Şarkıcı Melek Mosso, doğal gaz faturasını sosyal medyadan paylaşarak, "Kabul edemiyorum, hazmedemiyorum, bıktım. Gelen zamlar faturama şu şekilde yansımış. Gören saray ısıtıyorum sanır" dedi.

Şarkıcı Melek Mosso, doğal gaz faturasını sosyal medyadan paylaşarak, "Kabul edemiyorum, hazmedemiyorum, bıktım. Gelen zamlar faturama şu şekilde yansımış. Gören saray ısıtıyorum sanır" dedi.
Ev İstanbul'da, kuzeye az da olsa bakan cephesi var, 110m2, izolasyon çok iyi, en çok bu şubatta 820TL geldi. Ve ev hamam gibi, yani hergün defalarca kez camı açıp havalandırıyoruz, evde şort tişört geziyorum, 12den sonra kapanıp sabah 5 te tekrar açılıyor sistem
yani mosso gelsin bizim apartmana taşınsın:) alt katımdaki hıyarı hiç sevmiyorum zaten:)
hem belki bana sarma dolma yapar:))) itiraz etmem:) iyi komşuya hasretiz be:)
982 lira ödedim.
145 m² ev. O kadın bence ortamı ısıtma olarak değil, suyu ısıtma olarak kullanmış.
Çok fazla duş alıyor demek ki...
Ama, pahalı mı pahalı. Ekonomik kriz olan bir ülkede muhalefet yok...
Normal, hak ediyoruz bunu...
Bilmiyorum ben bakmıyorum faturaya 😃 ama kontrol annemde o bişeyler yapıyor babam da internetten ödüyor 😂 Mosso ablamız kadar ödemiyoruzdur o da ne üşüyormuş be giy patik polar mis ne yakıyosunuz kaloriferi beş yüz derecede siz de allah allahhh
Bize 1700 geliyor müstakil olduğu için sözde doğalgaz bulduk 😏
Cevap
10Cevap
En son yanlış hatırlamıyorsam 1000 gibi bir şey gelmişti
Biz genelde ayda 2000 lira falan ödüyoruz altımızdaki adamı yakmadığı için dolayısıyla Melek mosson'un nasıl bir evi varsa ona göre ödüyordur zaten ona dokunmaz.
Bizim evde camlar kapalı cereyan yapıyor 😀 ev sahibi tavanları düşen evini saray zannettiğinden mütevellit 7bin kira üstüne 7bin doğalgaz vermemek için pek yakmıyoruz. Hırka yelek mont patik vs vs vs
O parayı bi fakire ver desen vermez ama boş israfa veriyor yazık
1100 lira geldi sürekli 45 derecede yanıyor
Melek mossoyu faturasına isyan ettiren hayat bize ne yapmaz..
En düşükte yakmamıza rağmen 1000 lira küsür geldi geçen ay
çok açarsan gelir ben az yakıyom bana 1500 tl geliyor
Havalar uzun zamandır havalar iyi Ankara'da 1.000 1.200 bandında geliyor
Bana da bin lira gelince deliriyorum
1000 tl geldi.
1720 Lira geldi bu ay.
Bilmiyorum babam ödüyor
Evimizde doğalgaz yok maalesef
En son 1000 tl geldi
Sanki çok evde kalıyorlar da😂
1050 tl geldi en son
Isınamıyor herhalde