Ben çok daha kötü şeylerin olabileceğini düşünürdüm ki, bu bölge bence orta ölçek deprem sınavını geçti ama 7 küsürlük bir İstanbul depremine bir an önce hazırlanmamız gerektiğini de hatırlattı. Yarın çok geç, bu gün başlamk şart!

Ben çok daha kötü şeylerin olabileceğini düşünürdüm ki, bu bölge bence orta ölçek deprem sınavını geçti ama 7 küsürlük bir İstanbul depremine bir an önce hazırlanmamız gerektiğini de hatırlattı. Yarın çok geç, bu gün başlamk şart!
Toplumsal algı duzeyimizin düşüklüğünü hatırlattı.
RTE, cb seçildiğinde ilk evvela kentsel dönüşümü gerçekleştireceğim demişti. Benim evim buna ihtiyacım olduğu için bu açıklamasını çok net hatırlıyorum.
Ama ne oldu? Ortada kentsel dönüşüm adına sadece kandırmaca birkaç basit dönüşüm oldu. Yani bana göre ortada olan şey koca bir sıfır.
Bugün inşaat maliyetleri astronomik düzeylere ulaştı. Bundan 10 yıl önce buna baslansaydi, bugün bitmişti. Hala nasıl %40 larda oy aldıkları sorgulanmalı. Olayı muhalefetin eksikliğine değil halkın eksikliğine bağlıyorum ben.
Ben siklikla yaşıyorum değerli büyüğüm. Çok geçmiş olsun iki hafta bizde atlattık. Deprem konusunda duyarlılık şart.
Hepimize geçmiş olsun , tabikide 99 depremini, hayatın içinde yaşarken unuttuğumuz deprem olabileceği olasılığını ve bunun için hiç bir şey yapmadığımızı, kendimizi kandırmaya devam ettiğimizi anımsattı
Cevap
5Cevap
Herkese geçmiş olsun umarım herkes iyidir ve sorun yoktur.
Bir ölüm yok en azından, bu bile büyük başarı.
Devletin hala gerekli hazırlıkları yapmadığını. Rant uğruna koşmaktan millet de çözümünü bulamıyor.
Bugün bile çok geç kalındı. Yirmi küsür senedir bir arpa boyu yol kat edilmedi...
Bana insanların düşük zekâlarını hatırlattı.
99 yılını.
Geçmiş olsun 🙏
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?