Gündem 2023 de oyun kime? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor 2023 de oyun kime Güncellemeler+1 yıl Reis 2023 de oyun kime? Cevapla Oyun Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Gündem konusunda 26,5b cevap paylaştı. Chp ye veririm 1 0 Yorumla
DaRealBribery Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 98% +1 yıl Chp diyenlere eksi atanlar, yazık kafanıza. Tkp'ye vereceğim. 2 0 Yorumla
KTİPİYOZ Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl Halen reyiz diyenler var, reyizcileri seçim sonrası vatan hainliğinden içeri almaları lazım. Oy kullanmıyorum 0 2 Yorumla Danteh +1 yıl oy kullanmıyorsan sende vatan hainisin kardeş bi 20 yıl daha çay içersin Yorumla KTİPİYOZ +1 yıl Laik değilim. Yorumla
mrbenz Takip Et Xper 5 Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Valla bana geleceğe dair umut verecek herhangi birine yetti gari dkskeke 0 0 Yorumla
Erdmesr35 Takip Et Yoda Yaş: 34 +1 yıl En yakın muhalefet partisi chp ona vericem yeter artık iligimizi sömürdüler 1 0 Yorumla
AteistCan Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl ben Cumhuriyet Halk partisi'ne oy vereceğim 2 0 Yorumla
koçgızı Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Ümit beyi tanıdıkça daha mantıklı buluyorum. 0 3 Yorumla prenses__artemis +1 yıl katılıyorum ama kaçırdığın bir nokta var barajı geçemezse ilk parti kim çıkarsa ona gider Yorumla koçgızı +1 yıl destekçi oranı çok hızlı artıyor Yorumla Keynesyen +1 yıl @kocgizi doğru söylüyor.. bence @prenses__artemis arkdaşımıza kulak ve ya da araştır derim. Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
Chp ye veririm
Chp diyenlere eksi atanlar, yazık kafanıza.
Tkp'ye vereceğim.
Halen reyiz diyenler var, reyizcileri seçim sonrası vatan hainliğinden içeri almaları lazım. Oy kullanmıyorum
oy kullanmıyorsan sende vatan hainisin kardeş bi 20 yıl daha çay içersin
Laik değilim.
Valla bana geleceğe dair umut verecek herhangi birine yetti gari dkskeke
En yakın muhalefet partisi chp ona vericem yeter artık iligimizi sömürdüler
ben Cumhuriyet Halk partisi'ne oy vereceğim
adaylar belli olsun ona göre
Ümit beyi tanıdıkça daha mantıklı buluyorum.
katılıyorum ama kaçırdığın bir nokta var barajı geçemezse ilk parti kim çıkarsa ona gider
destekçi oranı çok hızlı artıyor
@kocgizi doğru söylüyor.. bence @prenses__artemis arkdaşımıza kulak ve ya da araştır derim.
ampul ve hdp hariç her hangi biri olur
Parti kurcam oy verecekler kimler
ben bu oyunu bozarım
CHP / Millet İttifakı
Reisten vazgeçmek yok
Reis.
Kimseye
hepsine vercem :D
Reis
Kafam çok karışık
oyum su şişesine
Ona değil