Ankara Büyükşehir Belediyesi üniversitelerde ücretsiz 4 çeşit sıcak yemek ikramı yapmaya başlamış. :) Ankara 'da okumak vardı :D

Ankara Büyükşehir Belediyesi üniversitelerde ücretsiz 4 çeşit sıcak yemek ikramı yapmaya başlamış. :) Ankara 'da okumak vardı :D

Biz üniversite de 4 sene boyunca cebimizden yedik yemeği. Bir öğrenci için her gün yemek parası hesabı yapmak nedir iyi bilirim. Hem okudum hem çalıştım da ancak ucu ucuna denk getirdim herşeyi.
Başkana helal olsun. Çok hayır duası alıyor öğrencilerden eminim.
Seçim yaklaşınca yapılan bu şeylerin reklam amaçlı olduğuna inanıyorum hangi parti yaparsa yapsın. Seçim yılına girdik niye hemen bir şeyler yapılmaya başlandı kaldırımlar yapılıyor vs niye daha önce yapılmadı diye sorguluyorum. Bu sene kim olursa olsun ağzıyla balık tutsa gene inanmam 🙃
@Morsiya Mansur Yavaş yüzünden aracıma ağaç dalı girdi 2 yıldır cevaplanmayan şikayetim var. Eskişehir yolunda giderken bir kamyon ağaç parçaları düşürüyor bunu ben biliyorum belediye bunu örtbas ediyor. Bunun ile ilgili şikayetim var iki yıldır cevap yok dilekçemi Lütfi adindaki memur almadı. Resmi belgeyi almamak suç belediyede sinir krizi geçirdim ben bu dilekçeyi verecek muhattap bulamıyorum diye öyle aldı mavi masa zifiri karanlık bir şeridi daraltmis belediye sol şeritte ağaç parçası düşürmüş hızlı giden biri kaza yapardı. Bildiğin ölüm tuzağı. Ve hala cevap yok Twitter da bile yazdım Mansur yavasi ve belediyeyi etiketledim. Ne şikayetime cevap geldi ne de tweetime. Cimere şikayet açtım şikayetim belediyeye yönlendirildi. Mesajla cevap geldi Cimere bir daha kayıt açtım önceki kayıt açık diye sonraki açtığım kapatıldı sebep şikayeti cimerden aktif bırakmışlar 2-3 ay önce kapatıldı. 2 yıl boyunca Cimer şikayetim neden açık kaldı?
Alt geçit U dönüşünde tek yön olmasına rağmen tersten gelen belediye aracı ile kafa kafaya geliyordum.
Birinde belediye aracı kaldırımdan gidiyor
https://www.hizliresim.com/prd42uu
Gözümün önünde insan çıkar mı umurunda değil. İnsanın kıymeti yok maalesef bizim ülkemizde bu şikayetler niye sonuçsuz kalıyor?
Kimse kusura bakmasın Akp ört bas ediyor insana kıymet vermiyor deyip kendileri aynı şeyi yapıyorsa o insana pek güvenmem. Örtbas edilen şikayetler niye ediliyor. Niye insan canı hiçe sayılıyor attığım resimde kaldırımda biri çıksa karşısına ne olacak belediyenin umurunda mı yok kimse gelip de bana şöyle yaptı böyle yaptı insanları umursuyor demesin. Hiç bir siyasetçiye güvenmem tek güvendiğim siyasetçi Atatürk onun dışındakiler sadece bir ideolojiyi ya da inancı somurmekten başka bir şey yapmıyor bana göre
@Morsiya kimseden dört dörtlük olmasını beklemiyorum zaten beklediğim şey sorumluluk sahibi ve dürüst olması kendisi de kınadığı insanlar gibi davranırsa o kişinin kınadığı insanlardan ne farkı kalır. Ülkenin hali harap zaten batmış durumda yeniden ayaklandiracak insana ihtiyaç var ki bu harabeyi ayağa kaldırabilecek insan var mı ondan da emin değilim açıkçası
@Morsiya giden gelene ev değil harabe veriyor gelenin elinden ne gelir o bilinmez
Cevap
71Cevap
Bu mansur basgan mi? Basganim, babasi zengin olan ögrenci var fakir olan ögrenci var, sen ekmegi suyu ucuzlatsaydin, HALK yararlansaydi.

@Ahmet_E Pardfn ögrencim, sen daha neyin ne oldugunu bilmiyorsun ama seninde oy hakkin var bu ülkede.
Bak bunlar resim degil, foto ve grafikler, resim cizilir foto cekilir, bu arada sacmaligin ne oldugunuda ögrenmis oldun.
Valla adamla o kadar uğraşıp bütçe kesiyorlar mahkemeye veriyorlar. Adam yine iyi başarıyor.
Bahane edip çalışmamazlık yapmıyor
Bence bu adam fazla reklam edilip abartılıyor. Senelerdir Bursa'da da sabahları sıcak çorba veriliyor, ramazan ayında herkese açık hergün ücretsiz iftar veriliyor. Ki ben hiçbirinden faydalanmadığım halde bu kadar biliyorum. Nilüfer de iyi bir belediye mesela başkanı her kimse... Küçük bir yer olmasına rağmen.
Bir yerde yaşamadan görmeden asla iyi mi kötü mü anlayamayız bence. Siyasetçilere güven olmaz. İnsanlara pazarlıyorlar işte hangisini yersek.
Yaptıklarım yapacaklarımın vaadidir dese c. Başkanı seçilir; yok ben hizmet ederim vatandaşıma derse yine c. Başkanı seçilir
Bu güzel bir uygulama ama keşke seçim olmadan önce de yapılsa böyle güzel şeyler, seçim yaklaşmaya yakın yapılması maalesef hoş olmuyor.
Belediyenin işi değil bu. Herkes asli görevine odaklansa iyi ama mlsf hükümette bel altına çalışıyor.
Uzun sürmez tahminimce. Engellemenin yolları aranmaya başlamış, belki de çoktan bulunmuş ve uygulamaya konulmuş dahi olabilir.
Bi de Konya'ya bak ! Çöp yiyoruz 7 tl verip. Malum kampüs içinde en ucuz yemek 20 tl ondan 3 tane yesen anca doyarsın. Ne güzel yer (!)
Konya rezil bir şehir
Konya'da okumak pişmanlıktır
Allah yardımcın olsun
Sağ ol. d
bunlar geçici ve göz boyamak adına getirilen çözümler , sanki öğrencilerin bütün problemi yemekmiş gibi skandal haber yayılmasın. Tamam guzel bir hareket ama bunu nereye kadar sürdürecekler sanki , kalıcı çözümler istiyoruz
Ooo süper :))) fakat herkese yetişemez herhalde.
Belediye bütçesi yetermiki buna?
Bence büyük bir hizmet, tebrik etmek lazım bu insanları, demek çalmadan çırpmadan hizmet etmek te mümkün olabiliyor. Başkan sana saygı duyuyoruz.
Mahsur yavaş dururken KK hala kendisini aday göstermeye çalışması yok mu 🤦♂️🤦♂️
Şimdiye kadar neden beklemiş 3 yıldır millet pandemiden kırıldı
Şu adam CHP nin başına geçse %60 net oy alır kimseylede koalisyona girmeden. Helal olsun sana 👍
Ankara da öğrenciyim iğrenç bir şehir uzak durun
Hic mi hic inanasım gelmedi buna babamin oglu degil olsa da inanmam zaten
Okul bitince icra gelebilir temkinli olun siz yine de
Fakirler Ankara yazsın abi. İstanbul'da kiralar 3 asgari ücret oldu aman ha
Arkadaşlar üniversiteye gidecekler Ankara 'yı yazabilir İstanbul veya İzmir yerine
İnşallah gelecek sene Ankara 'da üniversite öğrencisi olacağım.
Yav hani belediyenin bütçe sorunu vardı? Ne oldu o iş?
Ama üniv rektörleri yemek arabalarının okul bahçesine girmesini yasaklamış
30 sene Ankara da yaşadım. Başka şehirde büyüyüp Ankara da üniversite okumak isterdim
Geçen yılda Çankaya belediyesi dağıtıyordu canimm başkanım
Yakında AKp kiler onu vuracak bu gidişle.. Oy verirken o öğrenciler önüne bakmalı ancak.
Mehmet amca sence bu adamda Tayyip Erdoğan gibi bir proje olabilir mi?
Bayılıyorum Mansur Yavaşa kimseyle polemiğe girmiyor işini yapıyor adam helal olsun valla
Eskiden olsa tabiki.. mahsur başkan adam adammmmmmmm
Püff yemekle mi kandıracak aman ne kadar da cazip 🧐 yemek önemli ya güzel bir hamle olunabilir
Millet yıllarca bir makarnaya kandırdılar
o benim cumhurbaşkanı adayım inşallah aday olur da güzel günler gelir
Seçim yatırımı yapıyorsunuz ama suyu fahiş fiyata halka kakalıyorsunuz. Su faturası elektrik faturasından fazla geliyor. :D
Suya indirim istemeyen, zoraki de olsa %50 indirimden sonra, garibanın yardımını kesen böyük başgan mansur başgan, şimdi de öğrencileri kafalama derdinde.. İstediği kadar öğrenciye yemek dağıtsın, böyük başganın işi zor..
Ankara’da öğrenciyim zaten üniversite okuyorum ve liseyi geçtim hayatımda ilk defa parasız kalma deneyimini yaşıyorum çok kötü bir his olduğunu öğrendim yani idareli kullanmayı nasıl öğrenebilirim😅😅
İşini hakkıyla yapan insanların olması ne güzel hala
Tebrik etmek gerek. Umarım ihtiyacı olan her öğrenciye yetiyordur.
BiZim zamanımızda olmaz tek böyle şeyler zaten
Gel bir de bunun Ankara ayazında söyle deliganlı sdasd
Paraları dinazor park gibi çöpe atmıyor, parsel parsel de satmıyor... İnsana yatırım yapıyor.
Mansur başkan öğrencileri düşünüyor. Ankara da okumak isterdim.
Aday olsun artık ya o da biz de kurtulalım bu ampülden
Tebrik ederim çok iyi bir uygulama
Ankara'da öğrenci oldum çok güZeldi
Bu adama bayılıyorum ya
Sınava hazırlanıyorum hemen
Anka park neden bu hale geldi onu da bir zahmet cevaplarsa sevinirim
Adam ötesi adam! Ülkenin ihtiyaç duyduğu lider
isterdik Vasip Şahin de var tatil yapardı
Helal olsun. Mansur başkanı seviyoruz
Hizmetin kötüsü olmaz daha iyisi olur
Sayın devlete anasını satiyim,
ey secim sen nelere kadirsin 😀😀😀😆