İmamoğlu nun iyi yönetemediğine artık yüzde 100 eminim?

Bugün zamanında çıkmama rağmen 2 kere okula geç kaldım. Metrobüsler 1 dakikada 1 geliyordu. Bugün 3 dakika bekledim. Ayrıca sefer sayısını düşürdükleri için tıklım tıklım metrobüsler ve binilemiyor. Daha önce de benzer şeyler çok olmuştu. Kar yapayım diye insanları mağdur etmesi hiç hoş değil. Karı başka şekilde yapmalı.

Bunun dışında ibb wifi ye de girilmiyor. Bu sebeple 2 kere internet satın almak zorunda kaldım ve 200 tl civarı param gitti. Halbuki interneti çok kullanan biri değilim.

Bir de metrolarda gereksizce her 15 saniyede 1 anons yapıyor. Bu da aşırı kafa şişiriyor. İnsan sinirli hissediyor. İmamoğluna oy verdik, şans verdik ama hiçbir esprisi olmadığını gördüm. Bunları eleştiri mahiyetinde göndermeme rağmen 153 e hiçbir şekilde eleştiriler dikkate alınmıyor.

M7 metrosu anons sesi ciddi anlamda yüksek ve müzik dinlerken bile beyninin içine giriyor ses. Fazla sesin kulak zarına verdiği zararı bir araştırın derim. Bunu da 7-8 kere bildirdim. Ama hiçbir işlem yapılmadı.

Kısacası bir daha İmamoğluna oy vermeyeceğim artı iyi yönettiğine hiç inanmıyorum. Genelde bu eleştirileri yapınca hep yorumlarda manipülasyon olur. Akp yi eleştir diyerek konu değiştirirler, buna mı takıldın falan yazarlar. Bu tarz yorumları yapanlar İmamoğlunun eleştirilemez olduğunu düşünüyor bence. Ya da körü körüne savunuyor.

Bakın İmamoğlunun iyi yaptığı şeyler de var. Mesela kütüphaneler yapması vs. Ama orada bile eksiklik var. Kütüphane yapmış ama içinde yemek yenilecek dinlenme alanı yok. 8 saat ders çalışan adam yemeği kış günü kar varken nerde yiyecek? Sokakta mı, neden kafeterya yok? Bunu da söyledim ama yine aynı hatalı kütüphaneleri yapmaya devam etmeleri eleştirileri hiçbir şekilde dikkate almadıklarını gösteriyor. Sadece kendi bildiğini yapıyor. Böyle belediyecilik yapılmaz. Belediyecilik halka ve halk için yapılır. Kendi işimi bırakıp, belediyeye aday mı olayım yani. Zaten bunları düşünmesi lazım.

Spor salonları kız-erkek karışık yapar belki, laikçi adam diye düşündüm de onlarda da hiçbir fark oluşturmayınca akp den kat be kat daha kötü bir belediyecilik ortaya koyduğunu gördüm. Ha akp de ekonomiyi mahvettiği için oy verilmez ama 3. ve başka partilere oy vermek gerektiğini düşünüyorum. Ya da hiç oy kullanmamak. LDP bile daha iyi olur. En azından özgürlükçü.

Sizce neden eleştirileri dikkate almıyor?

İmamoğlu nun iyi yönetemediğine artık yüzde 100 eminim?