Arkadaşlar ABD Türkiye Savaşı çıksa kim yener sizce?
ABD yener
Türkiye yener
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kore kazanır hidrojen bombası yaptılar anında atar Amerika'ya
Ordan Rusya girer Suriye'ye İsrail zaten Filistin'e girmiş
Yunanistan'da inceden ilerler İzmir benim diye
Rambo gelirse işimiz zor gerçi bizde de bordo bereliler var ama Rambo'nunda oku var ucunda patlayıcı olan.
Böyle bir soruyu bile gizli sormuşsun yoksa içimizdeki cia ajanlarından biri misin?
Nedeni nüfus sayısı değil , ekonomi ve teknolojidir bu gün ABD nin gücü tamamen dolar-petrol endeksi üzerinedir :D ne zaman ABD krize sürüklense bir ortadoğu ülkesini sömürür. Bizim milletimiz hala garajında sıfırdan kaporta dahil araba üretmeye çalışıyor. Yok abicim Şu an yakalayacağımız tek sektör Yazılımdır , otonom araçlar geliyor bunun yazılımını bizim yapmamız lazım maliyet yok bir şey yok sadece google verdiği imkanlar sunduğu şeyler bile yeterli 20 milyon potansiyel diplomalı işsiz kendini burda göstermesi gerek.
abd bence
patlamış mısır fena şişkinlik yapıyomuş lan
mk bunu niye buraya yazdım ben şimdi
Cevap
22Cevap
ABD dünyaya yönetiyor. Türkiye savaşta kazanma sansi 0 . belki iman gücüyle diyecem. imanli olan zor bu devirde. Türkiye de yasayip müslüman olmayan o kadar çok insan varki. müslümanlar günahkar sözde musluman çok zorr yani. daha 3 o. çocuğuyla basa cikamadik yillardir. PKK yi kast ediyorum
yanlış gerçekten çok yanlış yapıyosunuz yenilecek olsak bile o ankette türkiyeyi işaretleyeceksiniz bu aslında tamamen özgüven meselesi burdaki çoğunun bikere özgüveni yok onu söyliyim
istersen savunma bütçelerine bir bak. adamlar nerdeyse günde 2.5 milyar dolar para döküyor savunmaya... yani kurtuluş savaşı gibi olmaz... dümdüz ederler bu ülkeyi...
hiç alakası yok dostum amerika vietnama yenildiği zamanda çok güçlüydü hatırlatırım
Bir kinadik mi daha abd diye bir devlet kalmaz ona gore tüm ulkeler akıllı olsun acayip kınariz
ohoooo siz daha ankette yenilmişsiniz bu ne güvensizlik :D
ABDnin her işi hile olduğundan savaşta da hile yapacağından ve Türkiye avm lerdeki pisuvarların içine takılan şu yeşilli mavili zımbırtıya kadar amerikadan aldığından savaşa zaten 1-0 yenik başlar hatta savaş başlamadan teslimiyetle kaybedilir. olacaklar bu evet.
Amerika isterse ortadoğuyu haritadan siler bırak türkiye yi
Kim yeneceğini bilmem ama kaybedecek olan sensin, benim...
Olası derken. Bizim yanımızda kimse olmaz bu gerçekde. Nato ülkesi olduğumuz için savaş çıkmaz savaş çıkarsa da masa başında halledilir.
Abd yener diyenler boş düşünüyor. Ne rusya ne abd bize saldırmaya tenezzül edemez.
bu konu hakkında zilyon tane kitap makale deneme var, ayrıca sadece karadeniz bölgesini göndersek alır gelirler
Duygusalligibiraksin herkes abdnin ordusuna bak turkiyeninkine kurtulus savasina benzemez
bir soru da ben sorayım
ayı ile dinazor kavga ederse nolur?
Olması imkansz aramzda 5.000 km gecik mesafe var diyelim olduu çanakkale misali topraklarmzı koruruz göklerden gelen karar varsa ne denilebilir.
abd yarragimi yer biz bir birlik olalim butun dunya gelsin a, m, k
Oyle bir olasilik yok en azindan yasadigimiz yuzyilda
ABD Nüfusu kalabalık çok güçlü çoğu teknolojiler onlara ait
Soru sordu bal kabağa, koy tabağa ye sabaha.
Türkiye diye bir devlet kalır mı?
Bizim yenecegimizi dusundugunu soylemisin kimse.
sen benimle alay geçiyon heralde
Oha kendimize hic güvenimiz yok resmen 😂😂😂😂
abd teke tek gelmez haçlılarla bir gelir kansızlar
ABD yener soru mu bu da
maç mı bu m k
Abd yener
İy - 0 Ms - 1
Ust
@scorpion026 Mümkündür.
Abd siler
Türkiye yener
Türkiye mi yener komik gerçekten heriflerde Atom bombası var hatta türkiyenin kullandığı f-16 bile onların
@ComeOnShit türkiye de de varda kullanma yetkimiz natoya ait olduğu için yok gibi bişey aslında!
@Teletabiyat turkiyede olsa nolcak f16 kodlari adamlarin
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?