Atatürk ve Silah arkadaşları tarafından asılan şeyh said’in akrabası olduğunu düşünüyorum Cumhuriyet Halk Partisine geldiği günden beri “ben dersimli bir ailenin çocuğum” demesiyle biliyoruz kendisini, bu ülkenin siyasetine hiç anlam veremiyorum Atatürk’ün astırdığı hainlerin torunları şu an günümüzde ülkemizi yönetiyorlar.
Kemal Kılıçdaroğlu, gizli Atatürk düşmanı olabilir mi?
ben şu an gizli Atatürk düşmanlarından çok açık açık düşmanı olduğunu belli edenlerle ilgileniyorum. Ama senin teorin gerçek çıkarsa tabiki Kılıçdaroğlunun destekçileri ciddi anlamda azalır. Geçtiğimiz seçimde kendisine oy verdim ama sadece tayyibin karşısında başka aday olmadığı için. Yoksa bu adamda yönetme kabiliyeti asla yok. Cumhuriyet Halk partisini yok ettiler bile denebilir
öyle bir şey degildir gizli akp li falanda degildir. türkiye siyaseti çok saçma sapan. siyasi partiler kanunu falan rezalet. sorun antidemokratik bir ülke olmamız. ve genel başkanlarında genlde vizyonsuz prensipsiz olması. böyle kişilerinde bu siyasi ortamda mantıklı bişe yapmasını bekleyemezsin
Ülkenin geleceğini Atatürk üzerine kurmak çok saçma Atatürk düşmanı birisi bile ülkenin refahı için doğru kişiyse ülkeyi yönetebilir. Atatürk ismini kullanıp çoluk çocuğun oyuna talip olan Kılıçdaroğluna bu sebepten ötürü oy vermedim.