tane olumlu yorum yapan chpli yok. Konu sadece din değil sizde vatan millet sevgisi de yok
Bilmiyorum ama vatan millet ve dinle alakanız olmadığı kesin zaten
@Karahisarkalesi o yatılı imam hatip okullarında çocukları taciz ederlerken gördük sizin dinle alakanızı
@Karahisarkalesi damat bey eşini yatlarda başka kadınlarla aldatırken de gördük dinle alakanızı
@Karahisarkalesi Dindarlık ne güzelmiş ya her türlü haltı ye ama ekran önünde dindar ol sonra da kazançlı çık.
Konu sadece din değil uzatmayın
Sorudaki başlıkları böyle gören, ve o başlıklar dışındaki yüzlerce başlığın dünya çapında ses getiriyor olduğunu görmeyen ya da görmek istemeyen birine neden Reise oy verdiğimizi anlatmaya çalışmak zaman kaybı olur.
O yüzden kusura bakmayın neden hala bu kadar oy alabildiğini anlayamazsınız. Hele ki İstanbul'da yaşıyor olupta bunları diyebiliyorsanız durumunuz vahim demektir.
Çok daha fazlasını başka Parti'nin yapmayacağı ne malûm
İbni halduncu bir siyaset yapıyor çünkü.
Allah sevenlerin ömründen alsın ona versin.
Evet, zaten diğerleri de aşırı mükemmel.😒
Muhalefet yok.
Saydıklarının hepsi diğer partilerde daha fazla olduğu düşünüldüğü için.
Torpil, kayırmacılık, nezaketsizlik, kentsel dönüşüm. Muhalif belediyelere bir bakarsan görürsün.
Yok öyle bir şey, azaldı epey oyları.
Ha şunu diyorsan, neden hala o veren var? Toplum fanatik
Din ile vurdukça alır.
Yurtdisinda ki gurbetcilerden aliyor
Reyiz reyiz hedef 2023 !
Muhalefet yok.
Oy Çalıyor
İyi yönetiyor adam çünkü
Koyun çok
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?