TSK sizce kimyasal silah kullanıyormu bu konuda düşünceleriniz fikirleriniz nelerdir siz bu konuda ne düşünüyosunuz
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
TSK sizce kimyasal silah kullanıyormu bu konuda düşünceleriniz fikirleriniz nelerdir siz bu konuda ne düşünüyosunuz
Bu tür atraksiyonlara gerek olduğunu sanmıyorum. Denk geldikleri yerde bam bam sıkıyorlar. Bi çoğunu da hapishanelerde besliyoruzdur. Bi kere herşeyden önce kimyasal silah kullanmak acziyettir. TSK üç beş çapulcu karşısında aciz mi kalmış. Ayrıca tüm terör destekçisi ülkelerin gözü Türkiye üzerinde iken, neden böyle bir aptallık yapsın ki. Saf olmayın.
bu bir yalandır iftiradır ispat lazım kanıt lazım yoksa yalan olduğu çok bellidir TSK dan rahatsız olanların uydurduğudur sen hem tsk sayesinde özgürce rahat bir şekilde yaşayacaksın bu ülkede hemde iftira atacaksın bu yediğin tabağa pislemekten ibarettir
Hiç bilgim yok maalesef ve fikrim de yok Canım bu konuda
tamam canım sıkma canının senin cevabın bile yeterli
❤
♥
Bilemicem ne desem boş bilgim yok
tamam tatlım sıkıntı yok
❤️❤️❤️ teşekkür ederim
rica ederim canım ♥
Cevap
11Cevap
Hiç bilgim yok maalesef
çanakkalede anzak askerleri dağıtılan gaz maskelerini "türkler mert savaşçılardır gaz kullanmazlar" diyerek almamışlar ve sahiden kullanmamışız, 100 yıl önce yapmadıysak yine yapmayız.
kara propaganda olduğunu düşünüyorum. Ordumuzun itibarı senelerdir yıpratılmak isteniyor.
Envanterinde yok diye biliyoruz.
Kullanacağını sanmıyorum.
TSK mertçe savaşır. ne kimyasalı. Biber gazına kimyasal silah diyenlerde var güldürmeyin kendinize. o zaman deodorant, kolonya benzin mazot vs kimyasal silah diye kullanılabilir.
Arastir bakalim biber gazı kimyasala giriyor mu girmiyormu ondan sonra yaz
Yasallık. Biber gazının günümüzde pek çok ülkede toplumsal olayları bastırmak için veya kişinin kendini savunması için kullanması yasaldır. Ancak Kimyasal Silahlar Sözleşmesi kapsamında kimyasal silah olarak kabul edildiği için savaşta düşmana karşı kullanılması yasaktır.
Kullanmıyor ama gerekirse kullansın PKK bitsin ne var bunda teröriste merhamet mi gösterelim
tsk yi bilmemde polis ve jandarma vatandaşa biber gazı kullanıyor biber gazıda kimyasal silaha girer
Sanmıyorum kullandıklarını
Biber gazı kullanıyorlar tatlım oda kimyasal silaha giriyor
Aa evet ben daha büyük düşündüm, haklısın. Onu da kullanmayan yoktur heralde.
Mesela polis vatandaş a biber gazı sıkıyor tasdikli şu molotof kokteyli atıyor polis pek masum değil yani
Ne alaka?
yani demek istiyormki polis vatandaşa orantısız güç kullanıyor
Ne mahalleler var herkes silahlı adeta terör estiriyorlar onlar hak ediyor. Onun dışında masum insanlara sıkılmamalı. Ne yazık ki dünyanın her yerinde oluyor böyle şeyler. Avrupa'da daha beter. Halk taşları yerden söküp polise atıyor, polis de biber gazı mı dersin; jopla dövme mi dersin hiç acımıyor.
AKP döneminde polisler pek masum değil tatlım fetocumu ararsın orantısız güçmü soru hırsızımı her halt var poliste şimdi ama 90 larda böyle değildi
Akp chp falan karıştırmasak ben insan içinde siyaset konuşmasak. Ben hiçbirini sevmiyorum taraflı görünmek istemem.
tamam tatlım sinirlenme sen
Aşko sinirlenmedim ben siyaset icin kalp kirmam. Türkiye siyasetinde başta iktidar ve muhalefet olmak üzere hepsinden nefret ediyorum ajfjwjd ama polis asker falan girince isin içine taraflı gibi görünüyorum ve bu beni rahatsız etti
şaka diyorum aşko özeline bakarmısın sana bir şey attım
Baktımm
bi daha bak aşkito
akp ve erdoğan olduğu yerde her şey beklenir
Sütü bozuk mundarlarin lakirtisi bunlar. tamam oturun yerinizde
Kullanmadıklarını biliyorum.
biber gazı kullanıyorlar
Saçma sapan bir soru, ciddi ciddi kullandığımıza inanan var mı sahiden?
TSK şu aralar ciddi operasyonlarda bulunuyor. Tabi buda birilerinin canını sıkıyor :) Sadece içi boş bir kara propaganda
Bu da soru mu hayır tabiki
Hayır.
Hayır.
sanmam ama bellide olmaz
kullanıyodur sanırım biber gazı mesela
bence evet
Sanmıyorum ama kullansak iyi olur
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?