Su sozlerin binde birini Ak parti veya Mhp liler soylese soru KS de SS secildi.
SS seçilmese bile çarsaf carsaf yorumlar yazilip akillara ziyan elestiriler hakaretler yazilirdi.
Arkadaslar sorumu begendiyseniz like'larmisiniz.

Türk Tabipleri Birliği Başkanı Şebnem Korur Fincancı tarafından ‘TSK’nın kimyasal silah kullandığı’ iftirası çıkan görüntülerle yalanlandı. HDP ve CHP’nin de iftira korosuna katıldığı olaya ilişkin yayımlanan görüntülerde ‘kimyasal’ olarak gösterilen silahın ‘sis makinesi’ olduğu ortaya çıktı.
Terör örgütü PKK/YPG’ye ağır darbe indiren Mehmetçik Zap dahil Irak’ın birçok noktasında başarılı operasyonlara imza attı. TSK’nın başarılı operasyonlarını gölgelemek adına iftiraya başvuran Türk Tabipleri Birliği Başkanı Şebnem Korur Fincancı ise ‘kimyasal madde’ kullanıldığını öne sürdü. Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı terör örgütünün kanalında TSK’ya iftira atan Şebnem Korur Fincancı hakkında soruşturma başlatırken Cumhurbaşkanı Erdoğan da konunun takipçisi olacaklarını söyledi.
Kendisini aktivist olarak görür... Değildir... PKK sempatizanlığı yapar.. Değildir.. Bilim insanına yakışmayacak biçimde, video izleyip, içi boş şekilde "kimyasal kullanılmış" diyerek yalancılığa soyunmuştur. Değildir... O, aldığı talimatları yerine getiren bir Amerikan ajanıdır.
Yukari da gizli bir uye bir link atmis ben giremiyorum. Anlamiyorum o islerden. Sen bakarmisin sana zahmet. Nedir ne degildir.
Yabancı site dediği PKK nın yayın organı... ANF ve Fırat haber... Adamın niyetini, bildiği halde "yabancı" demesinden anlayabilirsin.. Bunlar boşuna etek giymiyor.. Bize düşen görev o eteği indirip köküne kadar saplamak hepsine. Video dediği şeyde, 10 uzaktan çekilmiş dağ manzarası. Bi bk yok... Fotoğraf çekip, Microsoft paint ile ortasına kırmızı renk serpiştirmişler.. Al sana kimyasal Birkaç yıl önce de, Facebook'ta PKK lıları diri diri gömme videoları vardı. Geniş bir kuyu açılmış... Bütün PKK lılar askeri nizam başları yukarıda , ayakları kuyunun ortasında olacak şekilde yatmışlar... eteklinin biride sözde Türk askeri kılığında nazikçe üzerlerine toprak atıyor... Toplu mezardakiler ise kıkır kıkır gülüşüyor... Millet dalga geçmeye başlayınca kaldırdılar videoyu. Aynı hesap.
Yani o gizli üye PKK lı.
Ülkenin bir çok mertebesinde gerçekten ülke menfaatini düşünmeden yalan konuşacak ve hatta bir gün eğer ki savaş olursa (ki savaş her daim olabilir) ülkenin gizli bilgilerini düşmana verebilecek çok insan var.
Bunların başında tabipler birliği, tüsiad, (eski olmakla birlikte halen içerisinde bazı ülke menfaatine ters düşen kişileri barındırır) barolar birliği, eğitimsen, bazı eğitim kuruluşları
Bunları yaşayacağız göreceğiz inşallah temizleriz diyeceğim ama ülkenin içi o kadar dolu ki, teröristler ve onları destekleyenler en küçük makamdan tutun en büyük makamlara kadar gelmiş durumdalar.
Ben Türk Silahlı kuvvetlerine güveniyorum tarihinde Yüz kızartıcı leke olmayan soykırım olmayan tek Ordu Türk ordusudur yanlış Anlı Türk ordusuna Fatih Sultan Mehmet'in Yavuz Sultan Selim'in Atatürk'ün başkomutanlık yaptığı bu orduya iftira edenin yüzü yerlerde sürünsün
Cevap
7Cevap
Vatana ihanetin vücut bulmuş hali bunlar ve bunlara destek verenler
Ha chp ha akp
Aynı yolun yolcusu
Oy için çiğnemedikleri kutsal kalmaz
Chpliler düşünsün. Bunları insan olarak bile görmüyorum.
Ne düşünebilirim ki.. yılan sokacak.. arı bal yapacak.. inek süt verecek.. CHP de yılan olduğu için her zaman görevini yapıyor işte..
bu vatansız alçakları vatandaşlıktan atmak yıllarca içerde süründürmek gerçekten olması gerekendir. demirtaş denen alçak zaten içerde ama onuda susturmak lazım içerden havlamasın.
3’ü de pkk uzantısı. Bahçeli ttb kapatılsın dediğinde kimler kudurmuş bakmak lazım twitter’a
İftira gibi gelmiyor yabancı medyada videolar var
Atarmisin o videolari buraya. Sonucta linki vardir.
1649452211.rsc.cdn77.org/.../...andigi-anlar_1.mp4 vpn kullan erişim engeli var turkiyede
firatnews.com/.../turk-devletinin-kullandigi-kimyasal-silahlarin-goruntuleri-172240 bu da başka bir video ilkine ikna olmaz isen bu gayet net bir kanıt
Neden erisim engeli var acaba.
Neden sosyal medya yasası varsa ondan dolayı
Yanliz o haber kanali sosyal medya yasasindan cok once kapatilmadimi.
Kendileri PKK yanlisi ve yalan paylasimlar yapan bir kanal degilmi.
Dogru soyluyorsun onu demek istemedim ama sonucta dogruyu bilmek istiyorsak cift tarafli medyayi takip etmek gerekir. Ben bunun yaninda rudaw falan da öneririm cogu haber tarafsiz yapiliyor
Yine de acip bakacagim musait oldugum zaman.
Ben Türk askerimize guveniyorum.
Bakma nedenim bir kez daha PKK li kanallarin hangi yalanlari one sürdügünü gormek.
Ilk attigin linkte dağ goruntusu videosu haric hic birsey yok.
İlk videoda askerler bir boru cekiyor ve magaza agzina indirdikleri kimyasalı patlatiyor. Asker melek olabilir ama devletler değil her ulke bu tur kirli gecmislere veya davranislara sahiptir ama hicbiri bunu kabul etmez nası inanmak istersen öyle inan
Dun yazamadim.
Ben Vpn islerini pek anlamiyorum.
@BeniBöyleBil sen bakarmisin ne anlatiliyor.
Etiket olmadi. Yorumuna yazayim en iyisi.
Yabancı site dediği PKK nın yayın organı... ANF ve Fırat haber... Adamın niyetini, bildiği halde "yabancı" demesinden anlayabilirsin.. Bunlar boşuna etek giymiyor.. Bize düşen görev o eteği indirip köküne kadar saplamak hepsine.
Yinede bunlar kimyasal kullanilmadigi anlamina gelmez
Video dediği şeyde, 10 uzaktan çekilmiş dağ manzarası. Bi bk yok... Fotoğraf çekip, Microsoft paint ile ortasına kırmızı renk serpiştirmişler.. Al sana kimyasal :D Birkaç yıl önce de, Facebook'ta PKK lıları diri diri gömme videoları vardı. Geniş bir kuyu açılmış... Bütün PKK lılar askeri nizam başları yukarıda , ayakları kuyunun ortasında olacak şekilde yatmışlar... eteklinin biride sözde Türk askeri kılığında nazikçe üzerlerine toprak atıyor... Toplu mezardakiler ise kıkır kırı gülüşüyor... Millet teşekkür geçmeye başlayınca kaldırdılar videoyu. Aynı hesap.
@BeniBöʎleBil Yabancidan kasettiginin onlar oldugunu biliyorum 🙂 Sadece vpn islerini anlamiyorum.
Netten cozmek yerine pasi sana atmak istedim.
@BeniBöʎleBil 😄😂Cakal sürüleri
Ya boş aptalca video... Bu da bildiğin o.. çocuklarından.. Git şurada sisli havada foto çek, kimyasal silah kullanılmış de.. Aynı hesap.. Asıl soru... Kendisini bilim insanı olarak ifade eden birinin bu fotolar ile sözde tespitte bulunması... Direk.. s.. kmelik.
Videoda askerler boru cekiyor magara ağzına. sisli havada foto cekme gibi bi durum yok
Boru bi yerine gir... Ha... PKK lı da karşıdan selfie yapıyor askerlerin haberi yok... Adam kimyasal silah kullanacak, sana da delil bırakacak.. Yalancıyı cümle alem s.. n.. Millet kerrriz bi siz uyanıksınız.
Araştırma ekibi gitti yeteri kadar kanıt vardı zaten ama kuzey ırak kürdistan bolgesel yönetimi hükümeti türkiyeden aldığı emirle izin vermedi. Ama istersen sen a haber falan izle
Araştırmaya ne gerek var ki... TTB başındaki manukyan kılıklı "videoları izledim, he öyle" dedi.. Demek ki videolardan tespit edilebiliyor. Araştırma ekibinin gitmesine ne gerek varmış.. TSK dan izin alarak mı gitmiş... Bizim işimiz bitti buyurun inceleme yapın mı demiş TSK? Hadi bekliyorum.. ne uyduracaksın?
Tskdan niye izin alsın savaş ihlali araştırması için bu ihlali yapan askeri yapilanmadan mi izin alacak. Videolarda açıkça kimyasal kullanilmiş seni ne ikna edebilir nasıl bir kanıt istiyorsun arastirma ekibi istiyorlar izin verilmiyor. Yerel kaynakların elindeki videolar yeterli. Senin mantigina gore amerika atom atmadı almanlar yahudi soykırımı yapmadı vb.
Hangi savaş ihlalinden bahsediyorsun.. Hangi ülke hangi ülkeye savaş ilan etmiş... Terör örgütüne harekat düzenlemek hangi hukuk sisteminde savaş ihlali olarak görünüyor? Ya da şöyle sorayım. PKK ile savaş olduğunu hangi hukuk sistemi kabul ediyor?
40 yıldır kime karşı can veriyorsunuz? Bugün yaptiklariniz iranın yaptığı insan hakları ihlallerinden farkı nedir? İnsanlar neden dağ çıkıyor? Hicmi birsey sorgulamiyorsun ulkenin gecmisini arastirmiyorsun tıkılmışsınız türk medyasında dunya gundemini takip ediyorsunuz kendi pencerenizden izliyorsunuz dunyayı? Dar bakis acisindan kurtulmadikca ben burada seninle sütün rengini bile tartişsam seni sütün beyaz olduguna ikna edemem
İyi gunler
Ben sorguladığımda gavurun köpeği olmuş, etekli cahil görüyorum karşımda... Ülkenin geçmişini dağa çıkanlar mı yazıyor?
"İftira gibi gelmiyor yabancı medyada videolar var" Kullandığın ifadeye dikkatli bak... Kendine bile yabancısın... O küçük beyninle okuyanları kandırmaya çalışacak kadar zavallısın... İlk cümlesine bile "yalanla" başlayan biri mi bana bakış açısından bahsediyor.. Önce beyninize doldurulan samandan kurtulun.
👍🏿tamamdır
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?