Ben çok utandım. Nasıl olurda bizim Cumhurbaşkanımız, dünyanın en önemli figürü olan II. Elizabeth cenazesine katılmaz.
:(
Ben çok utandım. Nasıl olurda bizim Cumhurbaşkanımız, dünyanın en önemli figürü olan II. Elizabeth cenazesine katılmaz.
:(
Hukumetten gram haz almiyorum secimde oy vermiycem bundan onceki secimlerde de vermedim sonuna kadarda hakli cikarttilar beni 1sterlin 21 tlyi gormus ama velhasim soruya gelirsek 21. yuzyilda hala krallik barindiran aptal bir toplumun kralicesinin mezarini ziyaret etmesi gerektigini dusunmek tamamen canım. Hicbir lider Mustafa Kemal gibi olamaz istese kendini padisah bile ilan ederdi ama o ne yapti egemenlik kayitsiz sartsiz milletindir dedi medeniyet altinda ingiltere gibi 3. sinif zihniyet ulkeleri bizim umrumuzda olmamali.
Cevap
10Cevap
Özel arabasını götüremeyeceği ve o kadar korumasına da izin verilmeyeceği için gitmedi. Yani egosu ağır bastı
Cunku artik 3. Sinif ulkeler ligine düştük yabi ekonomuk askeri ge politik olarak. Ona da 3 . Sinif yani layik oldugu muamele yapilacakti o cahil egolu herif de bunu kabul etmedi.
Ben olsam bende katılmam banane abi elizabetten ben niye yas tutuyorum
İngiltere ye gitmenin kaç milyar dolar olduğunu biliyormusun
5 günlüğüne ABD ye gitmeyi biliyor
Sanki Erdoğan olseydi kraliçe katılacaktı.
Kıyas bile yapılamaz
Özel uçaksız, zırhlı araçsız gidemez o 😃
Aman tanrım nasil oldu bu ya
Evet diplomatik açıdan gitmesi gerekti
Köle zihniyetine sokamw
Makam aracı yasak ondandir
Illaki katilmalimiydi 😀
Evet
Erdogan ne sg yapiyo affedersin Elizabethi 😀
Tühh
ya s a. lagi onlar senin neyine geliyor.
Katılması şart mı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?