Twitter'a bakıyorum hiç bir taraftarları bu güne özel Atatürk'ün adını ağzına almıyor , bunlar düşman kuvveti mı , türk vatandaşı mı?
Not fetöcü , dış güç , herhangi bir partiye üye değilim..
Twitter'a bakıyorum hiç bir taraftarları bu güne özel Atatürk'ün adını ağzına almıyor , bunlar düşman kuvveti mı , türk vatandaşı mı?
Not fetöcü , dış güç , herhangi bir partiye üye değilim..
Atatürk, laikliği savunan ve bu ülkeye getiren bir lider. Bunlar ise şeriatçı. Bu yüzden Atatürk'ü islam düşmanı olarak görürler ve sevmezler. Zibilyon tane hizmet sunacak kişi dindarlık taslamıyorsa yaranamaz bunlara. Bunların gözünde dindarlık taslayıp halkı sömürenler daha kıymetli. Ha bi de çıkar için böyle olan omurgasızlar var.
Cevap
7Cevap
Atam zamanında asmış böylelerini :D
Bunu geniş kapsamlı anlatırım da anlar mısın bilemem
Sen önce okulunu bitir siz büyük oyunu sonra çözersiniz , anlarmisin bilmemmis lisans mezunuyum ben sen neyin ne olduğunu anla sonra yorum yap.
Lisan mezunu olmuşsun da işte
Lisans.
Klavye hatası ayrıca benim bahsettiğim kültür ya da bilgi seviyen değil kabullenip kabullenmeyeceğin
yunan kazansa daha iyi diyen adamı sevenler, atatürk adından elbette rahatsız olur.
Onlar Atatürk'ü din düşmanı ve İngiliz ajanı olarak görüyorlar
Atatürk’e yakışır yönetiyorlar ya sen ona bak. Atatürkün adını anıp hatta ismiyle ticaret yapanlar çok mu iyiler
Ciddiye alan şunları İnan bana kendileri bile buna inanmiyor @aybukim01
Eşitlik önceden de yoktu ona bakarsan. Halk kendi özgür hür iradesiyle oy veriyor seçiyor eğer bahsettiğin demokrasi buysa
Kardeş onları bunlarımı var öyle diye diye bu hale geldi bu ülke zaten ayrıştırmayı bırakın
O senin içinde geçerli herkes için ben partizanlık yapmıyorum kimseye taptığım yok
Evet bende ülkem için en iyisi ne olacaksa o olsun istiyorum tabikide birazda mantıklı olmak lazım
Bugün cumhuriyete yaraşır Birgün yaşıyoruz örneğin Türkiye’nin 66 yıldır hayali olan yerli otomobil seri üretimi başlıyor.60 yıllık rüya gerçek oluyor anlayacağın buda geleceğin güzel adımlarından biri sayılır.
Pardon da insan alabileceği araca sevinir , alamadığın şeye neden seviniyorsun ki? Neresi yer ve milli bunun 900 bin TL , bir şeye sevinmen için onun alına bilir olması gerekmiyor mu? Ben kaziklanmayi red ediyorum ülkem tarafından dolandirilmayi red ediyorum , Avrupa'da millet aylık maaşı ile bile ikinci el araç alıyorken , senin sahip olamayacagin araca sevinmek kaçıncı seviye soylermisin ya bunlar zor seyler değil düşüne bilsen anlayacaksin
Müslümanlar kendilerinden olmayan insanları sevmezler, bu kişi ataları olsa bile.
dedeleri istiklal mahkemelerinde asıldı
Çünkü hepsi oooo. ççççç
Yaşasın şeyh Sait efendi hazretleri
Bide bunlar var.
Ah canım ya şeyhin yaşamıyor asıldı ahirette kavuşursun artık.
@trysomething kes sesini mahlukkmk
Peki yobaz
Ben sevmem Atatürkü
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?