Bu kötü günlerde sosyal medya da, televizyon ve birçok iletişim araçlarında yardımlar, destekler ve bağışlar görüyoruz. Bir yanımız üzgün iken, bir yanımız yapılan desteklere karşı bir umut, küçük bir tebessüm ile bizi duygusal anlar yaşatıyor. Ben takdir ettim gastronomi öğrencilerinin bu güzel düşünce ile, el birliğiyle beraber hazırlık yapacakları için. Yarın sandviç hazırlıklarına başlayıp, deprem bölgelerine gönderecekler. Onların bu düşüncesinden dolayı, tebrik ediyor ve canı gönülden destekliyorum..❤️
Beylikdüzü Üniversitesi gastronomi öğrencileri deprem bölgesine günlük sandviç hazırlayacak! Ne kadar güzel bir düşünce değil mi?
Evet çok güzel bir düşünce gerçekten. özellikle bu zor zamanlarda insanların birbirine destek olması çok çok önemli bir şey. çünkü bugünlerde destek olmazsak hiç bir zaman destek olamayız o yüzden ister para olsun ister haber verme olsun ister yemek götürmek olsun sonuçta yardım yardımdır en küçük yardımı bile mutlaka esirgemeyip yardım yapmalıyız. bunun gibi güzel örnekler görmek insanı mutlu ediyor gerçekten...
Aferin onlara. Keşke imkan sağlansa da deprem bölgesinde yapıp dağıtsalar. Uçakla bile taşınsa tazeliğini kaybeder, kamyonla zaten 12 saat sürer ulaşması, belki daha da fazla.
Çok güzel bir düşünce gerçekten.. Bu zamanda böyle güzel haberler yüzümüzde tebessüm oluşturuyor.. İşte bizim gençlerimiz, gurur duydum.. Hepsini gönülden tebrik ediyorum, emeklerine sağlık 👏❤️
Geçen gün internette bir video izledim göçük altında kalan vatandaşı sanki kurtarma ekibiymiş gibi arayıp dalga geçen sözde insanları gördüm ve çok sinir oldum üzüldüm. Bir yandan böyle ince düşünceli insanları görünce bu ülkeye dair umudum artmaya devam ediyor. Böyle insanların ayağına taş değmesin iyi ki varlar umarım böyle düşünceli iyi kalpli insanların sayısı daha da artar..
Çok güzel❤️ böyle şeyleri görünce çok mutlu oluyorum. orada insanlar bir tane konserveye muhtaçlar şu an.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Bunlari iyilik olarak görmeyeleim, böyle gün birlik beraberlik zamani, her Türkün vazifesi, buguün dogu yarin Beylikdüzünde olabilir, ayni yardim geriye gelecektir
Çok güzel bir düşünce. Emekleriniz için minnettarız. 🙏
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Allah razı olsun hepsinden. Herkes kendi imkanı ile yardım etmeye çalışıyor. Gücü yetmeyenler de sosyal medyadan bir şeyler yapmaya çalışıyor. Rabbim milletimizin yardımcısı olsun.
Ana Sayfa > Gündem > Sorular > Beylikdüzü Üniversitesi gastronomi öğrencileri deprem bölgesine günlük sandviç hazırlayacak! Ne kadar güzel bir düşünce değil mi?