Evet
Hayır
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
İyi parti chp sayesinde meclise girdi, seçime girdi. Kurulduğu tarihten beri chp ile ittifak halinde, iyi partinin sağcı ve muhafazakar olduğunu nereden çıkardın yavrum? 1-2 tezkereye evet oyu verdi diye sağcı mı oldu?
Cevap
7Cevap
Ben sağcı solcu setlerine katılmıyorum milleti bölmek için bir kavram
Kendi milletinden sağcısı solcusu yok efendim şöyle
Benim için fark etmez
Veririm veya vermem kimseyi ilgilendirmez
dinsiz veya cinsel eğilimi toplumun genelinden farklı olması siyaseten desteklediği partiyi belirlemeye yeterli bir sebep değil. belli olmaz
Zafer ve iyi parti sol görüşlü parti bence yalandan sağ gibi görünüp akpden oy çalacaklar mhpden den çalacaklar
Chp lilerin hdp ye mhp lilerin chp ye oy verdigi duzlemde hic birsey mantiksiz gelmiyor
İyi parti ve zafer partisi çok muhafazakar olduğu söylenemez. Ayrıca zafer partisine oy vermek de ne bileyim yani, özgür herkes elbette ama... Bir şey demiyorum artık snsns
Sağcılık din ideolojisi değildir bro
Atatürk te sağcıydı.
Sağcılık Milliyetçiliktir.
@naznal35
sağcılık toplumsal eşitsizliği kaldırmayı ve hiyerarşiyi yok etmeyi amaçlayan bir ideolojidir. günümüzde sağcılığın dindar kesim üzerine kalmasının sebebi, dinin bir çeşit eşitsizlik giderici yapıya sahip olmasıdır.
sağcılık taraf tutmaktır. koşulsuz bağlanmak veya sevmektir. solculukta ise koşulsuz teslim ve sevgi yoktur, her şey mantık süzgecinden geçirilerek yargılanır. insan hakları ön plandadır. sağcılık ile solculuk arasındaki en temel fark budur.
Ve şunu söylerim ki sana Atatürk Milliyetçiydi. Bunu şöyle de anlatabilirim sana.
atatürk milliyetciligine oradan buradan binlerce satir ve sayfa ile uzun uzun aciklamaya gerek yoktur. atatürk milliyetciligin ne oldugunu yine bizzat atatürkün agzindan ilk elden dinlemek yeterlidir :
"ben her şeyden önce bir türk milliyetçisiyim. böyle doğdum. böyle
öleceğim. türk birliğinin bir gün hakikat olacağına inancım vardır.
ben görmesem bile, gözlerimi dünyaya onun rüyaları içinde
kapayacağım. türk birliğine inanıyorum, onu görüyorum. yarının
tarihi, yeni fasıllarını türk birliğiyle açacaktır. dünya sükununu
bu fasıllar içinde bulacaktır. türk'ün varlığı bu köhne aleme yeni
ufuklar açacak, güneş ne demek, ufuk ne demek, o zaman görülecek."
vermez muhtemelen ancak oy olayında sağ sol ayrımı olmamalı. daha çok milli benligi saglayana verilmeli kim olursa olsun
Dinsizim ve umurumda değil partiler bilmem neler
Evet öyleyim zafer e vereceğim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?