- Gündem konusunda 693 cevap paylaştı.
+1 yılNesinden bu kadar rahatsız olunmuş anlamadım?
Ümmet ülkemizde her ne kadar tek bir anlamda anılsa da Cumhuriyet öncesi Ümmetçilik akımına yönelik bu sözün söylendiğini düşünüyorum.
Normalde Ümmetçilik o dönemde belli başlı bazı İslam liderleri ve kendini otorite sanan kişilerin söylemleri ile kurulmuş bir düşünce. Milliyetçiliği kabul etmez. Keza aynı şekilde "ümmet" dışındaki herkesi de.
Dolayısıyla Mustafa Kemal Atatürk, bizi bu "ümmet" zihniyetinden kurtarmıştır. Ümmetçiliğin köpekliğini yapan ve orada burada fesi ile kendini tarih alimi sanan ve şu anda mezarında çürüyen Mısırlıoğlu denen herifin "keşke Yunan galip gelseydi" lafı bile bizim milletimizin bir kısmını bu kadar rahatsız etmiyor.
Ama cesareti olanlar sıkıyorsa Ege bölgesinin herhangi bir köyüne gidip aynı lafı fesli hocalarını savunarak söylesinler. Adamın orada bir tarafından kan alırlar!
Kıssadan hisse:
Bir şeyden rahatsız olmadan önce anlamını, geçmişini sorgulamak ve öğrenmek önemli.
20 Yorumla
En İyi Cevaplar
ümmet olan birey olamiyor muymuş bunu sormak lazim...
şahsen benim gordugum kadariyla musuman ulkelerde herkesin can ve ırz güvenligi var... mülk edinme serbestisi de var... dilegini şikayet etme özgurlugu de var... islami kaidele icerisinde dusuncelerini soyleme ozgurlugu de var...
daha bunun gibi bircok ozgurluk varken nasil birey olamiyorlarmiş bunu eormak lazim...00 Yorumla
Benzer durumda olanların başına ne geldiyse onun da başına aynı şey gelecek, hele ki böyle gündem olduysa 😀
Herkes ekmeğinin peşinde olduğu için aalında insanları kalıba sokamamak gerektiğinin güzel bir örneği oldu belki de. O içteki ateş 🔥 eninde sonunda çıkıyor... 🇹🇷
310 Yorumla- +1 yıl
Türkiye Büyük Millet Meclisi azaları ile idarei umumiye ve hususiye ve mahalliyeye ve
bilümum müessesata mensup memurin ve müstahdemin Türk milletinin iktisa etmiş olduğu şapkayı giymek
mecburiyetindedir. Türkiye halkının da umumi serpuşu şapka olup buna münafi bir itiyadın devamını hükümet
meneder.
- +1 yıl
Yorumumu silme, korkak!
- +1 yıl
Yanlış kişiye yazdım
- +1 yıl
Başkasına dedim
- +1 yıl
@UfkunÖtesi ben bir şey kaldırmadım. Senin gibi zeka seviyesi sıfırda gezenleri herkes görmeli
- +1 yıl
@swordofdemocles saftirik bildirime tıklayınca direkt bu yorum önüme çıktı
Normalde yorum yapan kişininki çıkıyordu, eig olduğu için karıştı
Tabii ki sende bunu anlayacak kapasite yok - +1 yıl
@swordofdemocles o kadar merttin neden engelledin? Korkak herif
- +1 yıl
@swordofdemocles
Sen kendine bak! Boş yapma yazacak yerde bış yapma yazdın
Zeka seviyen sıfırın bile altında 😂😂😂
- Gündem konusunda 525 cevap paylaştı.
+1 yılPadihşah halkının arasına hiç girmeyip onlara hitaben yazılan yazılarda halktan kullarım diye bahsederken Atatürk halkının içine girip Efendiler diyordu. Bu bile yeter. Kadına hak veriyorum, destekliyorum.
24 Yorumla- +1 yıl
Teşekkürler
- +1 yıl
Bak sen! Bahsettiğin kişi de kendini Türklerin atası olarak ilan etti (ata-türk)
Ona ne diyeceksin? Halkın giyim kuşamına zor kullanarak müdahale edilmedi mi?
(Bkz. Şapka kanunu) - +1 yıl
@UfkunÖtesi bış yapma
- +1 yıl
Türkiye Büyük Millet Meclisi azaları ile idarei umumiye ve hususiye ve mahalliyeye ve
bilümum müessesata mensup memurin ve müstahdemin Türk milletinin iktisa etmiş olduğu şapkayı giymek
mecburiyetindedir. Türkiye halkının da umumi serpuşu şapka olup buna münafi bir itiyadın devamını hükümet
meneder.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
47Cevap
- Gündem konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılHelal olsun, söylemesi gerekeni söylemiş. Dayatilani degil.
60 Yorumla - Gündem konusunda 26,7b cevap paylaştı.
u +1 yılÇok beğendim harika söylemiş gerçekten
10 Yorumla
+1 yılBen spikerin demek istediğini din ve devlet işlerini birbirinden ayırdığını belirtmek istedi diye düşünüyorum. Çünkü din ile ülke yönetilmez. şu an nasıl yönetildiğini görüyoruz. İster faizi helal ister haram yapıyorlar. Böyle bir fikire nereden kapılıyorlar anlamış değilim.
237 Yorumla- +1 yıl
Bu senin fikrin olduğunu düşünüyorum çünkü islamiyet tuvaletr bile hangi ayakla girceğine karışan bir din devletimi başı boş bırakıcak bu saçma olurdu insanlar yanlış yönetebilir bu islamiyetin suçu değil senin fikrin buysa saygı duyarım ama kesinlikle yönetilmez yanlıştır dersen orada yanlış yaparsın
- +1 yıl
@ibrahimfurkan34 tabi ki din ile devlet yönetilmez. Nasıl olacak. Türkiye cumhuriyeti'nde sadece Müslümanları yaşamıyor ki Hristiyan var Musevi var yani bir sürü millete insan var. Hangisini hangisine göre yöneteceksin
- +1 yıl
İslamiyet onlarda bizim sistemize göre yaşadın demiyor zaten bir suça birşeye karışırlarsa onlara soruluyor kendi sisteminlemi islamiyetin sistemiylemi yargılanmak istiyorsun diye soruluyor hz muhammed zamanındada yahudiler yaşıyordu sorun yoktu birlikte yaşıyorlardı osmanlıdada yaşıyorlardı
- +1 yıl
Hukuk yetersiz bu apaçık gözükiyor hırsızlık yapan ertesi gün çıkıyor amerikadaki suç oranı belli evet hukuk güzeldi eskiden belki ama nüfus çok arttı dünya nüfusu çok artınca ceza hukuku patlak verdi hiçbir şey çöxülmedi cezalar hiç caydırıcı değil
- +1 yıl
@ibrahimfurkan34 hırsızlığı da yapan tecavüzü de yapan müslüman değil mi kimin kiminle yargılayacaksın o zaman
- +1 yıl
Müslümansa islamiyete göre yargılanmasında sorun yok kolu kesilicek
- +1 yıl
Bidaha yapabiliyorsa yapsın
- +1 yıl
Tamam Hz Muhammed zamanında öyleymiş ama şimdi her şeyi zamana göre yaşayacaksın o zamanlar şeriat kanunu var diye şu anda da şeriat kanunu olmaz Dünya gelişiyor teknoloji gelişiyor adamlar uzaya gitmeye çalışırken biz burada ülkemiz dinle mi yönetilsin şeriatla mı yönetilsin kitapla mı yönetilsin diye tartışıyoruz
- +1 yıl
Sen müslümansan bir şey söylicem ama inanmıyorsan Allaha anlattıklarım havada kalıcak düşüncene saygı duyuyorum ama anlatırsam inanmıyorsan beni anlayamassın
- +1 yıl
@ibrahimfurkan34 elhamdülillah müslümanız. Dinimiz İslam kitabımız kuranı Kerim Peygamberimiz Hz Muhammed ama burası da Türkiye Cumhuriyeti ve bir devlet
- +1 yıl
Şeriat nedir Allahın koyduğu kurallar dolayısıyla Allaha inanıyorsan geleceğide biliceğini biliyorsun o yüzden Allahın koyduğu kanunlar bunla yönetin diyorsa bu gelecek içinde uygun olacaktır çübkü o geleceği bilendir koyduğu kurallar eskiyemez
- +1 yıl
Kitabın kuran ise maide surelerine tekrar bakmanı tavsiye ederim ve ahzab suresi 36. Ayet
- +1 yıl
Ahzab suresi 36 Allah ve resulü herhangi bir konuda hüküm verdiklerinde artık mümin bir erkek veya kadın için işlerinde tercih hakları yoktur. Allah’ın ve resulünün emrine itaat etmeyenler doğru yoldan açıkça sapmışlardır.
- +1 yıl
Maide 44 Kendilerini Allah’a vermiş olan peygamberlerin ve -Allah’ın kitabını korumaları kendilerinden istendiği için- rablerine teslim olmuş zâhidlerin, bilginlerin yahudiler arasında kendisiyle hükmettikleri, içinde hidayet ve nur bulunan Tevrat’ı elbette biz indirdik. Hepsi onun (hak olduğunun) şahitleri idi. O halde insanlardan korkmayın, benden korkun da âyetlerimi az bir bedel karşılığında satmayın. Kim Allah’ın indirdiği ile hükmetmezse işte onlar kâfirlerin ta kendileridir.
- +1 yıl
Düşüncelerin sencede bu ayetlere ters düşmüyormu?
- +1 yıl
@ibrahimfurkan34 ona bakarsan Kur'an içerisinde birbirini ters düşen ayetler de var birisinde olumlu yaklaşırken diğerinde olumsuz yaklaşıyor mesela örnek alkol kullanmayın demiyor kullanı da demiyor sadece namaz ibadet sırasında uyuşturucu maddeler almamış olmalısınız diyor.
- +1 yıl
Ayetler birbiriyle çelişiyo dersen kafir olursun herşeyi bilen Allah diyip iman edip nasıl ters düşüyo diyebilirsin içki mutlak haramdır
- +1 yıl
İçkiden kaçınınki kurtuluşa eresiniz diyor apaçık yasaklamış
- +1 yıl
Hz muhammed sav bizzat içki içeni içki taşıyanı satana lanet okumuş lütfen nerden cıkardın bunu
- +1 yıl
İçki ayeti indikten sonra evdeki bütün içkiler yollara döküldü hz muhammed zamanında yerler hep içkiydi hatırlatırım
- +1 yıl
@ibrahimfurkan34 Hayır içki ayeti inmedi camiye sarhoş geliniyordu ve camiyi bu şekilde gelinmemesi emredildi artı insanlar ilk zamanlar 5 vakit namaz değil bütün günleri namazda geçiyordu onun için de daha sonradan değişiklik oldu yani bunu tartışırsak uzar uzar gider
- +1 yıl
Madem Osmanlı müslümandı bütün parçaları yabancı kadınlarla evlendi
- +1 yıl
Şimdi sen kuranda içki içmeyin diye ayet yokmu diyorsun
- +1 yıl
İslamiyette yabancı kadınla evlenmeyin diye bir yasak yokki
- +1 yıl
Maide 90 Ey iman edenler! İçki, kumar, dikili taşlar, fal okları şeytan işi iğrenç şeylerden ibarettir. Bunlardan kaçının ki kurtuluşa eresiniz.
- +1 yıl
Neyse nasıl istersen karar senin
- +1 yıl
@ibrahimfurkan34 yabancı kadınla evlenmeyin diye bir ayet yok da sonuçta bir müslüman'la da evlenmiyorsun ile ne demek İslam'da evlenirken nasıl evleniyorsun imam nikahıyla Müslüman olmayan birisine nasıl imam nikahı yapacaksın
- +1 yıl
Yani şöyle diyeyim insanlar islamiyeti yanlış yaşayabilir bu islamiyetle alakalı bir şey değilki
- +1 yıl
İçki ayeti inmedi dersen ayet inkar edersin ben o sözüne çok takıldım
- +1 yıl
Kurandaki maide 90 inmedi hz muhammedmi ekledi diyorsun
- +1 yıl
Maide 90 nasıl geldi
- +1 yıl
@ibrahimfurkan34 içki ayeti inmedi kafa bu yapan kafayı uyuşturan maddeler olarak indi ama camiye böyle gelmeyin dedi yani normal bir günde içme ile alakası yok camiye bu şekilde gelinmeyin dedi
- +1 yıl
Kuranda hangi ayette bu dediğin geçiyor bana atarmısın normal günde içme yasak değil ama camiye gelmeyin diye
- +1 yıl
Ve maide 90 nasıl geldi ozaman kurana içki ayeti şnmediyse cidden buna bi cevap istiyorum
- +1 yıl
@ibrahimfurkan34 oku bak alkol olarak yok. Ayrıca alkol dediğin üzümden oluyor. Üzüm alkol mü. Ama sonuçta mayalanınca kafa yapıcı bir hale geliyor. Bir de buradan bak istersen.
- +1 yıl
Alkolsüz içki ve bira içebilirsin buna itirazım yok zaten
- +1 yıl
Ben başka bişey sordum bu dediğinle ilgili ayet sordum
- Gündem konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılDoğru bu milleti dinden islamdan çıkarttırlar Atatürkün de derdi oydu zaten Atatürke tapma var ama Atatürk cehennemde kıvranıyor bu millet şu anda niye böyleyse Atatürk yüzünden böyle laiklik özgürlük modern nedeni diye diye bu hale geldi milllet
40 Yorumla
+1 yılŞimdi insanlar birbirini yemiyor mu? Sorsan bu sitedekilere çoğu kişi yönetimden memnun değiliz fakat devletin başındakiler oraya gökten zembille inmedi sandıkla geldi
30 YorumlaGündem konusunda 465 cevap paylaştı. Haber spikeri Atatürk'ü Övmüş mü yermiş mi belli değil.
Hem, Cumhuriyetin aydınlığında bahsediyor bir yandan da ümmet olmaktan çıktık diyor sanki dindar imandan çıktık demeye getiriyor.
Ne dediğini bence kendi de bilmiyor10 Yorumla
+1 yılÇok güzel konuşmuş, herkesin böyle cesur olması ve cumhuriyeti savunması lazım.
61 Yorumla- Gündem konusunda 913 cevap paylaştı.
+1 yılKadın haklı, ümmetçilik Türk düşmanlığıdır. Ümmet dediğin şey bugün ya petrol parası ile batılılara köpeklik ediyor, ya da gerici yobaz hain sürüsünün elinde oyuncak olmuş azap, keder ve ölümden başka bir şey yaşayamıyor
Ümmetçilik gericiliktir10 Yorumla canım bir yorum. Ümmet olmanın ne olduğunu bilemez gerçi bu konuda yalnız değil. Birey olmamızı sağladı der ama başka zaman ise bir topluluğuz (Türk milletiyiz vs ) diyede lagaluga yapar. Kendisiyle çelişir. Ve sorsak hak hukuk adalet düşünce özgürlüğünden sen vurur 5816 ilede dikta yönetiminin kurucusunu korurlar. Tüm gerçek demir yumrukla yönettikten sonra tek partili dikta yönetiminden sonra iktidara hiç gelememelerinden belli
10 Yorumla
+1 yılKadın, yönetimin verdiği listeyi değil de bir anda kendi cumhuriyetçi kişiliğini mi çıkarmış ortaya burasını anlamadım?
Ama helal olsun güzel konuşmuş o ayrı konu20 Yorumla
+1 yılAğzına sağlık! Söylediklerinde yalan ya da kötü bir şey yok ki …
20 Yorumla- Gündem konusunda 371 cevap paylaştı.
+1 yılO mesleği icra ediyorsa söylediklerine de dikkat etmeli.
31 Yorumla- +1 yıl
Evet haklısın millet kadını savunuyor bide
+1 yılAtatürk, Türk ve Türkçüydü. Bize Türklük bilincini kazandırdı.
44 Yorumla- +1 yıl
Yaşasın Hülagü Han
- +1 yıl
@Karga221 kim ne yazdı kaçırdım ama evet aynen dediğin gibi.
- +1 yıl
bu arada eksileyenler tam olarak neyin rahatsızlığını yaşamış acaba.
Hanımefendi çok güzel konuşmuş ama yakında işinden ederler kendisini. Trt gibi bir kanalda bunu söylemek cidden cesaret, yürek isteyen bi olay.
10 Yorumla
+1 yılZaten peygamberin ümmeti olabilmek herkesin harcı değil. Ahirete göçünce de şefaat etmesi için beğenmediği ümmetin peygamberine gidip, onun ayaklarına kapanmaz umarım.
57 Yorumla- +1 yıl
Hayır canım olur mu öyle şey, şefaat etmesini istemek, tevessül etmek demektir. Yanlış anlamayın. Allah'a en yakın varlıklar kimler, bir noktada peygamberler. Onlar aracılığıyla isteyebiliyorsun.
- +1 yıl
“Her peygamberin hususi bir duası var ki, onunla ümmetiyle ilgili olarak dua etmiş ve duası kabul edilmiştir. Ben ise, duamı kıyamet gününde ümmetim için şefaat kıldım /ümmetim için erteledim, şefaat etmeye ayırdım.” (Buharî, Daavat, 1, Müslim, İman, 340).
“Her peygamberin yapacağı müstecab (Allah tarafından kabul edileceğine dair söz verilen) bir duası vardır. Ben ise, o duamı ahirette ümmetim için şefaat olarak saklamayı arzu ediyorum / saklıyorum / sakladım.” (Buharî, Daavat, 1; Tevhid,31, Müslim, İman, 334,335).
Peki bunlar nedir? - +1 yıl
İmamı azamın bir elinde kuran bir elinde akıl var.
1400 yıl önce söylenmiş hadiseler bu gune o kadar çarpıtılmışki inanma derim.
Peygamber öldukten sonraki emevi devletinde sermaye sahipleri para vermeyince zekatı 40 ta bire indiren hadisleremi inanıyorsun yoksa kuranda ihtiyaç fazlasını infak et sözüne mi? - +1 yıl
Söz konusu Buhari orada dur derim. Ben sana ordan burdan sallamasyon sözleri getirmiyorum. Sağlam kaynak olarak addedilen Buhari'den hadis söylüyorum. Diğerleriyle karıştırma lütfen.
- +1 yıl
Buhari nin mantığınida biliyorum peygamberin ölümünden 180 yıl sonra doğmuş birisidir.
Sünni islamın klasikleştirdiği mantığı buhariden aldığınıda biliyorum.
Sana taberi okumanı tavsiye edebilirim butün islam tarihçilerinin ilk kaynağıdır ve göreceksin ki klasik islam öğretisini yerle bir eder.
Hanife duyunun umumu katidir derken şafi sen arapça bilmiyorsun diye imamı azama kızar.
Malikinin öğrencileri şafiyi 54 yasında malikiye 2 reddiye yazdı diye katletti.
Sen tutmuş bana buhari güzellemesi yapıyorsun.
Kuranı okursan buhariyi ciddiye bile almazsın
Gündem konusunda 616 cevap paylaştı. Ümmet olmayi milletin sırtına binmek gibi algılayanlara dokunmuştur... ummet diye diye her onune gelen ulkeye girdi... sorgusuz kontrolsuz.. ummet olmaya karşı değilim, dinen birbirine bağlı olmak iyidir ama ulke din devleri değil... o yüzden kadin kötü bir şey dememis
00 YorumlaDin ve devlet işlerini nedn birbirine karistirio bu milelt
12 Yorumla- +1 yıl
İslam dini, devlet işleri ayrılamaz her şey bütün dür dediği için islamiyet öyle bir dinki tuvalete hangi ayakla gireceğine bile karışan bir din o yüzden din ve devlet işlerinin ayrılması yani laiklik islamiyete aykırıdır
+1 yılSöylenmesi gerekenleri demiş ama Silivri de soğuk bilemedim :D
10 YorumlaDoğru söylemiş. Türk insanının ümmetçilikle ne alakası olabilir ki?
10 YorumlaKadın gayet çok doğru olan bir cümle söylemiş gündem olması bile saçma
10 Yorumla- Gündem konusunda 820 cevap paylaştı.
+1 yılCumhuriyeti överken bir şeyleri karalayamazsın. Bu özgürlük mü şimdi?
Siz hiç bir TRT spikerinin Kurban/Ramazan bayramında cumhuriyete, Atatürk'e laf ettiğini duydunuz mu?
Bu apaçık saygısızlıktır.10 Yorumla - Gündem konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılBeğenmedim çünkü ümmet olmak, millet olmaya göre daha kapsayıcıdır. Türklük sadece Türk olanları kapsarken İslam tüm insanlığı kapsar. Malazgirt, Varna, Mohaç, Haçova... Bunların hepsi İslam askerlerince yani ümmetçe kazanıldı.
11 Yorumla- +1 yıl
İslam düşmanı oldujları için saygı bunlarda olmaz
Ümmetçilik bugünki avrupa birliği anlamına gelen bir siyasi ideolojidir işin aslı. Ama biz o ideolojiyi bile saçma sapan kullanıyoruz. Cemaatleşmek he zaman insanı sorgulamaktan alakoyar bireysel farkındalık bilinci açar. Kadın doğru söylemiş.
00 Yorumla
+1 yılAn itibariyle 31% vatan haini olan oylamalı bu haberi beğendim, bunlar yarın Yunan Anadolu'ya girse enişte diye boynuna sarılırlar. Bakalım bu kızı Silivri'ye fetullahçı diye gönderirler mi göreceğiz. İşinden olacağı kesin.
010 Yorumla- +1 yıl
31 zaten rakam bile cünup huamınım
- +1 yıl
Ha bu arada Atatürk'e hakaretten seni mahkemeye veriyorum ağır ceza mahkemesinde yargılanacaksın. Tipin ortada, ekran görüntülerini aldım ve KizlarSoruyor mecbur paylaşmak zorunda bilgilerini cumhuriyet savcılığı ile. Kamu davasına dönüşüyor ve 3 yıldan başlıyor en az o yüzden paraya pula da çeviremen anayasada direk Atatürk için özel yeri var. Artık Silivri soğuktur derdini anlatırsın. Oooooooh hahahahaha @naturel_man
- +1 yıl
9. hayatını kaydırdığım olacak :)
- +1 yıl
3-5 sene yatıyorlar genelde. Sicil pert, kuzu kuzu çıkıyorlar sonra :)
- +1 yıl
Direk savcılığa git suç duyurusunda bulun avukata bile ihtiyacın yok Atatürk'e hakaret kamu davası direk senden alakasız işliyor süreç. Link paylaşayım detaylı oku istersen.
- +1 yıl
"Hakaret" tanımını bile oku hatta. Sadece küfür değil pek çok şey hakaret. Attığım yazıyı komple okumanı tavsiye ederim. Yasa müthiş, çatır çatır hain ayıklattırıyor :)
Eğer şahsın tipini sevmezsem İsmet İnönü'ye hakaretten de şikayet ederim haha
+1 yılDoğru demiş ne var bunda?
Hristiyanların Papa sı varMusevilerin Haham’ı var
müslümanların Halife’si vardı onu da kaldırdılar
14 Yorumla- +1 yıl
Hıristiyanların papası yok, çünkü Hıristiyan dünyasının ciddi bir kesimi Papa'yı Put olarak görüyor
Musevilerin Haham'ı var, haham sıradan bir din adamı kimse kaale almaz
Halifeliği de ipine takan yoktu, tarih boyu bir sürü halife olma iddiası vardı ve siyasi bir makam olmadığı için zaten bir anlamı yok - +1 yıl
@Ragnar_Lodbrok hiç bir hristiyan Papalığı ortadan kaldıralım demiyor di mi?
- +1 yıl
Diyor, bunun uğruna koca bir savaş verildi Avrupa yüzlerce yıl birbirini kesti ne anlatıyorsun sen?
- +1 yıl
@Ragnar_Lodbrok laiklik bu ülkenin başına gelmiş en büyük müsibettir , sen ne diyorsun dostum
+1 yılŞaşırtıcı bir şekilde doğruları söylemiş TRT nasıl izin vermiş buna ilginç. Belli ki rahatsız olan bir kitle var yazık yani hala Cumhuriyet'in önemini anlamını anlamamış insanlara.
00 YorumlaKağıttan okudu diyor komplo olabilir.
Kendi gibi bir milyon ümmetten kurtulmuş olabilir ama bu ülke ve Türk doğuştan ummetci zaten kimsede kurtaramaz ve degistiremez bu neyin kafasi.
01 Yorumla- +1 yıl
Profilindeki kurt resmi Türklerin spirituel hayvanları paganlıktan kutadgu biligden beri kullandıkları. Manişeyzimden tengrizme kadar Göktanrı'nın sadık ve asil hayvanı. Ne ümmetinden bahsediyon sen beyinsiz 😂
+1 yılSeneler önce niçin cesaret edememiş oy dönemi yaklaşıncamı beylik laflara rant geldi iki yüzlülüğün siyasî boyutu var mı bunları hâlâ yiyen
10 YorumlaGündem konusunda 665 cevap paylaştı. Ümmetci olursak zarar ederiz Türkün dostu Türk olur ancak
10 Yorumla- Gündem konusunda 615 cevap paylaştı.
+1 yılbu normal bir söz.. neden gündem olmuş?
12 Yorumla- +1 yıl
TRT'de söylediği için lâkin soruda kullanılan 150 oy neden gündem olduğunu açıklıyor :)
- +1 yıl
Bunun trt'de söylenmesini gündem olması bence asıl gündem. Bu hale mi geldik?
Ümmet olmaktan çıkmadık çok şükür. Çok yanlış bir açıklama..
20 Yorumla
+1 yılAslında yanılıyor ümmet olmaktan çıkmadı sadece hz muhammedin ümmeti olmaktan çıkıp Atatürkün ümmeti olmuş oldun 🤷🏻♂️
00 YorumlaGündem konusunda 2,5b cevap paylaştı. doğru söz demis garip ne var. Ataturk bu radikal dincilerle ugrasmasaydi simdi bugunleri bile goremiyorduk. iran olup cikmistik.
00 YorumlaGündem konusunda 3,8b cevap paylaştı. İyi de bu milletin genetiginde var kula kulluk edip, ümmetçilik yapmak. Lafla, rejim değişimiyle bu durum değişmez.
00 Yorumla
+1 yılBizi ümmet olmaktan çıkardı diyor yani anlamı Peygamber Efendimize gerek yok onun yolundan gitmiyoruz diyor haşa boş konuşmuş
00 Yorumla
+1 yılbu ülke de doğruları konuşunca bir halt yemişsin gibi gündem oluyor
10 Yorumla- Gündem konusunda 583 cevap paylaştı.
+1 yılAllah belgelerle gerçek tarih okuyabilmeyi düşünebilecek zekâ ihsan etsin tüm insanlara.
10 Yorumla
+1 yılÇok rahatsızlık uyandırıcı bir cümle değil hatta hiç değil... Yarım akıllılar ümmet olayına takmıştır kesin
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılÇok beğendim konuşmasını ama kendi ipini çekmiş. Tepki görmemek adına bir süre daha kanalda kalır ama gündem değişince sessiz sedasız görevden alırlar.
00 Yorumlaboyun eğmeyenlerden ve tam gününde kapak gibi oturtmuş
00 YorumlaWk bunlara sevinir kalan Bi muhalefet anlasyisni skym ben
00 Yorumla
+1 yılTalimatla söylenmiş provokatif sözler, buna düşen net enayidir
00 Yorumla
+1 yılBelki yöneticilerin gözünden kaçar diye düşünürken her yerde haber olma şoku.
00 Yorumla
+1 yılBeğendim ama insallah basına bir şey gelmez
20 YorumlaHarika bir cümle olmuş, altına imza atarim!
20 Yorumlabir daha ana haber sundurmazlar.
10 YorumlaGündem konusunda 361 cevap paylaştı. Görevine son verilir muhtemelen
10 Yorumla
+1 yılHelal olsun , inşallah işine son vermezler.
10 Yorumla
+1 yılTrt den kovarlar halk tv ye alırlar
10 YorumlaHelal olsun ablama be.
10 YorumlaGündem konusunda 1,4b cevap paylaştı. Trt spikeri bi de. Kovarlar bence
10 Yorumlagerçek yüzlerini biliyoruz zaten bunların
20 Yorumla
+1 yılgüzeldi
10 Yorumla- Gündem konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yılİşine son verecekler
10 Yorumla - Gündem konusunda 371 cevap paylaştı.
+1 yılBizi. ummet olmaktan çıkaranın anasını..
00 Yorumla
+1 yılYalan söylememiş ama
00 Yorumla
+1 yılO zaman TRT de işi ne geçsin foxsa.
00 Yorumla
+1 yılhelal reis. ümmetçiliği dıtlıyım.
00 YorumlaErtesi gün kadını içeri alırlar kesin.
00 Yorumla
+1 yılÜmmet olmasaydı kemal olmazdı Türkiye de olmazdı
00 Yorumla- Devamını Gör (7)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler