Cumhuriyet Halk Partisinin baş örtüsü kanun teklifi sunuldu düşünceleriniz nelerdir?

Merhaba,

Açıkçası ben parti tutmayı sevmiyorum, o parti bu parti üzerinden kavga etmeyi polemik konusu yapmayı sevmem, ancak bu durumun artık üzücü bir durum olduğunu düşünüyorum, neden bizim ülkemizde ve çoğunlukla Müslüman olan bir ülkede yok Baş örtüsü yok tesettür giyim tartışması peşinde koşuyoruz.

Müslüman bir kadın tesettürün farz olduğunu nasıl olması gerektiğini çok güzel bir şekilde zaten bilir, yapan yapar yapmayan da günahı kendini ilgilendirir, ama yok efendim devlet dairesine giremez yok efendim üniversiteye giremez, ne oldu yani zamanında tesettüre dil uzatan CHP'liler, aynı zamanda Kur'an-ı Kerim öğrenilmesine Orta çağ zihniyeti diyen Özgür Özel değil miydi? Şimdi mi aklınıza geldi, Bence ak Parti'nin taktiğini yapmaya çalışıyor onlar nasıl makyajlı tesettürü kullandı bunlarda aynı yoldan gitmek peşinde ve hiç de samimi değil.

Cumhuriyet Halk Partisinin baş örtüsü kanun teklifi sunuldu düşünceleriniz nelerdir?

#GeceMuhafızı

9 REBÎ'UL-EVVEL 1444

05 Ekim, 2022 Çarşamba saat 17.37

Güncellemeler
+1 yıl
Zamanında baş örtüsüne bez parçası diyenler kanun teklifi veriyor