TSK (Türk Silahlı Kuvvetleri) hakkında ne düşünüyorsunuz? Sizce ordumuz ne kadar güçlü? Allah korusun savaş çıksa ülkemiz işgal tehlikesi altına girse TSK tüm ülkeyi koruyabilir mi? Topraklarımızın ve halkın yani bizim güvenliğimizi sağlayabilir mi?
Bir ordu asker sayısı ile değil. Elinde bulundurduğu teknoloji ile güçlüdür. Uçaklarımız İsrail. Silahlar Amerika. İletişim araçları Endonezya çıkışlı Amerika destekli bir şirket. Savunma ve roketler Amerika, giysi (norm techno) İngiltere ve Almanya ortak. Yerli tankın parçaları Almanya, Fransız. Helikopterler Amerika, İsrail. Yerli helikopter parçaları Almanya, Fransa daha sayılacak onlarca şey. Toz pembe bakmayın kendi üretimin yoksa, sende yoksun. Hiçsin. Devletler arası savaş örgüt avlarına benzemez. Helede senin uçağını sana veren devletler ile savaşıyorsan.
0
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
Yanılıyorsun. Özellikle son yıllarda ordumuzdaki yerlileşme oranı çok hızlı bir şekilde artarak %60 lara kadar çıktı. İnanmıyorsan şu sitelere bak :
Kardeşim bak hepsi yandaş yayın organları inanma onlara. Farklı kaynaklardan bak güvenilir yerlerden. Herşey gözler önünde emin ol. Fabrika yok ortada nerde üretiliyor bunlar. En son uçak fabrikası açtık demişlerdi. Nerde o fabrika? İşçiler nerede? Çalışanlar nerede?
biz ordusu olan millet değil milleti olan bir orduyuz bir savaş olsa tüm Türkiye gözünü kırpmadan canını feda eder. TSK'ya gelirsek bence gerek balyoz gerek ergenekon gerekse bu 15 temmuz davalarından sonra yıpranımş gibi gözükse de son 1 senedir gücünü tüm dünyaya gösterdi
@exorcistt ülkede darbe girişimi oldu tüm dünya geneli TSK da temizlik olunca yıprandı dedi ve önce cerablusa girdi sonra el baba girdi şimdi idlibte ve yakında afrinde
bu tarafta biz vardık, muhalifleri falan saymıyorum. karşıda kim vardı? tüm dünyanın görebileceği bir güç mü vardı? yoksa hava gücünden yoksun lojistik desteği olmayan bir grup mu?
@exorcistt lojistik desteği olmayan bir grup mu? Amerika daeşi bombalıyorum ayağına sırf silah teçhizat yolladı sadece daeşe değil bizzat ypg ye tırlar dolusu silah tanklar yolladı şu an teröristlerde olan bazı silahlar TSK da bile yok kaldı ki demek istediğim yıpranıldığı düşünülen bir ordu yıpranmadığını gösterdi
Aslında çok güçlü bir ordumuz vardı fakat son yıllarda yapılan balyoz ve ergenekon adı altında operasyonlarla TSK zayıflatıldı. üzerine bir de fetö eklenince ordunun içi iyice boşaltıldı. olası bir savaş durumunda yine bu ülkeyi koruyacak unsurun en başında Türk askerimiz geliyor. sadece dış güçlerin oyununa gelip ordumuzu zayıflatmayalım ve ona sahip çıkalım. Türkiye'nin en büyük güvencesi TSK'dır, bu böyle biline.
Askeriyede uyusturucu kumar firar kavga turk kurt siracilik devrecilik oldukca Şu an 97 98 99 lar asker sadece uzman cvslara gyveniyorum ama ne olursa olsun en berduşunda bile bulunan vatan sevgisi natoyuda devirir kakoyuda
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
İçinden gelmiş biri olarak günümüz itibariyle ne sen sor ne ben söyleyeyim. MS üniversitelerine 180 ygs puanıyla alınan öğrenciler, pakistandan istenilen eğitim pilotları silahlı kuvvetler tarihin hiçbir zamanı bu kadar zayıf olmadı malesef.
En İyi Cevaplar