Bütün büyükşehirlerde aynı önergeyi bizim partili arkadaşlarımız versin ve yüzde 50 indirimi hepsinden isteyelim. Yeter ki vatandaşın lehine olsun.

Bütün büyükşehirlerde aynı önergeyi bizim partili arkadaşlarımız versin ve yüzde 50 indirimi hepsinden isteyelim. Yeter ki vatandaşın lehine olsun.
Kendi şehrinde istemediği halde zorla akp meclisi %50 indirim yaptırttı şu anda aski zarar ediyor, madem Ankara'da uygulanıyor tüm türkiyeye uygulansın tüm ülke zarar etsin. Adam haklı.
Akepe ve mehape'nin gerçek yüzü ortaya çıkar o zaman.
Çıksın abi.
Yeter ki teklif edilsin onların gerçek yüzü ortaya çıkar
Ankara 'da suya % 50 indirim yaptırdıklarında battık, zarar ettik, fakirlere et yardımını keseceğiz diyordu, şimdi vatandaşın lehine olsun demiş
Ulan siyasetçi değil mi, hepsi aynı. En iyisinin...
Sen neden bu sözleri söyleliğini bilmiyorsun çünkü ön yargılı davranıyorsun, akepe suya indirim yapılsın dedi o da madem halk için yapıyorsunuz o zaman bütün büyükşehir belediyeleri bunu yapsın diyor, diğer şehirlerde akepe ve mehape karşı çıkacaktır bunu biliyor ve halk akepe ve mehape nin gerçek yüzünü görsün istiyor.
Sen okuduğunu anlamıyor musun
Ankara 'da suya indirim yaptırdıklarında yazdım, kendisi yapmadı yaptırdılar
Sözleri neden söylediğini bilmesem o cümleyi yazmam, Kendisi televizyona çıkıp nerdeyse ağlayacaktı
Alt yapı hizmetleri duracak, ASKİ zarar edecek, batarız iflas ederiz, et yardımını keseriz diyordu
Şimdi vatandaşın lehine olsun diyor
İkiyüzlüyü gördük
Ben okuduğumu gayet iyi anlıyorum analiz de yapabiliyorum, sen haberin hepsini oku verilmek istenen mesajı göremezsen o senin eksikliğin
Bi sektör ol git
Suyun tonu 20 lira bizim şehirde, indirimi yapsın görelim mhp yönetimi.
Akepe ve mehape'nin gerçek yüzü ortaya çıkar o zaman.
Mansur başkan yapan duymadım ama inanırım 👏
Cevap
4Cevap
Evet bunu duymuştum iyi haber
Anlamayan ya da anlamak istemeyen kıt zekâlılar var, yorumlara bakarsan görürsün.
Maalesef böyle insanlar var
İşte o maalesef kişiler yüzünden bu haldeyiz
iyi de kendisi reddetti Ankara'da indirimi. şimdi niye bütün şehirleri söylüyor? zaten en pahalılardan birisi Ankara .
Çünkü zarar edilir diyordu buna rağmen akepe ve mehape sırf Ankara büyükşehir belediyesi zarar etsin Mansur Yavaş ihtiyacı olanlara yardım etmesin diye bu indirimde ısrar ettiler, o da madem bunlar halkı düşünüyor o zaman bütün büyükşehir belediyeleri indirim yapsın bakalım oralarda da akepe ve mehape destekliyor mu halk görsün istiyor.
yorumu okumadan mı yazıyorsun? diğer belediyelerde su ankaradan daha ucuz zaten.
Mesele Ankara'ya göre ucuz olması değil oralarda da %50 indirim uygulansın diyor madem akepe ve mehape halkı düşünüyor oralarda yaşayanlar da faydalansın.
yahu Ankara'da pahalı diye indirim isteniyor. diğer yerler zaten ucuz niye indirim olsun offf neyse
Sen hala mevzuyu anlamadın işine gelmeyince oofff neysenmş oluyor, ülke gerçeklerinin farkında değilsiniz, madem akepe iktidar her yerde suya indirim yapsın diyor.
yahu adamlar zaten indirimli veriyor Ankara kaç kere zam yaptı ben ankaradayım sen ne diyorsun
Gündemş takip ettiğim için biliyorum, kim nerde ne yapıyor haberim var, adam da diyor ki sadece sırf Ankara büyükşehir belediyesi zarar etsinler diye bunu yaptılar diyor sen de bunu anlamıyorsun. Madem halk için ise diğerleri de indirim yapsın diyor.
Sen akepelimisin?
yahu partililikle ne alakası var. akepeli olunca dikkate almayaksın iyi partili olunca mı dikkate alacaksın. Diğer belediyeler zaten ucuz veriyor ankaradan. anlamıyor musun
Biz seninle anlaşamıyoruz, her neyse tutmuşsun bir tel ordan çalmaya devam ediyorsun, tıpkı nasrettin hoca fıkrasındaki gibi.
burada birisi farklı fikir belirtemez sanki herkes muhalefeti mi desteklemeli. Yorumunu tebrik ediyorum
@Görüncekadamlar burada amaç muhalefeti desteklemek değil siz mevzuyu hâlâ anlamıyorsunuz.
Köprüyü geçene kadar ayıya dayı diyor buda
Emin misin?
Aynen öyle ne tutarım ne de severim ben bu iki şahısı. Reis tekrar alıcak Allah’ın izniyle
Bu çağrıyı neden yapıyor biliyor musun?
Reisçi olduğuna göre bilmiyorsun ya da işine gelmiyor.
Burdaki amaç Akepe ve mehape'nin gerçek yüzü ortaya çıksın.
Yok abicim sonuna kadar reis
Daha beter olun o zaman. ...
Halimden çokta memnunum sagol
Belli oluyor o yüzden daha beter olun dedim
Çokta güzel hayatım var besinden şikayetçisiniz anlamıyorum nankör bu millet ya. O çok heves ettiğiniz avrupalarda sokakta yaşıyor çoğu millet. Fransada yaşıyorum ben ilk fırsatla Türkiye’ye yerleşsem keşke ne dilencisi bitiyor ne sapigi ya değişik bi yer gerçekten. Hele Almanya, geçenlerde en çok evsiz vatandaşı olan ülke Seçilmişti
Şimdi daha iyi anlaşıldı neden reisçi olduğun, madem bu ülke çok iyi durumda avrupanın verdiği bütün haklarından vaz geçip gel bu ülkede yaşa, avrupa ülkesinin verdiği imkanlardan yararlan sonra da türkiye çok güzel yönetiliyor de...
bizi esas mahveden elektrik ve doğalgaz.
Safi rüzgar
Bakalm o rüzgar akepe iktidarı tarafından nasıl göğüslenecek
Güzel haber
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?