"Kimi Cumhurbaşkanı olarak görmek istiyorsunuz" diye, Millete Soralım Mı?
RTE
Hiç farketmez
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Partili cumhurbaşkanının tüm engellemelerine, İller Bankasından gelmesi gereken paraları kesmesine, yurt dışından anlaşmalar yapıp kredi almasına hatta vatandaşın gönüllü yardımlarını bile engellemesine rağmen, İmamoğlunu çok başarılı buluyorum ve Millet İttifakının cb adayı olarak Kılıçdaroğlundan sonra en çok olmasını istediğim kişidir.
Mansur Yavaş'ı da seviyor ve destekliyorum ama asla Millet İttifakının cb adayı olmasını istemem çünkü padişahlıktan ve krallıktan bile daha fazla yetkiyle donatılmış ucube bir sistem olduğu için bu yetkilerin mhp kökenli birine geçmesi ona ne kadar güvensemde beni korkutur. Çünkü bahçeli örneği ortada. mhp kökenli birine asla fazla güvenemeyiz.
Ayrıca şöyle bir durum var, eğer İstanbul ya da Ankara Belediye başkanı aday olursa, o belediyede yönetim belediye meclisinin eline geçer ki oralarda akp çoğunlukta. Bir sonraki belediye seçimlerine kadar orayı nasıl yağmalarlar siz hesap edin artık
Cevap
12Cevap
Mansur yavaş
Hiç fark etmez diye bir şey yok. Aday olacak kişinin güçlü bir aday olması lazım. KK babacan gül gibi isimler aday olursa her şeye rağmen yine Erdoğan kazanır. Benim tercihim Yavaş.
Meral Akseneri görmek isterim görgülü, ahlaklı ve kültürlü Atatürk kadını olduğu için...
Nalburdan boş saksı alsınlar seçime soksunlar , o saksıya oy veririm uzuna adama yine vermem oyumu
Seçenekler yeterli değil... Hiç fark etmez bence yeterli değil.
Recep Tayyip Erdoğan
Mansur Yavaş veya Ümit Özdağ.
Besim Tibuk ya da Cem Toker
Ben MUHARREM İNCE yi görmek istiyorum.
Rte ve akp-mhp sınıfından hariç kim olursa
Bu tarz düşünce nasıl bi düşince aga belki o gelenler kötü yönetcek o hariç bu hariç kim gelirse ne demek çorap mı bu farketmez diyorsun
Tm bende diyorumki kurtulmak için farketmez diyerek birini getirerek nasıl düzelticeksin adam gibi biri gelsin diyorum çorapmı bu fsrketmez o gitsin kim gelsin diyosun bende bunu diyorum
Valla bravo kötüyse yenisi gelir düşüncesiyle baya ileri gideriz muhteşem bi düşünce evet çorap bu zaten
Ben erdoğanı desteklemiyoru sürekli onu neden örnek veriyosun anlamadım
Hala beni sabreden erdoğanı savunan biri olarka görüyosun bu nasıl bi cahillik yahu
Sen kendini diğer avrupa ülkeleriylemi bir tutuyosun onların ekonomisiiyle kendini nasım bir tutuyosun zaten çöküşe giden bir ülke var sen onuda deneriz bunuda deneriz diyosun denicek durumu geçtik acilen adam gibi biri gelip toparlanma yoluna gitmeli
En iyiisi zaten bu vatanı ekonomi için satan birisinin bu ülkede yeri yok
Tmdır
A recep
Özdağ
Mansur Yavaş.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?