AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
142Cevap
Yıllardır yalan söyleyen bir adamdan bahsediyoruz. Ciddiye alıp umutlanmamak lazım.
asgari ücret 7500 olur
1 hafta içinde tüm ürünlere %50 zam gelir.
çözüm bu değil ki ya enflasyonu düşürecek hamleler yap ya haksız fiyat artışlarını önle
amann amann eksik kalsin.. oyun oynuyorlar resmen saçmalık. kim inanıyor artık bunlara
ekmek zararlı zaten yememek lazım. gelir yükselcek ama gider 2 katına çıkacak yine.
Hâlen anlamadılar olayın Asgari ücreti yükseltmek değil, Alım gücünü yükseltmek olduğunu..
İnşallah bakalım.
Hayat suprizlerle dolu gerçekten.
Gelir yükselmesi mesele değil bize giderlerden bahsetmiş mi?
yükseltsin nolcak herşeyin fiyatı da ona göre artar zaten bişey değişmez
TL bazında yükselir ama dolar bazında yükseleceğini sanmıyorum
İş verenleri sürekli toplantıya çağırıyor gizli.
Ne konuşuyor onlarla? Aman işçi çıkarmayın idare edin mi deniliyor acaba? Seçime kadar atın beni?
Tam ekmeği diyecektim siz söylediniz artık güzel rakamlarla gereksinimlerimizi karşılarız ya 😁
Yapmaaa sen hiç bir şeye karışma mk salça 35 lira bi kez daha el atarsan 50 lira olacak
Abi zam falan yapmasin her sey daha da bok yoluna gidiyor zam geldikçe
Gelirin değil alım gücünün yükselmesi lazım işine gelince ben ekonomistim demeyi biliyor 🤣🤣
10 bin olursa zamlar yine yükselecek ne anlamı kalır.
10 bin olursa herşeye yüzde 80 zam yaparlar 10 bin TL alım gücü bu günkü 5 bin TL kadar olur..
Askari ücretin zamlanması önemli değil yükseldiği an herkes fiyayları yüksektecek alım gücü önemli
20 bini görsen ne olacak bu enflasyon var iken cebinden çıkan 30 olur
Olsada borsey degismez herseye zam gelip alim gucu dusuyor
Çok ciddi şekilde yükseltecekse seneye eflasyon tavan üstü tavan
Paranın sonuna bir sıfır eklersiniz olur biter. :D
Başkada adam yokki oy versek,
Bütün ahmaklar ona karşı birleşmis
Maaş 10 000 TL olsa ne olacak? Soğanın kilosunun yapacak 50 TL.. Domates kilo 70 TL
Bir Coca Cola olacak 60 TL 10 000 TL olsa ne olacak
Sana lafım yok bebeğim. Bu adamı görünce sinirlerim tepeme çıkıyor. <3
Bizim millete 20 bin ver 2 ay sonra yetmiyor der ac gozlu deli gibi harcamayi seven milletiz
Vay anasını bak sen şu işe
Kaşıkla verip kepçeyle alıyor bu Erdoğan artık ne yaparsa yapsın Abbas yolcu artık...
Sayın cumhurbaşkanımız keske benim gelirimide yükseltse güzel olurdu :)
görürsek sıçarız. enflasyon daha da artar. piyasayı ucuzlatsınlar zam yapmasınlar.
anamız sktı bı bopk olmaz 7100 yapar net hereye ıkı katı zama yapar yıne ıceerdeyız zengın daha zengın yıne fakır daha fakır ama neden karısındakı güzel kardeşim adam olmadıgı ıcın ıste
İsterse 20 bin olsun askeri ücret alım gücü yine artmaz enflasyon nedeniyle.
hatalı bir cümle kurmuş herkesin ki yükselmez işçinin yükselirse patronun kazancı düşer
Yükseltse ne olur fazlasını geriye alıyor zaten Doğal gazı daha açmadan 103 lira fatura geldi. Birde dogal gaz bulmuşlardır ta bedava olacakmış ta yalan bitmiyor bunlar da
Ülke battı artık o dediğini yapsın ekmeğe de aynı oranda zam gelir. Yani çoğu kişiye yaramaz o olay. Anca yaşlı başlı, evden pek çıkmayan tiplere yarar anca o iş yararsa...
Ücret artarken fiyatlar da artıyor. Değişen bir şey yok.
Napsın adam amuda mı kalksın? Elinden geleni yapıyor
Erdogan boş boş konusuyor , isterse 20 milyar yapsın ekonomi dibe inmiş herşeye zam katları olarak yspiliyor , cahil kesim de insniyor mal abi inanan başka izahı yok
Ücretler yukselsinde zam yapmayın. Kaşık ile verilip kepçe ile geri alınmasın.
Seçim yaklaşıyor şapkadan tavşan çıkarma derdinde ama adama sorarlar 20 yıldır neredeydin?
Geliri yükselteceğiz diye yazılır, hayvan gibi zam ve vergi uygulayacağiz diye okunur.
Seçim yaklaşıyor ya başka nasıl oy toplayacak :)
7000-8500 bandını geçmez ki bu band bile dediklerine göre yüksek gel gör ki bu bantta bile barınma ve giderler zor yetisir
Herşeye yine zama gelecek
Maaşa zaman gelmesi ile işçilik maliyeti artıyor ve yine zamlar geliyor
Seçime kadar yüksek kalır seçimden sonra hop dolar 35 lira aldığın maaş suanki ile aynı seviyeye iner
Abartma mk 1 yılda 35 e vurmaz
Lafın gelişi knk yani bir sekilde alım gücünü tekrar indirirler
Yaaa yeter be maşallh çok yükselttiler ondan parmağımız ağzımızda yarını nasıl geçericez diye düşünüyoruz o ne ya yeter
10 bin olsun ama eğer ekmek 10 lira olmazsa çok kırılırım reis
10 bin ₺ olsa bile para değil şu zamanda asgari ücretle çalışana Allah yardım etsin
İsterse 20 bin yapsın ona göre zamlar gelecek yani kısaca boş işler
Benim dediğime gelecek olay. Beş sene içinde süper güç olacaz millet bana deli diyor 🤣🤣
Sen delirmissin
@Gulsahaydin hayır sadece araştırıyorum. Elimde telefon sosyal medyada siyaset yapmıyorum
Süper güç olacağımızı elinde telefonla sosyal medyada paylasiyosun ama jagsjsfdjeg sus sus sen delirmissin nerden arastiyosa jsgdjdg hemen veri analiz tablolari ve varyantları arastirma evrenini ve örneklemini burada paylasmassan deli diye arkandan davul caldiririm ahsgehege
@Gulsahaydin iki üç seneye bu yorumları unutma 😄
Yılbaşına kadar zaten herşeye zam gelir bide sonra gelir asgari ücret yine aynı
Eyvahhhh desene yıkbasından sonra kazıgı agızdan cıkartacaklar
7.500 gibi bir rakam konuşuluyor. Bence 10.000 olmaz..
Kaçı görürüz bilmem ama hiçbir şey kurtarmaz artık bizi fiyatlar da görüyor bir şeyleri
Bilmem. Reco baba bilir. Allahimiz da peygamberimiz de Reco baba. Saygı duyar hürmet ederim
Tövbe tövbe 🙄
Kafayımı yedin sen?🤔🤔🤔🤔
@azrayenilmez72 yedim yemez miyiz. On tane üniversite bitir işçi olarak asgari ücrete çalış. Recep baba diyorsa doğrudur. Her şeyimiz o bizim bitti gitti.
On tane üniversite bitirip asgari ücretle çalışmak muhteşem harikasın seni sahnede alkışlıyorum hiçbişeyim
👏👏👏👏👏👏👏
@azrayenilmez72 sen ve senin gibiler belki inanmaz saygı duyarım. Ama artık yokluk beni adam etti.
Maşallh çok iyi etmiş tebrik ederim 🙏🏽👏
@azrayenilmez72 teşekkür ederim. Sen 37 yaşında bir erkeğin acizliğini yaşadın mı hiç? Neden parasızlık. Para için iyi bir torpil. Kadınsız çektim ya da evlenmedim. Neden parasızlık. Kadinin gen. el. evde ayaklarina kapandın mi yokluktan. Hayır. Bu ülkede ben yetimdim ve oksuzdum. Neden? Ona rağmen okudum. Herkes kızla sev. isirken ben sabir dedim. Şimdi 20 yaşında kızı görünce içim icim agliyorum
Neden? Parasızlık. para = Tanrı demek bu ülkede.
Tayyip baba ne istw4se saygım var. Allahinizim desin saygı ile kabul ederim
Peki öyle olsun senin dediğin gibi olsun bakalımm
bu adamın acilen gitmesi lazım
Senin maaşın 5500 dan 9000 olur aldığın ürün 25 TL den 45 TL olur. İsterse 30 bin yapsınlar aldığın ürünler de 2 katı artar.
Seçim yalanlarına başlanmış
Niye daha önce maaşları yükseltmedi mi?
Zamları düşürsün maaşa zam yapmasada olur
Tayyib amcamın her zaman bir planı vardır
Buna gerçekten inanıyor musun
Senin diğerlerine inandığın kadar
bir verir iki alır bu haramiler
Ekmek almaya yakında bir poşet parçayla gideriz
Enflasyonu indirsin sadece yeter.
desene ulkecek tezegi avucladik dhdhdh
8 falan olur o kadar olmaz