Gündem Antalya Alanya'da 4.7 şiddetinde deprem oldu, civardakiler iyi misiniz? BenİknaOldum Takip Et Xper 7 Yaş: 26 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 42 Yapay Zekaya Sor Antalya'nın Kumluca ilçesinde 4.7 büyüklüğünde deprem meydana geldi. alanya'da deprem Antalya Alanya'da 4.7 şiddetinde deprem oldu, civardakiler iyi misiniz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 6 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Gündem konusunda 26,6b cevap paylaştı. Çok geçmiş olsun 0 0 Yorumla
ruletci03 Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 66% +1 yıl Gündem konusunda 906 cevap paylaştı. bir gün İstanbul depremi olacak aynı böyle klavye de geçmiş olsun dilekleri ileteceğiz Allah korusun falan yazacaz sonra tweet atacağız 0 0 Yorumla
u _GerdekBasan_ Takip Et Master Yaş: 27 , eic 35% +1 yıl Gündem konusunda 312 cevap paylaştı. 39 km uzakta ki depremden bahsedip iyi misiniz diye sorman güldürdü biraz :D 0 0 Yorumla
ʜᴀɴıᴍᴇғᴇɴᴅɪ Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl mk 4. 7 den nolacak bi de iyi misiniz diyon haykırdımm🤣🤣 0 3 Yorumla Memati_ +1 yıl Prim işte 😂😂 Yorumla Nuluad0707 +1 yıl ben hissetmedim bile millet aramis mesaj atmis dedim noluyo bu 😂 antlyada deprem oluyo ben istanbuldaki aydindaki ankaradaki arkadaslarimdan ogreniyom 😂 Yorumla ʜᴀɴıᴍᴇғᴇɴᴅɪ +1 yıl Al işte 😂 Yorumla
Oksitosin Takip Et Master Yaş: 39 +1 yıl Ben şu an Antalya yolundayım, ben geliyorum diye olmuştur. 0 0 Yorumla
Memati_ Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl Millet hissetmedi sen iyi misiniz diye soruyorsun 0 0 Yorumla
IXARESXI Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 97% +1 yıl Eski sevgilime ettiğim dualar tutmuş nddndsk 0 0 Yorumla
gülümserkene Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl Kumluca ile Alanya farklı istikametlerde 😃 0 1 Yorumla gülümserkene +1 yıl Hissetmedim Yorumla
ρнσєηιχ_ Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 31% +1 yıl Gündem konusunda 372 cevap paylaştı. Depremler çoğaldı sanki 0 0 Yorumla
Memoo00007 Takip Et Master Yaş: 30 +1 yıl Gündem konusunda 390 cevap paylaştı. hiç haberim yok 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
Çok geçmiş olsun
bir gün İstanbul depremi olacak aynı böyle klavye de geçmiş olsun dilekleri ileteceğiz Allah korusun falan yazacaz sonra tweet atacağız
39 km uzakta ki depremden bahsedip iyi misiniz diye sorman güldürdü biraz :D
mk 4. 7 den nolacak bi de iyi misiniz diyon haykırdımm🤣🤣
Prim işte 😂😂
ben hissetmedim bile millet aramis mesaj atmis dedim noluyo bu 😂 antlyada deprem oluyo ben istanbuldaki aydindaki ankaradaki arkadaslarimdan ogreniyom 😂
Al işte 😂
Ben şu an Antalya yolundayım, ben geliyorum diye olmuştur.
Bu mesajı göçük altindan yazıyorum iyi değilim kurtarın helpppp
Millet hissetmedi sen iyi misiniz diye soruyorsun
Eski sevgilime ettiğim dualar tutmuş nddndsk
iyiyiz sen sıkma tatlı canını
Kumluca ile Alanya farklı istikametlerde 😃
Hissetmedim
Depremler çoğaldı sanki
Merkezde hissedilmedi
Hissetmedim bile...
Geçmiş olsun
Geçmiş olsun umarım kötü bir şey yoktur.😐
Hissetmedim hiç