Büyük katılım bekliyorum arkadaşlar. Sizleri seviyorum. 😀
RTE
KK
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
20 yıldır sadece ve sadece algı operasyonlarıyla iktidarda kaldılar. Tüm devlet imkanlarını, devletin parasını ve yazılı ve görsel yandaş medyayı, ayrıca devletin televizyonunu kullandılar bunun için. Bu da yetmedi sosyal medyadada bir yığın trölleriyle linç kampanyaları ve algı operasyonları yaptılar. Cumhuriyet döneminin tüm kazanımlarını satıp savıp yediler ve yandaşlarına yedirdiler. İç siyaset, dış siyaset, ekonomi, tarım, hayvancılık, ordu... herşeyi bitirdiler. Bize oy verin şöyle yapacaz böyle yapacaz yalanları attılar hep, ardından başkanlık sistemi olsun Türkiye uçacak dediler. Seçime giderken halka söyleyebilecekleri hiç bir şey kalmadı ve tek yapabildikleri en muhtemel Başkan adayı olaak gördükleri Kemal Kılıçdaroğluyla ilgili olumsuz algılar yaratmak, fesatlık çıkararak 6 lı masayı bozmaya çalışmak, iftiralar atmak falan.
Hayır hayır, 20 yıldır işte tam olarak böyle kandırıldı bu millet ama bu kez kanmayacağız ve sonuna kadar Kemal Kılıçdaroğlunun arkasındayız. Oyumuz Kılıçdaroğluna. Aksi halde Türkiye Cumhuriyeti diye bir şey kalmayacak, uçurumdan önceki son çıkıştayız
Cevap
5Cevap
anlamadımmm yani kemal kılıçdaroğlu mu millet ittifakının adayııı
Kk yi sevmesemde oy vereceğim yeter yıllardır syni yönetim
Kemal Kılıçdaroğlu alır inşallah
İnş reis kazanır.
Maalsef tayip
Reis kazanır.
kemal aday olursa kazanamaz
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?