Bir erkek her haliyle karizma olur mu be! ♥
Reddit'te bir kullanıcı paylaştı. "Mustafa Kemal Z kuşağı olsaydı nasıl gözükürdü?" pic.twitter.com/THLBeqlqsq
— İhsan Mercan (@ihsanmercan_) October 15, 2022
Bir erkek her haliyle karizma olur mu be! ♥
Reddit'te bir kullanıcı paylaştı. "Mustafa Kemal Z kuşağı olsaydı nasıl gözükürdü?" pic.twitter.com/THLBeqlqsq
— İhsan Mercan (@ihsanmercan_) October 15, 2022
Beni görmek demek mutlaka yüzümü görmek değildir diyen Atamizi şu son zamanalar türlü türlü canlandirmalarla şekilden şekile sokulmasını hoş bulmuyorum. Mevcut gerçek Fotoraflarinda asaleti zaten belli ama daha önemlisi bize bıraktığı bir Yol var, hedefimiz o iz olsun, böyle saçma sapan işler değil.
arkadaşlar bu öyle bir şey değil.. gen değişmez dna değişmez. Dediğiniz şey estetikse şayet onu bilemem
Atam sizin oyuncaginizmi? Sizin yastakiler insanlığa vatana millete faydalı şeyler üretmeye çalışıyor şimdiki ergenlerin tek derdi sosyal medya. Varya ot gelip bk gidiyorsunuz. Adamın huzurunu bozmayın üstünden geçinmeyi bırakın. A. s. lak misiniz?
boş ver bro ben bir rüya gördüm akıllara zarar bu gibiler uyansa diye bakıcak uzak değil felaket geldi gelicek
Cevap
31Cevap
Olabilir bence.
kusaklara sığmaz o her kusak saçına gözüne bakacağınıza fikirlerine bakın hayatına bakında yokluk içinde her ir yanda dusman cizmesinin gezdiği bu topraklardan zoru görünce kaçmayan o adamlara bakın şimdi adına z y denen kusak her ne ise artık yurt dısına kaçma peşinde
Kendisine şu, bu kuşak diyen kişilerin ahmaklar olduğunu söylerdi paşam. Onun en büyük istikbali Türk olmak, en çok güvendiği Türk gençliğiydi. Zart zort kuşağı değil. Saçma şeylerinize karıştırmayın onu..

18 yaşındaki gerçek fotosu 😍
Üzülerek söylüyorum ki bu Z kuşağı tam bir umutsuz vaka. Bu yüzden Latin alfabesinin son harfi olan Z nesile yakıştırıldı...
Hdhdej emin misin? Umut onlarda olmasın
ohaa benim bu küçük kuzenimin tıpatıp aynısı yavv 😱😱 dur şuna haberi atayım sana benziyo diye 😂
Ne boş işler ya ata şöyle olsa böyle olsa offf bişiler üretin bişiler katın şu dünyaya kafayı yicem
atatürk z kuşağı olmayı kabul etmeyecek kadar zeki birisi
Adam öldü hala ekmeğini yemenin peşinde birileri, bi rahat bırakın la ölen insanları.
Atatürk'ü rahat bıraksınlar artık mezarda bile huzur yok adama
O görüntüde eleman KS de olsaydı verirmiydin, vermezdin elbette. Konu kapanmıştır.. 💁
Şu adamı artık rahat bırakın da bu sıkıntıdan nasıl kurtulacağız onun için kafa yoralım
İhsan mercan bu yaptığıyla trend oldu ve mükemmel bir iş yaptı bana göre
Atam her zaman karizmatik, her zaman yakışıklı. ♥️
Bu tip genç çok Türkiye bunu değerlendirmeleri gerk
atatürkü severim ama seviyoruz diyede saçmalamayın ayol çirkinin teki adam. evet mükemmel işler başarmıl olblr ama çirkin abi z kuşağı hali apayrı bir çirkin
Yakışıklı diyen kızların hiçbiri gelip te flört etmezdiler ama yakışıklı diyip duruyorlae külliyen yalan gerçekten
https://images.app.goo.gl/ao88zLH6FMsW3mND6 Ya şu yakışıklılığa çirkin diyen de ne bileyim😄
Gerçekte öyle görünüşte biri gelse bakımsız tipine hiç bakmıyormusun der kızlar
Peki haklısın diyelim 😂
@suniizm çirkinin tekidiri kendisi. Atamız diye bu kdr her şeyini ovuyorsunuz da yakışıklı falan değil . Cidden çirkin.
@ibrahimfurkan34 kesinlikle hiçbiri yanasmazdi
boş ver sal kabul etmicek
Gerçekten kalpten aşık deilse bu adama hiçbir kız yanaşmaz flört etmez sevgili olmazdı normal sartlarda
Tabii herkesin güzellik algısı farklıdır ama bunu belirtirken karşınızda kim olursa olsun zorbalık yaparak hakaretvari şekilde konuşmamanız gerekir. Umarım bu nefretiniz sadece Atatürk içindir de etrafınızdaki insanlara böyle davranmıyorsunuzdur. Son olarak özgürlükle saygısızlığı ayırt edin:)
Bu ne saygısızlık ne de nefret ikiside değil çok farklı yerlere çekiyorsunuz konuyu
Haklısınız
İbrahim hızlı yaşayan erken ölürmüş derler, hayatı biraz ağırdan al. 🤷🏻
@Gɴᴏꜱꜱɪᴇɴɴᴇꜱ ibrahime boş yere yükleniyorsunuz. asıl zorbalar sizlersiniz
Haklısınız deyip geç ablacım tamam beni koruyorsun ama boş ver gerçekten herkes kendi bildiği doğrudan vazgeçmiceğini ben öğrendim boş ver tartışmak anlamsız 😊
İbrahim'in nasıl bir düşünce yapısında olduğunu biliyorum.
Siz zorbalık görmemişsiniz. Bu zorbalık değil.
Milletin sorusuna, düşünce yapısına salça olursanız, zorbalığın bin katını görürsünüz. Siz bu sorulara cevap vermek zorunda değilsiniz. Birilerini kışkırtıyorsunuz, sonra zorbalık diyorsunuz. Zorbalık öyle yapılmaz bundan emin olun.
Haklısınız.
Evet, haklıyım.
mustafa kemal z kuşagı olsaydı gine karizma olurdu belki ama atatürk olurmuydu şüpheliyim
Osman ne abi osman diye devlet mi olur hemen değiştirin
Neyin kafasını yaşıyorsunuz la adam vefat etti sosyal medyaya gündeme oyuncak ediyorsunuz utanın utanın
Vitrine düşmüş resim Töbe Töbe tam ergen olmuş 😅😂
Yapay zekanın her çizdiği resime sanki gerçekmiş gibi bakarsak işimiz var. Ancak yapay zekayı tanımaya yönelik ciddiye alıyorsanız yani..
Mustafa Kemalim canım atam sen her halinle yakışıklısın ♥️😘🇹🇷
Kuşak diye bir şey yok
Akıl nimeti de herkese nasip olsa nasıl olurdu?
Gerçeği varken ne gerek var böyle benzetmelere
Gelirmi bı daha onun gibisi❤️
çok yakışıklı olurmuş :)
Paşam’ın her hali her yaşı her zaman muhteşem
çok boş işlerle uğraşıyorlar
Her hali yakışıklı her hali hayran bırakıyor...❤️
Ben Mustafa kemal yerine putine daha çok benzettim
Bu benim eski sevgilim ya 😁
Keyfe göre şekillendirmişler sadece
Gayet karizmatik 😄
ahahdhahdhahf aşık oldum
Kaşları daha kalın ay yüzlümün