Artık kimse istediği twiti atamacayacak , yani özgürlüğünüz elinizden alındı hadi hayırlı olsun

Artık kimse istediği twiti atamacayacak , yani özgürlüğünüz elinizden alındı hadi hayırlı olsun

Hakaret içerikli tiwitlere engel koyabilirler fakat saygı çerçevesinde düşünce özgürlüğünü kısıtlamaksa kasıt o zaman bunu yapamazlar. Ülkede tek derdimiz bu olmamalı ülke bölündü farkındaysak gençler birer birer kaçıyor yurt dışına, ekonomi berbat asgeri ücret hiçbir şeye yetmiyor mülteci arap doldu etrafımız İstanbul 'a bi gittim 4 karılı, afedersin kicinda don olmayan araplar dolu Türk kalmamış.
Onu da yapacaklar ümit Özdağ YouTubedan paylaştı. eğer yasa geçerse meclisten. ekonomik kriz var demek bile suç olacak. ve muhalefetle de bu konuda pazarlık yapıyormus akp. vay ülkemin haline bak. ne yaparsa halk yapacak yandaş medya 6li masa ve akp hariç hiçbir partiye yer vermiyor. sinan oğani takip edin tavsiyemdir. o 3. ittifakin adayı olacak
Sabırla izle videoyu
Kılıçdaroğlu da Tayyip de aynı . o yüzden yeni alternatifler aranmalı Sinan ogan 3. ittifakin adayı olacak gibi duruyor. halk olarak adayları iyi analiz edip oy vermek gerek. benim oyumdan bişey olmaz demeyelim
Cevap
4Cevap
Bunu diyeceğine yasağının maddesini paylaş biz karar verelim ne olacagina
Ya siz cehapeliler a haber kadar abartmayin bu kadar ya ozgurluk gitti he
https://youtu.be/yCHa8rXv_Nc chp de akpyle el altından pazarlık yapıyor zaten videonun tamamını izle önyargısız
Bir seneden az süresi kaldı sandıkta halledicez o işi
Dostum kk de tayyipin adamı yeni alternatiflere bakalım halk olarak. Sinan ogan mesela 3. ittifakin adayı olacak takip et
Onun cokta tikinde
https://youtu.be/yCHa8rXv_Nc sabırla izle ve paylaş
Yalan haber gibi geldi. Asparagas gibi
https://youtu.be/yCHa8rXv_Nc yalan değil
Kaynak neren ay neresi
Meclise önerge sunulacak bununla ilgili haberleri dinlemiyor musun
@meçhulbestekar Vardır onun detayı seçim üstü ayağına sıkar mı
Ayağına sikmayacak işte işini sağlama alacak ve sosyal medya şu an en çok akpnin işini zorlaştıran ve kirli çamaşırlarıni döken yer. ekonomik kriz var bile diyemeyeceksin
Biz ne yaparsak halk olarak yapacağız ve gerekirse sandık görevlisi olacağız. Kılıçdaroğlu da rte de aynı hiçbir farkı yok. kurulacak 3. ittifakin adayına oy verilmesi lazım. bir oydan bişey olmaz diyen ah mak Zihniyeti bırakmak lazım
@meçhulbestekar Genelgeyi görmeden daha fazla yorum yapamıycam bunların yanında çok provakasyon da dönüyor sosyal medyada
Ümit Özdağ meclisteki bir milletvekili ve kendisi duyurdu bizzat youtubedan
Umarım sabırla izlemissindir
@meçhulbestekar Bu adam bana hiç samimi gelmiyor ırkçı çirkin bir üslubu var ekonomik krizde değiliz çok şükür enflasyon bel büküyor doğru ama aynı şey değiller Suriye sorunu konuştuğu kadar basit çözülebilecek bir durum değil maalesef daha söylenecek çok şey var da
Ohooho çok yanlış bakış açın var ve taraflisin galiba. bu adam Suriyeli konusu hariç bir yığın meseleden bahsetti ekonomiden de bahsetti çözüm önerisi olarak. umarım akpli veya Kılıçdaroğlucu değilsindir..
@meçhulbestekar Tarafla alakası yok bunun matematik yalan söylemez merkez bankası rezervlerini bir araştırmanı isterim hayallerini anlatıyorlar dinlerken güzel ama faaliyet sonuç söylenilenlerle ne kadar orantılı olucak ben buna bakarım
Senin siyasi görüşün ne ya 😀
@meçhulbestekar Cem Uzan başkanım yaa pringles yiycem 😂
Cem uzan nedir ya 😃 gözünü seveyim
@meçhulbestekar Ciddiye alman bütün yazdıklarıma pişman ettirdi
Yoo cem uzan destekleyenler de var neden olmasın
Sen akplisin bence
@meçhulbestekar Yaklaştın
Mhp mi 😃
@meçhulbestekar Particilikten ziyade Reisci’yim
Ya profil resmin biraz zeki ve uyanık birine benziyor ama. sorgulama ve muhakeme yetenegin zayif o zaman
Ama yaşın genç senle tartisabiliriz iki medeni insan gibi istersen 😀
@meçhulbestekar Seninle aynı fikirde olmadığım için bu vasıflara neden sahip oluyorum bence sen de bunu bir sorgula ☺️
@meçhulbestekar medeniyet dışı bi durum söz konusu olamaz zaten olur uyar bana
Tamam o zaman sana soru. ülkede kaç milyon mülteci var ve deasa mensup üst düzey üyelerin İstanbul'da tespit edilmesini bir açıkla bu bir sonra tır dolusu afgan nasıl geçiyor sınırdan nerde güvenlik bunu açıkla iki. skandal olan kpss soruları neden denetlenmedi ve bir yayinevine ait 20 soru tıpatıp soruldu ve bu yayınevinin soyluyla ne alakası var da soylunun reklamını yapmış ve milyonlarca insanin kaderini etkileyen bu sınav için ÖSYM neden denetlenmedi bu üç. ermenistan sınırındaki mayınlar neden temizleniyor bu dört. bundan 3 yıl önce ben 1500 liraya hem arabamın mazotunu alıp hem spora gidip hem aylık yemek ihtiyacımi karşılarken neden bu paraya artık hiçbiri yapilamaz hale geldi bu beş. sakın global kriz var deme. OECD verileri ortada ve Avrupa'da yaşayan arkadaşım var herşeyi biliyorum kol gibi giriyor bu ülke vatandaşına
Neden bu kadar çok koruma ordusu var ve millet ekonomik zorluk cekerken bu kadar lüks makam araçları kullanılıyor. bunu tüm siyasiler için diyorum ama akp başı çekiyor burada. neden pkk terör örgütü değildir diyen Orhan Miroğlu akp üyesi ve önemli bir mevkide Makam sahibi. bunları söyle bana. neden nebati gibi fıkra gibi olan adam o koltukta
https://youtu.be/dGzgMlFTyvY
Al sana kanıt. reisin neden bu adamı atmıyor partiden. eğer hala daha bu kafadaysan. çıkar telefonunu göster dayilarin kafatasinin içindekinden farkı yok senin kafasinin icindekinin
Noldu cevap yok?
@meçhulbestekar Günaydın dur okuycam görmedim
@meçhulbestekar Deasa mensup üyelerin bizim ülkemizde yakalanma sebebi kampların Suriye bölgesinde kuruluyor olmasıydı. Maalesefki o bölgeden buralara geçmek onlar için zor bişey değil bölgede her şeye fazlasıyla hakimler… burada eleştiriye açık olan şey tam olarak şu;
Tespiti sağlanan deaşa mensup yabancı mülteciler kendi ülkelerince vatandaşlıktan çıkarıldığı için Türkiye’nin bu konuda kucak açması beklenildi. İç işleri bakanının bu konudaki açıklamasına bakabilirsin 2019 da yükselişe geçti bu konu sonrasında da devam ediyor tabi. Tespit edildi, yargı yolları açıldı ve ülkemizde yargılayıp sonrasında vatandaşlık vermek için politika izlenmedi iadesi gerçekleştirildi. ÖSYM ile alakalı, ekonomiyle alakalı o kadar çok şey var ki satırlara sığacak ve bilgim yeterli olucak gibi değil şu da bir gerçek soruların gerçekten boş değil ve cevapları hassas olan sorular bu kadar iyi olsam bu konularda mecliste siyaset yapıyor olurdum ☺️
Bu soruların zaten mantıklı bir açıklaması olmadığı için hala daha bu hükümeti desteklemek akıl tutulması bence. çünkü tüm bu olanlar yıllardan beri başta olan bu hükümet zamanında gerçekleşti ve yıldan yıla katlanarak arttı. yaşın da genç sorgulayabilmen lazım. yaşlı dayilara zaten böyle soru sorup zaman israfı bile yapmam sen de yaşlı olsaydın bu kadar konuşup kendimi yormazdim bile 😀
Attığı bir oyla hakkima girenlerin alayına ulkede vergi veren vatandaş olarak hakkımi haram ediyorum ❗
Abartmayın.
Çözüm yolu bulunur
Erduvan erduvan😃
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?