Çok merak ettiğim için ilk sorumu sormaya karar verdim. Gerçekten şaşırıyorum ; bütün olanlardan sonra bir insan neden hala şu baş bela olan akp'ye oy verir? Sebepleri ne olabilir? Kaldı ki ben Fransa da yaşıyorum ( Türkiyeye taşınmaya kararlıyım ama) ve politikayı takip ediyorum. İnanın Türkiyede akpden dolayı 100%1 Fransada olsaydı, hükümet komple istifa ederdi, hele ki hırsızlıkları yakalandıktan sonra (19 aralık olayları). Cevaplarınızı bekliyorum. Şimdiden teşekkürler
Cevabın nedir?
Gizli Üye(30-35)+1 yılÜlkemizde Yol Yaptı diye Asgari ücretle ay sonunu getiremeyip hala akp ye oy atanlar var. İnsanlar aç parası yok ama yol yaptı diyolar. Bu zihniyet değişmediği sürece Türkiye hiçbir yere gelemez. Şu zihniyetide bırakın artık yok chp gelse mhp gelse daha kötü olucak kötünün iyisi demeyi bırakın. Akp döneminde zaten Türkiye batacağı kadar battı. bir chp veya mhp gelsin akpartinin yaptığı gibi ülkeyi batırmaya devam ederse indiririz zaten bizim elimizde değil mi. Onları oraya çıkaranda indirende bizleriz. Sigaraya Alkole zam yap sonra de ki içmeyin. Ya mantıklı bir insan zaten sigara ve alkol kullananların parası ne kadar olursa olsun alıcağını bilir. Adamın cebinde 10 lira var o akşam eve ekmek alması gerekiyo aynı zamanda sigarada alması gerekiyo adam sigarayı alır eve de ekmek götürmez. Yani anlatmak istediğim tamam kötü alışkanlıklar olabilir ama bunlara zam yapınca insanlar almaktan vazgeçmiyolar yine alıyolar. Sonra benzin doğalgaz elektrik vs. sürekli zamlanıyor bu insanların aldığı para belli ay sonunu nasıl getircekler nasıl dayandırıcaklar parayı. Uzun lafın kısası Si*ilmekten bıkmadıysanız gidin oyunuzu Akpartiye atın.
60 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılBunun cevabını sanırım en güzel Aziz Nesin veriyor
52 Yorumla- +1 yıl
EİG için teşekkürler
- +1 yıl
Sanırım :)
Gizli Üye(30-35)+1 yılöyle boş boş sallamalarla olmuyor bu işler. sen koalisyon dönemini bilir misin okudun mu hiç Türkiyenin o hallerini? koalisyonların kurulup bozulduğu ülkenin istikrarsızlaştığı dönemleri bilir misin? chp ye mi oy verelim? ülkeyi çöp mü götürsün ezanlarımızı türkçe mi okutsunlar? ssk yı yönetemeyen kılıçdaroğlu ülkeyi nasıl yönetsin? mhp ye mi verelim tek derdi ırkçılık olan buna rağmen koalisyondayken bebek katilinin asılmamasının altında imzası olan devlet bahçeliye mi verelim oyumuzu. Hdp ye gelince bu bebek katillerine mi verelim oyumuzu? biraz geçmişi okuyun okuyun ki bilginiz olsun okuyun ki bu halk geçmişte neler yaşamış şimdi niye istikrardan yana diye bilginiz olsun.. akp çok mu iyi hayır tabiki değil ama şuanki partiler içerisinde kötünün iyisi..
71 Yorumla- +1 yıl
Bana oku diyorsun da, Kılıçdaroğlu ssk da çalışmaya başlamadan önce zaten ssk kötü durumdaydı, bunu da sen araştır. Kötünün iyisi mi akp? Hırsızlık, katiller falan... Wow. Neyse cevabın için sağol
Demokrasinin amacı bu zaten, isteyen istediğine oy atsın. Önemli olan Akp'ye Chp'ye veya Mhp'ye ait olmaktan önce bu vatana layıkıyla ait olmaktır bana göre. Her fırsatta birbirimizle didişeceğimize hepimizin Türk olduğunu hatırlayıp birlik olmalıyız. Ama ne yazık ki takım tutarcasına parti tutulduğu için (kesinlikle her partiden var böyle tipler) , birlik beraberlik de zor görünüyor. Allah milletimize zeval vermesin, ne diyelim. Bu arada 19 değil 17 Aralık.
42 Yorumla- +1 yıl
Doğru yanlış yazmışım kusura bakmayın :)
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
17
Cevap
57Cevap
+1 yılNeden veriyorum?
Hiç kullanmamak yerine Kullanmak daha iyidir
1-) CHP ye neden vermiyorum.: Ben Bu ülkenin yozlaşmasını dinen , insanen istemiyorum CHP liler kim ne derse desin zihniyet bozuk tamemen yarısından çoğu din düşmanı ayrıca daha izmiri yönetemiyolar. daha açıklaması var mı bunun
2-) MHP ye neden vermiyorum.: 3 Lü koalisyon Dönemi Bahçelinin yaptığı yanlışlar ve partininde karmaşık bir yapıya ship olup yönetim kapastesinin olmaması ve alparslan türkeşin Darbede bulunması
3-) HDP: BEN PKK YA OY VERMEM
4: Saadet ve Büyük birlik Kamalk gibi beyinsiz bir adamın başkanın olduğu partiye oy verilmez Büyük birlikse muhsin yazıcıoğlu olsa veiririm
Peki Neden Ak Parti
Bir insan 4 4 lük olamaz kim varki öyle Parti olarak söylüyorum Ak parti 4 4 lük değil ama kötü de değil Ekonomik gelişmeler yerli üretimler Dünyada söz sahibi olan bir konuma kadar gelebilmemiz ve partinin size göre dini sömürü olsada bize göre değil dini hassasiyeti ve Partinin kazanıcağını bildiği halde hep çalışması başlıca oy vermeye sebep
Kısaca özetlemek gerekirse: herkezin yanlışları var chp kötü demiyorum mhp de ama yönetim kapasitesi sizde biliyosunuzki akpartide var bitek en iyisi gelene dek Ak parti
"Kalıplaşmış düşünceniz Gerçeklerin önüne geçmesin"15 Yorumla- +1 yıl
Politika ve din, çok ayrıdır. Ayrıca tayyip (sözde) müslüman da ne oluyor? Geçen ezanı geç okutturmadı mı? Chp'ye dinsiz demek cidden komik, imam hatipleri chp kurmuşken.
- +1 yıl
Dinsiz Demedim Dini açıdan zihniyette çok bozuk insanlar var Politika ve din ayrışey ama ülkemizde dİN VE DEVLET İŞLERİ AYRI Olmamalı bana gre neyse herkee saygı duyuyorum yargılamıyorum senin gibi neden chp ye oy veriyosunuz veya mhp vsvs :)
- +1 yıl
Akp'de kiler çok müslümanlar sanki :) Sana göre din ve politika ayrı olmaması lazım ise, devam etmeme gerek yok. Cevabın için teşekkürler :)
- +1 yıl
ben teşekkür ederim :D ne zaman tartışmak istersen buyur gel
+1 yıl- Hırsızlıkları destekliyor olabilir
- Uçakla Kürt çocuklarının bombalanması hoşuna gitmiş olabilir
- Alevilik inancının meydanlarda ıslıklatılmasından hoşnut olabilir
- İsrailli olmayı ve Ermeni olmayı aşağılayıcı birşey olarak görüyor olabilir
- Kadınların evden çıkmaması gereken canlılar olduğu kanısında olabilir
- Kadın kuyruk sallamazsa erkek birşey yapmaz tüm sorumluluk kadındadır diye düşünüyor olabilir
- Kendi ödediği vergilerle dövleti aliyyemizin büyüklerinin Mercedes Audi sahibi olması çok hoşuna gitmiş olabilir.
- Ufacık çocukların terörist bölücü çapulcu diye öldürülmesini destekliyor olabilir
pek çok nedeni var yani aslında50 Yorumla
+1 yılSanırım akp ye oy veren seçmenleri aşağıladığınız için olabilir mi?
Adamların ülkeye yaptığı hizmetleri görmeyecek kadar nankörsünüz alayınız.
Ben oy kullanmayacağım demokrasiye inanmadığım ve dini sebepten ötürü.
Ama oy kullanacak olsam ille de akp ye oy verirdim bu gerçek.
Adamların hataları var mı evet var. Ama emin olun bu partinin yerinde kılıçdaroğlu ya da konuşmayı bilmeyen bahçeli olsa bu ülke boka saplanırdı kimse kusura bakmasın. Yine en azından şimdi ayakta duruyoruz düşüremiyorlar bizi.46 Yorumla- +1 yıl
Demokrasiye inanmıyor musun? Peki hangi sistem olmalı?
Ayrıca kimseyi aşağalamıyorum, bu haddim değil, fakat düşünceleri yanlış diye düşünüyorum. - +1 yıl
Demokrasiye niye inanmıyorum çünkü demokrasi sistemi insanları kandırmaktan başka bir şey değil. Şunu hiçbir zaman unutma dünyada ki hemen hemen bütün ülkelerin iktidarlarını rockfeller ve rotschild aileler belirler. Onlar istemediği sürecede hiçbir iktidar, hükümetten düşmez paranoyak diyeceksin ama araştırırsan bu rockfeller ve rotschild ailelerini görürsün. Demokrasiyle bir şeyler değişseydi eğer insanların eline bırakmazlardı bu sistemi emin olun.
- +1 yıl
Biliyorum masonlar falan. Ama yinede en kötünün iyisi demokrasidir. İnsanlar insanca yaşamaları için bu gerekli, özgürlükler falan. Ama tabii herkesin düşüncesi farklı :) cevabın için teşekkürler :)
- +1 yıl
Bişey değil. Masonluk falanda var işin içinde ama dediğim şeyler masonluğu aşan şeyler. Demokrasiyle yönetilmiş adam akıllı bir toplum göremedim bu hayatta. Biz Osmanlıda Kİ gibi şeriatı uygularsak adam akıllı bu sefer 1000 yılı yine deviririz. Bir şey değil iyi günler.
- +1 yıl
Adamsın ama ülke geleceği için AKP ye ver reyis
- +1 yıl
düşünüyorum aslında.
Ben sana söyleyeyim arkadaş. Buradaki millet, aşağılanmaktan, kakılmaktan, hakarete uğramaktan, küfredilmekten ve onursuzlaştırılmaktan acayip keyif alıyor. Yani bizim burada AKP'ye hâlâ oy verenler, mazoşisttir. Biraz da akılsız! Bunun böyle bir açıklaması olur. Hırsızına aşık bir millet işte!
110 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSende haklisin tabi ne gerek var siz gibilere hizli tren yapmaya istanbulun cennet gibi olmasina o kadar avm ye kultut etkinliklerine chp gelmeliki eskiden okdugu gibi sokaklari cop gotursun imfye borclanalim hergun sehit haberleru duyalimda mutlu olalim insanlara batiyor huzrlu olmak sehit haberleri kesildi ya insnlar kasiniyor kor bu insanlar kor ne yapsa bu devlet bos ben kirklarelinde okuyorum burasi yillardir chpde kaldirim bile yok ya asvalt yok git biraz kitap oku arastir etrafina bak ondan sonra bu sozlsri soylersin
24 Yorumla- +1 yıl
Hep geçmişten örnek alıyorsunuz
Cevap sahibi+1 yılGelecek icin ne yapmislark gelecekten ornek alalim emin ol basa gecipde yemeyen insab yoktur seni devleton basina koysalar maasinevlerin araban dort dortluk olsa sen yemiycekmisin bana bunu soyleyin vicdanin bunun icin kim ne almis yok su hirsizmos bilmem neymis mantikli dusunun birak kim ne calmis ke kadar yoyor ne yapiyor bu onemli kendisi 1 ekmek yerken halkina vaat ettigi 1 ekmegide dagitiyorsa iste bu kisi liderdir allah ulkeyi kilictaroglunun selahattinin ve bahcelinin eline dusurmesin o zaman gorun bakin bu huzurlu ortamo bulabilicemi bu ulke
- +1 yıl
Rahmetli Bülent Ecevitin tek bir evi vardı. Demek ki çalmayan çalmıyor.
Emine Erdoğan kilosu 4000tl olan beyaz çay içiyor. Sana da vaat ediyorlar mı? - +1 yıl
Olum varya sizin gibi akp liler cok aptalsiniz hakketten. Ulan, teknoloji diye birsey var ya. Sadece turkiyedemi yollar yapildi, binalar kuruldu. Ulkenin basinda baskasi olsaydi sanki daha turkiyede yollar falan olmiyacakti. Mal. Diyorsunki chp yol falan yapmamis, canım, hangi parayla yapicak. Devleting butun parasi akp nin arkasinda herhalde onlar yapicak. Yapmazsa gunah.
çünkü bunlar kıl. bitmiyorlar ağda yapsan da gitmiyorlar. Allah allah diyip bende oy istesem banada verirler. geçmişte yaşadıklarından korkuyor millet tekrar edilecek diye. çalsın ama dinimize namusumuza sahip çıksın yeter diyorlar. eskilerin tekrarlanamayacağını dünyanın değştiğini de anlayamayacaklar. ot gelip saman gidecekler yani
40 YorumlaMenfaati olanlar çıkarlarının düşeceğini
Bazı pisliklerin ortaya çıkacak diye destekleyenler
Bazıları da dini duygularına göre hareket ediyorlar (Bunlar dışında ülkenin gerisi müslüman değil miş gibi yaptıkları tüm haksıklara göz yumduklarının farkında olmadıkları kesin)
Bir de güçlü kimse onu desteklerim modun da devre göre seçmenler var20 Yorumla
+1 yıl177 Yorumla- +1 yıl
Senden bu cevabı beklemezdim :/
- +1 yıl
@baybilmemiş neden /:
- +1 yıl
Akp li gibi yorum yapmışsın :)
- +1 yıl
@baybilmemiş la bu sitede akp ve akplilere en fazla muhalefet yapan insan benim /:
- +1 yıl
Biliyorum O yüzden didim bende :)
- +1 yıl
Kalbini değil de paranı çaldığı kesin
Çünkü 2001 yılında borç bataklığında olan bir ülkeyi dünyanın en büyük 17. Ekonomisi yaptığından dolayı seviyoruz Ak Partiyi.
Çünkü 1999 yılında dönemin ulaştırma bakanı şu sözleri söylemişti. " Biz hızlı treni göremedik, artık torunlarımız görür". Ama Ak Parti bu hızlı treni şu anda kendisine gösterdiģinden dolayı Ak Parti.
Bu daha milyar hizmetten sadece 2si...37 Yorumla- +1 yıl
17 buyuk ekonomisi de, sen zenginleştin mi? Neden bu kadar yoksulluk var, şikayet var?
- +1 yıl
Sen bu bilgiyi nerden aldın?
- +1 yıl
Ne oldu? Ak Parti 13 sene önceki batmış Türkiyeyi çok iyi yerlere taşıdı. Ama her şeyi bir anda bekleyemezsin. Ülkeye hizmet olarak ne yapılıyorsa bu 13 yılds yapıldı. Bundan önceki hükümetler niye çalışmamış? Şu anda en çok çalîşan parti Ak Partidir. Peki siz neden hâla Ak Partiye oy vermemek için direniyorsunuz?
- +1 yıl
5 milyon işsiz, 17 milyon yoksul var Türkiyede. Devlet rakamları. Tayyibin yaşadığı saraya bak, bide kendi evinize bakın. Sana dunyanın en pahalı benzini, etini satıyor. Çiftçi uretemiyor, 300000 e yakın atanmayı bekleyen öğretmen var. Asgarı ücret 1000, tl bile değil... Oyum neden akpye olmamasının kucuk bir listesi.
- +1 yıl
Hiç araştırmıyorsunuz. 2001 yılından beri nüfus oranı kat kat arttı. Akpden önce işsizlik oranı ise %40 daha fazlaydı. Şimdi bak bakalım, hangisi dönem daha iyi. Asgari ücret ise temmuzdan itibaren Türkiye Cumhuriyeti tarihinde ilk kez 1000 TLyi görecek. 2001 yılında asgari ücret 159 Tl idi. Kaçak sarayda kaçak saray. Bize Koyun diyorsunuz, sonra keMal ne dediyse aynısını harfiyyen tekrarlıyorsunuz. Güzel kardeşim O cumhurbaşkanlığı sarayı Recep Tayyip Erdoğanın kendi villası veya sarayı deģil. Sarayın tapusu şu anda devletin üzerinde. Daha hâla aynı şeyleri tekrarlıyorsunuz...
+1 yılNedeni basit: Sevr..
https://youtu.be/lpP69zXwpfU
Ne var ki bu ulkede Sevr'i yirtip atanlar, tanimayanlar, vatana sahip cikanlar hep vardi ! Var olacaklar.
https://pbs.twimg.com/media/CAoS1PqUgAA0F08.jpg00 Yorumla
+1 yılIstırılıp yalanacak başka dünya liderimi var? Üstelik akp olmasa 13 yıl içerisinde ben bu kadar küfür üretemezdim. Akp sayesinde mükemmel bir küfür arşivim var. Sadece bu da değil , eskiden şehitlerimiz kötü yollarda taşınırken artık duble yollarda daha rahat taşınıyor. rus lideri junior tayibe eliyle 'gel l*n kerata' işareti yapabilir... daha çook sebep var
11 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılFransada yasadigin cok belli turkiyeye baya bir firansiz kalmissin burasi turkiye canim burada hasa peygamber gibi olsan 14 yil iktidarda kalsan senin icin o kadar cok sey soylenirdiki neler neler cikarirdilar hakkinda yuzde 90 bitirmek icin ako yi ve begenilmeyen o akp turkiyeyi imf sulugumden kurtardi borcu kapatip uzerine imf ye para verebilecek duruma geldi yapulan yatirimlari buraya yazmaya kalksam fransaya yol olur heralde oyle diyim
52 Yorumla- +1 yıl
upload.wikimedia.org/.../TR-DIS-BORC-02-14.png Arkadaşa demişsin ama sen fransız kalmışsın
Cevap sahibi+1 yılYa harbi bir gidin baska bisi demiyorum bana fransadaki adresini ver sana akp nin 14 yilda yaptigi yatirimlarla ilgili kitap gondereyim okuyup kendin karar ver bunlar dis siyonuslerin oyunlari cunku korkuyolar cunku turkiye gucleniyor cunku osmanli korkusu iliklerine kadar islemis olan bu siyonlarin aceba yeni bir osmanlimi bir 600 yil daha mi korkusu var dusunebiliyormusun 1930 kusurlu yillardan beri borcu olan bir devletin borcunu kapatmis bir hukumet dusunebiliyormusun 2002 dunyada kiriz turkiye bitik sonra akp hukumeti geliyor son dunya kirizinde yunanistan ispanya ortata turkiyeye hic bisi olmamis bunlari kafanizda biraz tahahul edin arastirin bakin sonrada donup konusun 90 yillik chp zihniyeti mhp olsun napti bu ulkeye ne faydasi dokundu?
+1 yılaptal çok Türkiye'de - tayyip eline kuran alır sallar bu aptallar gider yine oy verir
80 Yorumla
+1 yılesas ben yıllardır o kadar kavga gürültü yapılmış bir ton rezil şeye rağmen oylarını artıran parti şu son günlere nispeten sessiz sedasız girdiğimiz günlerde niye oylarının nerdeyse yüzde 15 ini kaybetti
10 Yorumlahırsızların arasında en az hırsızlık yapacak olan tek parti olduğu için hırsız diyebilirsiniz bunu akpli olarak kabul ediyorum ama bu ülkeyi batıracak kadsr hırsız olan parti akp dılındaki şu 3 partidir
12 Yorumla- +1 yıl
13 senedir akp yönetiyor, diğer partililerin hangi hırsızlığından bahsediyorsun?
Okumayan toplumlarda hal böyle malesef , bu ülkede herkes kulaktan dolma laflarla fikir beyan edip siyaset yapıyor, hal böyle oluncada bir kesim inadına koyunlaşıyo...
30 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılulen önceden patronlar bankaları boşaltıyordu.. aleyhlerine haber yapma yasağı koyuyordu.. o zamanlar yolsuzluk yokmuydu? :D türkiye de yolsuzluk her zaman vardı. Bu adamların hizmet etme gibi bir derdi var köprüler havaalanları üniversiteler i hastaneleri kendileri için yapmıyorlar değil mi bu halk için bunlar.. farkedebilene..
221 Yorumla- +1 yıl
Ya kendi kulağımla duydum İstanbuldayken, insanlar hasta olmaktan korkuyorlar paralı diye. 13 yıllık iktidardalar bir hastane bir köprü de yapsınlar yani
Cevap sahibi+1 yılbunu öncekiler yapmıyordu canım kimse halkı şeyine takmıyordu.
- +1 yıl
Mutluysan sorun yok :)
Cevap sahibi+1 yılsenin o fransa dediğin de başka ülkerleri sömürerek o rahatı yaşıyor..
- +1 yıl
Ya ben fransaya bayılmıyorum zaten eleştiriyorum da. Ama fransızlar mesela öyle bir lidere tapma gibi bişeyleri yok. İşini iyi yapıyorsa hukumet tekrardan seçilir yoksa güle güle derler.
Cevap sahibi+1 yılişte türkiyenin de o noktaya gelmesine daha var bırakmıyorlar o noktaya gelmesini.. adamlar boşuna 2023 20-- demiyorlar. bu ülkede her 10 yılda bir darbe yapıldı. bu hükümet döneminde buda bitti.. fransa bunlarla uğraşmıyor tabi..
- +1 yıl
Ya kandırmayın kendinizi artık. Tayyip demokrasi, cumhuriyetten yana değil. Dikta yönetimi istiyor, oda akp tekrar iktidar olursa, başkanlık sistemiyle olacak. Neyse sen daha iyi bilirsin :)
Cevap sahibi+1 yılbaşkanlık sistemiyle bu mal muhalefetten kurtulacak faydalı olan herşeye karşı bunlar.. başkanlık sisteminde daha hızlı gelişim sağlayacak türkiye.. kötü bir sistem olsaydı abd ingiltere bu sistemle devam etmezdi ;)
- +1 yıl
Abdyle İngiltereyle karşılaştıramazsın, orda işleyen bir demokrasi var. Ya ilerde sende anlayacaksın Tayyibin bu ülkeye büyük bir bela olduğunu, umarım iş işten geçmemiş olur :)
Cevap sahibi+1 yıltayyibi çıkar kim var bu ülkede.. kim yönetecek? öner birini ona verelim oyu
- +1 yıl
Bana verin oyunuzu :)) alışverişleri bedava yaparım :)
Cevap sahibi+1 yıltürkiyede ki muhalefetin siyaseti de seninki gibi kardeşim :D
- +1 yıl
Denemeden nasıl olacağını bilemezsin ama :)
Cevap sahibi+1 yıldenendi sonuç hüsran :)
- +1 yıl
Her parti değişti 13 yıldan beri :)
Cevap sahibi+1 yılbaşındakiler değişti zihniyet aynı b*k zihniyet yine..
- +1 yıl
İyi peki fikrin değişmicek :) teşekkürler cevapların için :)
Cevap sahibi+1 yılbu mesajınla fikrim tamamen değişti :D
- +1 yıl
Dalga geçme :D
Cevap sahibi+1 yılevet aslında erdoğan dediğin gibi dikdatör o son mesajınla farkettim bunu keşke en başta yazsaydın :D
- +1 yıl
Keşke :))
+1 yılMillet olarak mazoşist bir yapımız var vurdukça vur diyenlerdeniz :D
70 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAKP yi savunmuyorum asla ama emin ol ki akpden başka birisi gelseydi halimiz daha perişan olurdu. Bence hepsi kotu ama kötülerin arasında en iyisi bu. Bu zamana kadar gelenlerin hepsi yedi. bu da yemiştir yemesi demiyorum illaki olmuştur. En azından ülkeye yararlı birşeyler yaptı.
32 Yorumla- +1 yıl
Belki evet ama artık gitmesi lazım bence. Saraylar falan, bunlar demokrasi de olmaması lazım.
Cevap sahibi+1 yılOlması gerekmiş bence çünkü ilerisine bakacaksın. İleriye bakmadan yönünü belirleyemezsin
Ne kadar zorunuza giderse gitsin yine AKP kazanacak
Boşuna havlamayin102 Yorumla- +1 yıl
Sistemin köpeği olan sizsiniz havlayan biz değil :)
+1 yılSıktınız artık yaa sizene arkadaş milletin siyasi görüşünden. Yok hdp ye oy verecekmisiniz. Yok akp ye niye oy veriyorsunuz bilmem napıyorsunuz. Siz burada sorunca mileltin kararı değişecek sanki
22 Yorumla- +1 yıl
Merak ettim sadece, tekrar sormam zaten. İlk sorum ya, kızma :)
- +1 yıl
Senin ilk olabilir ama sitede 1 trilyonuncu soru yeter yani. Bırakın milletin siyasi görüşüyle uğraşmayı
+1 yılÇünkü onlar konuşur akp yapar :D
https://i.hizliresim.com/GY9ODr.jpg21 YorumlaBen bunlarin oyla secildigini dusunmuyorum yani sokakta kime sorsak akp den nefret ediyor anasini satayim
20 Yorumla
+1 yılReklamlar da herşeyi kendileri yapmış gibi gösteriyorlar, Sivas havaalanı önde ahmet Davutoğlu resmi akp yapar diyorlar, oysa akp den önce yapılmış yerler :)
Reklamı iyi bunların13 Yorumla- +1 yıl
sivas havalimanı akpartiden öncemi yapıldı?
- +1 yıl
tr.m.wikipedia.org/.../Sivas_Nuri_Demirağ_Havalimanı
@chntrkylmz Wikipedia yalancısıyım :) - +1 yıl
Doğru önce yapılmış Modernizasyonu genişletilmesi standartlara getirilmesini hükümet sağlamış pek onlar yapmış sayılmasada diyebiliriz
+1 yılAziz Besinin de deiği gibi Türk milletinin yüzde 60 gerizekalı cevap net değil mi
34 Yorumla- +1 yıl
Hem demokrasiyi savunuyoruz hem de farklı düşüncelerdeki insanlara hakaretler ediyoruz.. Üstelik kendi milletimize bu hakaretler. Kimse kimseyle aynı düşünmek zorunda değil ki. Yanlış anlamayın akpartili değilim ancak kendi ırkıma hakaret gelince -ve tabi kendi ırkımdan geliyorsa özellikle- çok içime dokunuyor. Keşke hemen sayıp dökmeye, hemen paramparça olmaya, hemen birbirimize düşmanlaşmaya bu kadar hazır olmasaydık..
- +1 yıl
Çok doğru ama bu gerizekalılar AKP ye oy vermeyenler
- +1 yıl
gerçekler maalesef acı arkadaşlar ben de mutlu değilim bu gerçekten ama ne dersiniz siz buna oy veren yüzde52 ye adam çaldım dese artık dürüst diye oy verecek kadar düşükler bize Atatürke tapıyorsunuz diyenler şimdi kendileri rte nin g*t kılı diye geziniyor neyine akılı deyim
Gizli Üye(30-35)+1 yılGeçmişte Chp'ye verdikte ne oldu bizi yetirince öpmediler mi.
104 Yorumla- +1 yıl
@erkeğinırıspısıı bunu sana bırakıyorum :D
- +1 yıl
@trueblood34 müdür sorsana yaşı kaçmış? hangi chp hükümetinden bahsediyor?
- +1 yıl
+1 yılgötünün gılıyız hüloooğ tayfası işte ağızlarına sıçılmasını çok seviyorlar boşver
20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıl- Hırsızlık ve yolsuzluk olduğuna inanmıyor, bunların
20 Yorumla
+1 yılYav yeter milleti akp-chp-mhp diye diye sanalda birbirinize düşürdüğünüz.. kim kime oy veriyorsa versin boku çıktı bu konuların
40 YorumlaOt yiyesi gelmistir ondan veriyordur nasil olsa koyun sürüleri
30 YorumlaYorumlardan anlaşıldığı gibi bu akp seçmeninin kalitesi belli saygısız cahil insanlar. Bu cahil insanlara bir şey anlatmak dünyanın en zor şeyi olsa gerek. O sebeple kendi inandıklarını şeyi doğru bilip oy veriyorlar. Sürü psikolojisi ^^
10 Yorumla
+1 yılcahil bırakılmış sorgulamayan korkan ve dilencileştirilen bir toplumda olağan bir durum bu. bütün geri kalan ülkere bakarsak manzara hep aynıdır.
30 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılUmudun devam etmesi için oy verir, tükenmesi istenseydi şu an sorunuz bir neden neden akpye oy vermez olurdu.
10 Yorumlaseven s... ilişkisi :D bana artık mantıksız gelmiyor alıştık
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSen fransada yaşıyorsun. Eskileri biliyor musun ki? Türkiyenin eski halini. Nasıl güzel bir değişim olduğunu anlamanız için zekanız yetmiyor. O yüzden AKP yine kazanacak. Yalan vaatler veren biri başa geçemez.
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılPeki diyerleri hem vardi naptilar ki bende sana bunu soruyum ben hdp liyim bir hdp li olarak yine oyumu hdp vericem ama biliyorum ki hdp belli yere kadr oyu var mhp chp dense akp yine en guzeli
21 Yorumla- +1 yıl
İyi peki :)
milletin geçmişte yaşadıgı daha kötü olan tecrübeler ve mecburiyet
22 Yorumla- +1 yıl
Hep geçmiş hep geçmiş :)
+1 yılMk tuekiye siyasetinde ki hangi partiye oy vercek insanlar fusun iste caresizlik ne boyutta dusun muhalefet ne haldeki bunlar hala rahat bu kadar oy aliyolar
00 YorumlaGERİZEKALILAR DA ONDAN..
72 Yorumla- +1 yıl
Hem demokrasiyi savunuyoruz hem de farklı düşüncelerdeki insanlara hakaretler ediyoruz.. Üstelik kendi milletimize bu hakaretler. Kimse kimseyle aynı düşünmek zorunda değil ki. Yanlış anlamayın akpartili değilim ancak kendi ırkıma hakaret gelince -ve tabi kendi ırkımdan geliyorsa özellikle- çok içime dokunuyor. Keşke hemen sayıp dökmeye, hemen paramparça olmaya, hemen birbirimize düşmanlaşmaya bu kadar hazır olmasaydık..
+1 yılTürkiye'yi geliştirdiği refah düzeyini büyük ölçüde sağladığı her alandaki mükemmel çalışmaları için AKP
10 Yorumla
+1 yılBilmiyorum, tarafsızım çünki hiç bir partide lider vasfı taşıyan kimse yok.
04 Yorumla- +1 yıl
Chp iyidir iyi :)
- +1 yıl
Komiksin :) neden CHP? Atatürk dersen kopar o kafanı kurtul :)
- +1 yıl
Ya hemen Atatürk. Ne alaka ya? Tamam partiyi kurdu ama şu an başta o yok ki. Ya Fransada bu seçim bildirgesiyle, vaatleriyle chp olsaydı seçilirdi. Nasıl görmezden gelinir anlamıyorum
- +1 yıl
Şuanki CHP de bu vaatleri gerçekleştirecek vasıfta kimse yok. AKP gibi olacak. Bir farkları yok emin ol.
+1 yılçükü eşşeğin zikinden dolaıı
40 Yorumla
+1 yılkım yonetecekla bu ulkeyı hırsız chp mi yoksa daha konusma yapmasını bılmeyen mhp mı yoksa terorıst hdp mı hadı sen ole kım yonetecek?
not akp lı degılım...24 Yorumla- +1 yıl
Neden hırsız chp?
- +1 yıl
sgk baskanı kımdı?
- +1 yıl
Eee?
- +1 yıl
orda yeterınce calamayan kılıcdaroglu gozunu ıktıdara dıktı :D
Gizli Üye(30-35)+1 yıltürkiyenin yarısından çoğu gerizekalı olamaz dimi, bir bildikleri var demekki
22 Yorumla- +1 yıl
Olabilir, niye olmasın?
Cevap sahibi+1 yılaynen
Oda yiyordur o yüzden çikari vardir
30 Yorumlaçünkü yol yaptılar...
10 YorumlaBen hayatta vermem anlamıyorum verenleri
40 Yorumlaşehide kelle terörist ite sayın dediği için verir
10 Yorumla
+1 yılAKP nin Seçim otobüsleri etkiliyo insanı sjsj
10 Yorumla
+1 yılmüslümanlar niye öyle diosun canım yha...:D:DD
10 Yorumla
+1 yılCanım öyle istiyor.
Keyfimin kahyası mısın?43 Yorumla- +1 yıl
Sana sadece soruyor şu tayyibi savunduğun kadar ''dinini'' savunsana geçen diyordun bana. Sizin tayyiple hem diksiyon kursuna hemde biraz kitapçıya gitmeye ihtiyacınız var.
- +1 yıl
tGelmiş yine tipini sevdiğim.
@Esprissolukız - +1 yıl
Gelirim ben merak etme 😉
+1 yılBen de anlamıyorum ki. Hala neden verirler?
10 YorumlaEmpati kuramadığım için fikrim yok
00 YorumlaHangi partiye oy vermemiz lazım sence
03 Yorumla- +1 yıl
Seni düşünen bir partiye vermelisin :)
- +1 yıl
Var var :)
+1 yılAklın varsa türkiyeye gelme.
11 Yorumla- +1 yıl
Çok seviyorum Türkiyemi ya :)
+1 yılÇünkü yol yapıyor.
32 Yorumla- +1 yıl
Hayır makarna ve kömür de dağıtıyor.
- +1 yıl
öyle deme 6 saatlik yolu 3 saate indirdi. bu halkımız için hayırlıdır.
+1 yılherkes senin gibi düşünmek zorunda mı
23 Yorumla- +1 yıl
Tabii ki hayır
Ben sadece sebepleri merak ediyorum, o kadar yani - +1 yıl
sebepler çok. bir taneside aziz nesinin sözünü eig seçip insanların düşüncelerine saygı duymayıp aptal yerine koyman
- +1 yıl
Saygı duyuyorum ama bence doğru bir laf
Gizli Üye(30-35)+1 yılonlar konusur akp yapar !!!
32 Yorumla- +1 yıl
Akp yapar mı çalar mı?
Cevap sahibi+1 yıldigerleride calıyor
+1 yılKürt olsam verirdim. Ama şu kafayla 0 😃
00 Yorumla
+1 yılBunun diyende nasıl beyin olur?
00 Yorumla- Devamını Gör (14)
Devamını Gör(59)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi