Selamünaleyküm kardeşlerim hayırlı günler! Şimdi Türkiye ile ABD savaşsa kim savaşı kazanır?
Sizce ABD, Türkiye'ye savaş açabilir mi?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Selamünaleyküm kardeşlerim hayırlı günler! Şimdi Türkiye ile ABD savaşsa kim savaşı kazanır?
Sizce ABD, Türkiye'ye savaş açabilir mi?
Umarım öyle bir savaş olmaz. Zaten bu saatten sonra çıkacak her savaş dünya savaşına döner. Ruslar ABD'nin bize yanaşmasina razı gelemez keza İran da öyle
ABD sizce Türkiye'ye savaş açabilir mi
ABD kısmen zaten herkese savaş açmış durumda. Yani kimisine ekonomik kimisine askeri. Ama istediği yerlerde kaşıntıları yüksek ama hirlayip isiramiyor. Çünkü karşısında bir sürü devlet var. Çin Rusya İran Türkiye gibi.
ABD neden herkes ile düşman
Herkes gibi benim de cevabım böyle bir savaş olmasi durumunda Türkiye kazanır
Neden peki
Doğrudan saldırmayı göze alamıyor nedenini bilmiyorum. Doğrudan saldıramadığı için dolaylı yoldan Yunanistan'la PKK'yla vs uğraştırıyor kendince. Ama başarılı olamıyor. Türkiye savunmasız bir ülke değil Afganistan gibi Irak gibi değil
Tabi ki bence Amerika yense de bile çok büyük zarar görür çünkü bizdeki iman ve cesaret oldukça bizi asla kolay yenemezler ancak nükleer füze atması lazım
Aynen öyle ama artık silahla savaş bitti eğitimle teknolojiyle savaşıyorlar mesela eğitim sistemimizi bozarak, teknolojik aletlere bağımlı hale getirerek uğraşıyorlar. Bu bütün dünyada böyle
Biz de eğitim ve teknoloji yönünden Onlardan geçmemiz lazım
Aynen öyle. Eğitim derken askeri vs değil de okullardaki eğitimden bahsediyorum. Mesela Türk eğitim sistemi 1946 yılında Fulbright anlaşması ile Amerika'ya devredildi. Başka ülkelerde de olmuştur bu. Al sana savaş
Adamlar bizi içten yeniyorlar 😭
Evet öyle ama bunun da sonu gelecek
Nasıl gelecek
Ya anlaşma feshedilecek ya da süresi bitecek ya da uygulanmayacak
Anladım ne zaman biter peki
Süresi ne kadar bilmiyorum 100 yıl ya da daha fazla ya da süresiz bilmiyorum onu en doğrusu feshetmek
zaten doğrudan olmasa da dolaylı olarak savaş halindeyiz.
Nasıl yani
abd pkk ve ypgye her türlü desteği sağlıyor. kendi askeri gibi eğitiyor. bir yandan da ekonomik ambargo uyguluyor. siyasi baskı yapıyor. ayrıca komşu ülkeleri bize kışkırtıp onlara da gereken desteği sağlıyor.
Neden abd bize düşman
yani bu topraklar değerli topraklar ve amaçları uğrunda biz bir engeliz. bizim bölgesel güç olmamızı istemiyorlar. zaten bu yüzden yıllardır bölgeyi kan gölüne çevirdiler. yani mesele sadece Türkiye değil. Amaçlarına çoğu ülkede ulaştılar zaten. Sadece biz ve İran kaldık.
ABD'den nefret ediyorum ancak insanları nasil bilmiyorum
ABD'den nefret etmemek mümkün değil. ABD'nin bu tutumundan rahatsız olan insanlar da var. Çoğuna sorsan bölgedeki ülkelerin yerlerini bile bilmez ancak devlet olarak her zaman gerek ülkemiz gerekse dünya için bir tehdittir Amerika
Cevap
4Cevap
Amerika ya karşı kazanabilecek bir ülke yok şu an
Türkiye alır bunlar da bizim ne kadar deli bir millet olduğumuzun farkında değil gerçi her defasında gösterdik ama
Herhalde Amerika adamlar dünyanın en güçlü 2. ordusuna sahip
Futbolda Türkiye savaşta ABD alır
Türkiye
Bence de peki bu arada sen hafız mısın
Maşallah yaşın daha 20 bu arada ne güzel maşallah ben de ilahiyat mezunuyum
Rica ederim
Soru mu bu sudjwje
Niye ki
Türkiye tabii ki
Türkiye mi kazanır
Evet
Niye peki