- 5 yıl önceki seçimde arkadaşım oy kapalı kapılar ardında oy bastıklarını soylemisti , İstanbul'da. Bu seçim için bişi sormadım
Bu kadar başarısızlığa karşı neden hala bu hükümet devam ediyor?
Türkiye de son 20 sene de olan olaylar Avrupa da olsa gördüğüm kadarıyla rahat 10 cumhurbaşkani degisirdi. Neden bizde böyle değil?
Onlar başarısızlığı tahammülleti yok direk istifa.
Gerek cumhurbaşkanı , gerek bakanlar falan.
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
"Avrupa da olsa" ... Bu ifade referansının ne olduğunu ve ne derece cahil olduğunu anlatıyor.
Ne alakası var , sizler iktidarin başarısızlıklarını gormezden geldiğiniz sürece. Çalıyor ama çalışıyor mentalitesini asamadiginzb sürece ülke gram ilerlemez.
İyi olan şeyleri över kötü olanlara karşı çıkarız.
Ve maalesef bu cümleleri kuruyoruz Avrupa diyebiliyoruz. v
Sizler anda , bikereden bişi olmaz diyen kara propaganda yapan insanların peşinde koşun. Devammm
milli ve yerli muhalefet olmadigi için.
Milli ve yerli muhalefetten ziyade bakın bu gün gelinen nokta berbat bir nokta.
Millet bu iktidara hayır diyemiyor. Adam akıllara halk olarak protesto yapsak Karsi çıksak tepki göstersek inanın şimdiye bu iktidar hala olsa bile ülkenin durumu daha iyi olurdu.
Dolar da 10 dan az olurdu.
Milletin ağzında bir laf var , halimize şükür. 😴
Düşünmüyor ya , acaba bu kadar sene de daha iyisi olamaz mıydiv?
Sorgulama yok.
sorguluyorlar ve bu muhalefin bi halta yaramayacagini biliyorlar.
Hala muhalefet diyorsunuz. Arkadaşlar ülkede herseeyin boktan olduğunu neden görmüyorsunuz?:
Uyanmak için daha da kötü günleri mi bekliyorsujuz?
İktidarı eleştirme kudretini kendiniz de niye bulamıyorsunuz? v
kardes iktidari elestiriyoruz zaten. muhalefet yok diyoruz muhalefet neyini anlamiyorsun. gelen gideni aratacak diyoruz. once muhalefet degisecekki iktidar degissin.
Kardeşim benim derdim iktidar gitsin değil benim derdim iktidar kendini düzeltsin. Biz de biliyoruz doğru düzgün insanların olmadığını ya da doğru düzgün olan insanların aday olmadığını biz de biliyoruz.
Ama bu adamı eleştiren yok yani bu adama laf eden yok varsa da çok az bir kitle var Kendi kitlesi adama tapıyor böyle bir şey olmaz dünyanın hiçbir yerinde böyle bir şey yok.
Bu putperestlik başka hiçbir şey değil körü körüne Siz kimseye inanamazsınız.
Adam ağzınıza sıçıyor millet olarak Ama hiçbir şey demiyorsunuz.
Ben iktidar kalsın ya da gitsin demiyorum benim derdim bu millet tepkisini göstersin bu adam birazcık kaybetmeyi dokuların da hücrelerinde hissetsin.
Biz millet olarak yeterli tepki göstermedikten sonra bu adamlar istedikleri gibi at oynarlar ister muhalefet gelsin ister mevcut hükümet devam etsin aynısı olur.
Benim derdim baştaki kişiyi ilahlaştırmayın benim derdim baştaki adama ben burada istediğim kadar otururum istediğim hareketi çekerim dedirtmeyin
Millet olarak Türkiye'deki seçmenler biraz olsun isyana kalkmış olsaydı bugün kusura bakmayın da bu kadar saraylar asla yapılmazdı her milletvekilinin altında birer özel araç olmazdı , tecavüze uğrayan kadınların davaları örtbas edilmezdi. Polise şiddet uygulayıp içeri giren adam 2 gün sonra güle oynaya türküleri eşliğinde çıkamazdı.
Mülteciler bu ülkeye giremezdi hadi girdi diyelim adam akıllı sistematik olurdu çocukları girerdi kadınlara girerdi gerisi girmezdi vatandaşlık verilmezdi.
Suçlu bu seçmen Bu halk düşüncesiz insanlar tepki göstermeyen her bir kişi suçlu ol
Ayna ya bak anlarsın özetin özeti
Bizle ne alakasi var. Soru açık. Aynaya bakınca Allah'a şükür devlet nezdinde kötü bir durumum yok.
Kötü şeyleri görmezden gelenler utansın
Ben muhalefet icin diyorum
Rusyada hep ayni cumhurbaskani
Avrupa dedim yanlız , Rusya'nın % 90-95 bölümü Avrupa'da değil.
Putin dikta bir yönetici , aynı bizde ki gibi.. ama Avrupa da böyle değil.
Mesela bir c. b başarısız mı ya da bir felaket oldu önleyemedi suçlu mu gördü kendjni direk istifasini veriyor.
Yunanistan'da bile tren devrildi , ulaşımdan sorumlu bakan istifa etti.
Bide bize bak. Bizde kaza oldu , zamanjn ulastirma bakanı Binali yildirim diyor ki vay efendim alın yazisi , kader 😴
Başarılarından:)
Başari diye bir şey yok. Bakın Türkiye'nin bu gün ki durumunda, çoktan 2. 3. Araba yapılırdi. Bu gün biz hala 1. Arabaya seviniyoruz. O da milli ve yerlilik oranı çok az.
Şimdiye bunun %100 olması lazımdi. ...
Şimdiki herşeyi j 2 3 katı olurdu.
Millet bunu sorgulamiyir.