Lütfen aşağıdaki ankete oy veriniz.
Rusya
Ukrayna
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Lütfen aşağıdaki ankete oy veriniz.
Ukrayna saldırmadı ki Rusya haklı olsun! Önce Kırım işgali ile başladı sonra Ukrayna'ya savaş ile devam etti binlerce suçsuz günahsız insan öldü nedensiz ve sebepsiz yere! Binlerce insan göç etmek zorunda kaldı kendi doğup büyüdükleri topraklardan. Sonucu kime dokundu tabi ki bütün dünyaya, dünya çapında yaşanan bu ekonomik zorlukların bir nedeni de Rusya'nın attığı bu adım yüzündendir. Savaşlar savaşan ülkelerle beraber diğer ülkeleri de ekonomik yönden derinden etkiler her şey altüst olabilir dengeler değişir çünkü, o yüzden savaşsız bir dünya bu dünya için en iyisidir...
Aslında Rusya haklı. Ukrayna, Amerika'ya üs bölgesi kurmak için alan verecekti. Rusya ise yıllardır düşmanı olan Amerika'yı burnunun dibinde istemez doğal olarak. Ben olsam ben de istemem. Lakin Zelensky ile Putin inatlaşmak yerine Putin "Zelensky gel kardeşim biz özünde aynı slav milletiz. Amerika ile iş yapmak yerine gel güç birliği yapalım. Türkiye ve diğer Balkan ülkeleri de bizim yanımızda olur yüzyıllardır akrabalıklar ve komşuluğumuz var" diye savaşmak yerine Amerika gücünü daha baskılayıcı politika izleyebilirlerdi. Savaş olmadan. Öyle bir üs kurulması Türkiye için de hoş değil. Zaten İncirlik'i vermişiz bir de tepemizde olacaklardı. Irkçı değilim lakin Amerikan yayılım politikası nefret ettiğim bir işleyiş. Bütün dünyada ne kadar savaş varsa altından Amerika, İngiltere, Fransa çıkıyor
Cevap
5Cevap
Ukrayna bence
Rusya çünkü orada Ukrayna halkına karşı bir harekât yok neo nazilere karşı yürütülen bir harekât yapılıyor.
Ukrayna haklı bence.
Rusya
Senegal
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?