Lgbt lobisi, Kassel şehrinde süslenen balonlardan Kabe yaparak İslam dinini hedef aldı. Lgbt lobisi haddini daha ne kadar aşacak?

Almanya'nın Kassel şehrinde paçavralarla süslenen balondan Kabe yapılarak provokasyona soyunuldu. Bu skandal görüntüler Instagram'ın mavi tik (onay) verdiği Pixelhelper hesabından paylaşıldı. Paylaşımda, "Kabe'yi Kur'an'ı ve Hz. İbrahim ile İslam'ı LGBT'ye göre reforme etmek istiyoruz." şeklinde skandal ifadeler kullanıldı.

Ben Müslüman değilim ama bu görüntü provokasyondur.

Eğilimlerine saygı beklerken böyle hadsiz provoke hareketler yapmaları sempati değil antipati topluyor. Tüm dünya açlığı, savaşı, susuzluğu unutup kendi cinsiyle fingirdeşmeyi olay haline getiren bir durumu gündem de tutuyor. Artık sıkıldım. Sabah kalkıyorlar bir bardak çayını içip sosyal medyaya girip hem kimliklerinin reklamını yapıyor hem ağlıyorlar. Cidden siz de sıkılmadınız mı?

Lgbt lobisi, Kassel şehrinde süslenen balonlardan Kabe yaparak İslam dinini hedef aldı. Lgbt lobisi haddini daha ne kadar aşacak?
Güncellemeler
+1 yıl
haydaaa şu sorudan benim islamcı oldugumu çıkarmışlar ashdjafa arkadaşlar ben agnostik bir kafadayım. Gram müslüman değilim hatta anneme bile inşallah maşallah dediğinde gıcık olurum o derece tiltim asjdjsh Ama saygısızlık gördüm mü hoppp derim. Dışarda lgbtli birini dövdüklerini görsem ona da hoppp derim. Bir şeyi desteklemeyince bir zümreye aitmişim gibi yaftalanmak tipik Türkiye gerçekleri herhalde. Bir şeyi desteklemiyorsan kesin kötüsündür tarikatçı ya da bilmem necisindir jdfhdjf
Güncellemeler
+1 yıl