Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, dün katıldığı Doğal Gaz Verme Töreni'nde bu açıklamayı yapmış. Ne yani ben 600 TL fatura ödüyorsam, onlar 3/4'ünü ödüyorsa, normalde faturam 2400 TL miydi.. :)

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, dün katıldığı Doğal Gaz Verme Töreni'nde bu açıklamayı yapmış. Ne yani ben 600 TL fatura ödüyorsam, onlar 3/4'ünü ödüyorsa, normalde faturam 2400 TL miydi.. :)

Hea İnandık Biz de Ulan Yıllardır Halkı Saf yerine koydun ya başka bir şey demiyorum diyecek çok Lafım var ama çok ağır olur hakedilen cevaplar onlar da Kısacası 2023 de senin Gitmen ve yerine Türkiye yi Gerçekten düşünen adam yerine koyan Cumhurbaşkanı seçilmesi her şey ateş pahasi oldu ne rezalet be zam üstüne zam 2023 bi umut umarım düzelir böyle devam ederse Türkiye yaşanacak şehir olmaktan çıkar
%75'ini karşıladığı halindeki faturalar buysa eğer karşılamasa ne olurdu diye düşünüp tapıyor gibi davranmamız gerekiyor sanırım burada. Ancak şöyle bir durum var: Bu pahalılığın sorumlusu kim? 20 yıldır ülkeyi yönetenler değil bence CHP olmalı. Hem SSK'yı da batırmışlardı bence o yüzden doğalgaz elektrik vs bütün faturalardaki pahalılığın sorumlusu da CHP falandır.
Cevap
65Cevap
Adam haklı beyler dağılın
En son 900 tl ödemiştik
Daha henüz petekleri açmadık.
Sadece ocakta yemek pişirmek için kullanıyorum doğalgazı.
Bu ay 230TL geldi ocak ve sıcak su bedeli.
Petekleri yakınca ne kadar gelir?
Geçen seneye oranla bu sene iki kat daha fazla doğalgaz faturası geleceği kesin
bunun cevabını avrupada yaşayan birileri verebilir. almanya ya da diğer ülkelerde doğalgazın m3'ü ne kadar ise mesele anlaşılır. bu durumda bizde 100 euro'luk kullanıma orada 400 euro fatura gelmeli
Lafta rusya sadece bize gaz veriyor en ucuzdan ve sadece bize, ve kendi gazımızı da bulduk ama hala en pahalı gaz kullanan ülkeler arasındayız...
kendi seçmenlerine hitaben söylüyor olabilir. Üzerime alınmıyorum bu yüzden
Gerçekten Türkiye'de doğalgaz uygun
Ben İspanya da yaşıyorum ve aşırı yüksek fatura geliyor bu ay 2100 € doğalgaz geldi düşünün nerenin daha pahalı olduğunu
Cahil cahil konusuyosun evet devlet oduyor. Gazi disardan aliyoruz ve asiri zamli aliyoruz. Devlet yansitmamaya calisiyor. Git biraz arastir istersen bunun partiyle alakasi yok.
Türkiye'de son 7 yıldır doğalgaz faturaları %82 oranında devlet tarafından sübvanse ediliyor.. Bunu bilmeyen o kadar çok MAL var ki... varsa yoksa boş eleştiri yapsınlar.
Senin dediğin gibi %75 devlet karşılıyor değil.
Eğer faturayı tam 100 tl ye denk getirebilirsen 75 lirası devletten demek istemiş bence 🤔
Dogalgazin o kadar pahalı olmasının imkanı yok ya
Nalet olsun dostum adamı yine kandırmışlar her önüne gelen de uzun adamı kandırıyor yahu 🤣🤣🤣
Daha açmadan 250 geldi bu ayı atlatalımda öyle açıcam inşallah bu kış aşırı soğuk olmazda açmaya gerek kalmaz
Yerseniz !! Aldığımız yakıtın % 75 inide karşılasın… ben Erdoğan’ın Allah 1 dediği hariç tek bir kelimesini samimi bulmuyorum
yok kardesim dili surcmus :)
zengini zengin ediyoruz vatandasin tepesine bindik zengine fatura bile odetmiyoruz demis
Her seçim öncesi aynı sahtekarlık aynı terane öyle doğalgaz doğalgaz bir şey haltyaptıkları yok insanları bitirdiler iyice
Kendi yandaşlarınınkini ödüyordur ona oy veren kesim bu şahsın umurunda bile değil çünkü nasıl olsa oy vermeye devam edecekler.
İsinma icin kullanmadim, sadece mutfak ve sicak su olarak aylik 140 tl gelmis. Eger o hesap dogruysa ben lokanta isletiyor olmaliyim
Tabi canım. Elektrikten sokuyorlar karşılıyoruz dediklerini 🤣 470 lira elektrik ne yahu? 😂
Bu şahsa değil bu şahsa oy verenlere tahammülüm kalmadı.
dogalgazım yok elektriğime destek olurlarsa sevinirim
Reis benimki öğrenci evi kalan kısma da sen bir el atsan
Doğal gaz faturası mı rüyam da öndemiş olabilir
Neyse bu defa bişey demeyeceğim sonra tehditler geliyor...
Allah razı olsun cumhurbaşkanımızdan onun sayesinde nefes alıyoruz onun sayesinde yaşıyoruz
Kendi cebinden mi ödüyormuş? Bizim vergilerimizle ödeniyor her şey.
100 liranın 75 lirasının vergi olduğunu biliyorduk zaten. 😃
Neyle karşılıyor? Bizden aldıkları uçuk kaçık vergilerle. Kısır döngü!
benimkini ödemiyor kış gelmeden 1000 lira yaktık
Hadi lan oradan sen anca sarayının faturasını millete ödetirsin
Ulan benim faturamı ödesin de görim 15 gün oldu açalı 650 TL geldi
Bir evin dogalgaz faturasi1000 lira yani gercek fatura 4000 liraymış 1000e iniyormus ve bir dogalgaz faturasini neredeyse bir asgari ucrete getirdik demenin baska bir yunu bulmus
Eminenin altınlarını mıbozduruyormuş. Halk ödüyor yine.
Kartlı doğalgaz alıyorum. 100 TL yüklersem 27m3 gaz yükleniyor hesabıma. Yani %73 ü vergi
% 75'i onlar mı oduyormus bizde inandık mi. Nebati beyde %80 diyor. Yarında biri %90 derse şaşırmam
halamlara bu ay 1280tl gelmiş ki fazla kullanmamalarına ramen. gerisini sen düşün.
bu ay full açmışlar İstanbul soğuk oluyormuş
Doğru. Ben geçen hafta Çugatti veyrun aldım devlet dedi valla bırakmam ben verecem. 343438 beygir arabam oldu bedavaya.
Evet devlet sübvanse ediyor doğalgaz ve elektriği.
Doğalgazı bilmiyorum da mesela benzin LPG vs gibi yakıtlarda Avrupa'da 1 numarayiz. Vergi yok denecek kadar az. Doğalgazda da doğrudur bence
doğalgazın son ay gelen faturaya göre şu anki metreküp fiyatı vergiler dahil 5,70 tl. ama başkent gaz parakende satış fiyatı 4,56 tl.
10.000 tl'lik gaz aldim, vergi ivir zivir düşmüş 970 m3 gaz verdi. Geçen sene 10 bine 2700 m3 gaz aliyordum.
Yav tamam reis herşeyi sen ödüyorsun anladık.. Bu adam konuştukça herşeyin fiyatı zıplıyor.
Reis her yılın bedelini 2 kat alıyor bu sayede öbür senenin ithal etme sorunu çözülüyor hahahaha
Doğru demiş. Elektriğin de yarısını ödüyor. Adam gibi adam
Reis cümleyi yanlış okumuş
100₺ doğalgaz faturasının 75'i vergiye gidiyor olmasın o 😔
75 tl sini ödeyen geri kalan 25 tl sini de öder bence 😅😅
Kış gelsin de çok soğuklarda ne kadar gelir kim bilir
Verginin vergisini ödüyoruz onlar noluyormuş
Ah şu yalanlar olmasa
Vallahi benim faturaya destek olmuyor Reis
Nee onun için mi çok geliyor
Hadi ordan ağzımı bozacak şimdi bu adam
Tam a haber izleyenlerin inanacağı cinsten
Bu ödemiş halleri miymiş yani 😱