Nişanlımla yaşıyorum akşam 22.30'ta eve geliyoruz. Bu yüzden az geliyor. Aslinda 60-70 anca geliyordu zaten yatınca kapanıyor.2 tane can dostu köpeğim var onlar bahçede kalıyordu. Onları içeri aldım ben gelinceye kadar açıyorum artık ısınsın hayvanlar 100-120 gibi değişiyor.
Evde dış cephe kaplama var. 85 m2 ustelik. Binanın tam ortasindayiz ayni zamanda. Altimizdakiler soba yakıyor. Kirişte isiniyor oturma odasında. Deme keyfimize. :D
Genellikle 34 - 38 derecede yakiyoruz. İçerisi 22 ile 24 dereceye ulaşıyor. Elektrikte her ay 45 - 50 lira arasi gelir. :D Beni alan yaşadı. :D
Ben 2 ay önce Türkiyeye taşındıktan sonra böyle paha olduğunu gördüm. 400-500 TL nedir ya. Bizde 6 kişilik bir aile gece gündüz kullansa 50-75 tl gelmez fatura
Valla 1.5 aylık faturam 2 'ün once geldi 171 tl şu an sizin faturayı gorunce bana ne kdr az geldiğini anladim yoksa banada çokmu gelmis die düşünüyordum
Tamam söyle bu tür zamları yapmayacak, vergileri düşürecek, akar yakıtı düşürecek bir siyasi parti söylede ona kullanalım oyumuzu, bu güne kadar çok kişiyi gördük hepsi zamcı cıktı söyle adam olanı ona kullanalım.
En İyi Cevaplar