Sibirya'daki iki mağarada bulunan 13 bireyin DNA dizilimi araştırıldı. Araştırmaların sonucunda, buluntuların baba kızdan oluşan ilk Neandertal ailesine ait olduğu ortaya çıktı.

https://www.gazeteduvar.com.tr/neandertallerin-sonunu-akraba-evliligi-hazirlamis-haber-1585853
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Neandertallerin sonunu 10 bin yıl önceki Buzul Çağı hazırladı diye biliyorum. Bu ortama ayak uyduramadılar hem de kendi aralarında iletişim sağlayamıyorlardı konuşamadıklarından.
40 bin yıl önce nesillerinin tükendiği söyleniyor
Bizler ortaya çıkınca kızlar artık onlara bakmadı bundan mütevellit'te yok oldular
ya da Kuran'da geçen helak olan kavimler arasındalar
Hz adem kaç milyon yıl önce yaşadı bi malumatın bilgin var mı?
Hz. Adem'in kaç yıl önce yasağı bilinmiyor hala
Mağara insanlarının çizdiği hiç bi duvarda hz ademe dair hatta dine dair tek bir emare yok hz adem olsaydı eğer yazıyı sümerler bulmazdı kumaşıda öyle yani o bahsettiğin kavim olayı dini bir görüş olduğundan pek bi basiretide yok
Dostum Sümerler dediğin kavim Nuh peygamber dönemi ile aynı çağda yaşıyor. O yüzden senin sürelerden binlerce sene öncesine gitmen gerek. Nuh peygamber den önce daha Hz. İdris peygamber var. Ondan önce Hz. Adem var.
Nuh peygamberin yaşadığına dairde tek bir kanıt yok mesela gemisi hala bulunamadı fakat hz idrise dair ufakta olsa kanıt var gibi tabi tam kesin değil mesela hz idrisin yazıyı bulduğu rivayet ediliyor fakat bunu hz idrisin değilde hz ademin ilk olarak piyasaya çıkarması icabet ederdi zira ilk peygamberin hiç ama hiç bir mucizesi olmaması çok abes tezahür ediyor
Her Peygamberin bir görevi vardır. Hz. Adem aleyhisselam 'ın görevlerinden en önemlisi çoğalmak olduğu için o yüzden onun değil de çocuklarının bulması gayet mantıklı bir sebep olsa gerek. Nuh tufanına ait gemi ile ilgili ağrı dağı rivayeti var. Hz. Adem aleyhisselam İlk insan olduğu için ona ulaşmak tabiki zor olacak ondan sonra bir sürü kavim geldi helak oldu. Mesela Sümerler Nuh tufanı ile helak olan bir kavim olma ihtimali çok yüksek diye geçiyor İslam'da çünkü aynı döneme denk geliyor ve dikkat edersen helak olan tüm kavimler dilleri ile birlikte yok olmuştur. Örneğin Sümerce neden kullanılmıyor? Firavun kavmi de helak oldu mesela onların dili de antik Mısır diliydi. Firavuna karşı gelen Hz. Musa'nın Yahudi kavmi hâlâ yaşıyor ama Firavun kavminden tek bir canlı bile hayatta değil. Bu kazı çalışmaları henüz bitmiş değil sürekli daha eski bilgiler geliyor. Bakalım Hz. Adem aleyhisselam'a kadar gidebilecekler mi? Birde şöyle bir şey var. İnsan kemikleri çürüyüp tamamen yok olabiliyor. Belki de Hz. Adem aleyhisselam:ın kemikleri çürüyüp yok oldu bu yüzden ulaşılamıyor.
Evet senin dediğinde doğru olabilir ben şu sıralar agnostik takılıyorum ne allaha inanıyorum ne de allahın varlığını inkar edebiliyorum bu durumda beni fecaat ediyor
@alkopon_727 o zaman sana bir kitap önereyim aklında ki bütün soru işaretleri gitsin. Eski Ateist Doc. Dr. Altay Cem Meriç in Peygamberliğin Ispatı adlı kitabı mutlaka okumanı tavsiye ederim. Yabancı Müslüman olmayan Yabancı Araştırılmacıların belgelerine yer vermiş kanıt olarak daha çok.
Eyvallah bakacağım şimdi
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!