Bence libarel sizce
Libarel
Sağcı
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Bence libarel sizce
AK Parti bence Popülist. Z kuşağı ferdi olarak oy kullanmaya başladığımdan beri AK Parti'ye veriyorum ama yaptıkları bu popülizmden dolayı aşırı soğudum. Sırf hizmetlerinden dolayı, çalıştıklarından dolayı, yerli-milli teknolojilere verdikleri önemden dolayı destekliyorum. Şu Özlem Zengin gibileri yüzünden aşırı derecede soğudum partiden. Kadın gidip dövmeli küpeli ahlaksız gençlerin yanında misyonerlik yapıyor. Feminist politikalar, nafaka gibi yasalar yüzünden, hukuk sistemi yüzünden Kadınlar toplumda ön plana çıktı, aile yapısı bozuldu, boşanmalar arttı, nüfus büyümesi durma noktasına geldi. Sırf seçimi kazanmak için sahtekarlık yapıyorlar. E böyle bir ülkede kim neden sahtekar olmasınki. Siyaset sahtekarlaştığı için toplum da sahtekarlaşmaya başladı. Ucu doğrudan toplumu etkiliyor. Ben açıkçası CHP ve diğer partilerle danışıklı dövüş yaptıklarını düşünüyorum. Geçen sene YRP'ye oy atmayı düşünüyordum sırf bu yüzden, gelecek seçimde yine buna rağmen AKP ile işbirliği yaparlarsa DSP'ye Sol partiye oy atmayı düşünüyorum. Yani ideolojik olarak artık muhafazakar değilim AKP sayesinde. Hala vatanseverim, milliyetçiyim ama eskisi kadar ön plana çıkarmıyorum, göstermiyorum, çünkü artık milliyetçilik yapsan enayi olacağın bir konuma geldin ülkede.
Popülist politikalarla toplumu dövmeye, küpeye, gösterişe özendire özendire toplumu bozdular.
Akp ile Liberalalizmin ne alakası var lan ilerizekalı seni?
Liberalizm:
Bireyin özgür olmasını ve ekonomik güçler arasında özgür yarışmayı, devletin bireyler, sınıflar ve uluslar arasındaki ekonomik ilişkilere karışmamasını isteyen siyasal ve ekonomik öğreti.
Erdoğan saltanatı bu felsefeye % de bi milyon ters mk.
Erdoğan ve Akp bu ülkenin başına gelmiş en büyük beladır. Bunu siz genç ve orta yaşlıların anlaması şimdilik zor. Yaşlılarınız zaten Allah'a emanet beyin yapısında.
Boku yediniz. Biz zaten yemişliğimizi önceden bildiğimiz için sürpriz olmadı.
Cevap
4Cevap
Akp'nin tanımı siyasal islamdır.
Demokrat
kominist
Sosyalist
Komünist
Demokrat
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?