AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Üniversite Tercih
Diğer 
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Her türlü yardıma ihtiyaç var şu an
okey de adam yardim ekibi, ekmek, su yorgan battaniye yollicaz dememiski. Internet demis INTERNET, bu kadar can kaybinin arasinda interneti nörelim cebinde parasimi yokmus Elonmusk in bari bagis yapsaydi
Internette önemli intternet sayesinde enkaz altindakilerin yerlerini tespit edebilirler
Ya kardeşim saçma sapan konuşma Allah aşkına ya @simgee_yuuna
@cake_ adamin teknolojisi var yaa
@simgee_yuuna aynı teknoloji bizde de var. İnternet lazım değil kardeşim
Elonin teknolojisiyle bizim teknolojimizi birmi tutuyorsun sen?
@simgee_yuuna Allah aşkına ötede oyna çocuk. Birde ciddiye almışım yazıyorum
Teknolojiden öte ihtiyaçlarımız var. Dünya zengini o adam, cebinden 1 kuruş bile çıkaramamış her şeyi geçtim bi yorgan bi battaniye bile yeterli aslında. O adamın derdi yardım etmek olsa o yönlere başvurur, bu resmen kendi reklamını yapıyor
Çok biliyorsun sen
@cake_ çok cahilsin keşke fikirlerini paylaşmaya utansan
@AzraaTuran hayir reklam felan yapmiyor zaten bir Türk böyle bir istekte bulundu ama Erdogan reddetmis
@kimtylerr afaynen afe moruk
@cake_ yaklaşık 4 yıl önce İstanbul'da ufak çaplı deprem olduğunda millet wp araması ile iletişim kurmuştu normal şebeke çekmiyordu
@Taciiiii şu an İnternet var deprem bölgesinde. WhatsApp ile iletişim kuruluyor zaten
@cake_ hayır sitede soranlar bile var ulaşılamıyo hatta hatayda doğalgaz, elektrik ve belirli bölgelerde şebeke yok
@Taciiiii anlatamazsın, beyni örümcek dolu algılamıyor düşünemiyor, yattığı yerden konuşmak kolay geliyor ona, internetin önemini bile bilmiyor
@Taciiiii boş yapıyorlar kaale almayın
@kimtylerr boş yapma kardeşim.
@kimtylerr haklısın hani 2019daki ufak sallantıda bile bizzat yaşadım Turkcell ile arama bile yapılmıyordu ama internet aktifti wp aramasından konuştuk arkadaşlarla
ayrıca konum belirlemek için hayati öneme de sahip
@Taciiiii ben çok uzaktayım Elbistan a sadece az biraz sallandık , ardından 45 dakika telefonlarımız çekmedi
@kimtylerr İstanbul'da olsa bu deprem düşünemiyorum bile o şebeke ağı bu kadar yükü kaldıramaz
Bence istihbarat adı altında olduğu için kabul edilmemiştir elon musk sonuçta amerikalı neden böyle bişey kabul edilsinki adam dünya zengini parasal konuda yardım etsin madem yardım edicekse
Her türlü yardıma ihtiyaç var şu an. Yardımları reddetmek insanlık ayıbıdır. 12 bin kişiye ulaşıltı 15 saatte ama daha nerden baksak 90.000 kişi göçük altında. Kaçı ölü kaçı kurtarılmayı bekliyor o da belli değil.
Ben bu adama güvenmiyorum bu adam dünyaya tehlike saçıyor
Ne konuda?
Yani seyyar alici gonderecek guvenlik acigi yaratabilir
Politik bi karar olduğu çok aşikar. Seçimde yaklaşmışken hali hazırda.
Ya hiçbirinin interneti yok mesajlar tek tik ne kapasitesinden bahsediyor bunlar
Uydular önemli bir konu çünkü ondan güvenlikle alakalı her halde.
Gokten internet gelmiyecek gerekli uydu alicilari gerekiyor ve ulusal guvenligi riske sokuyor biraz arastirin
Hangi ulusal güvenlik sınırlar açık zaten
@kimtylerr o ayri bu ayri bi yerde aciklik var diye komplemi bk olsun hersey
Bolgeden ilk esnada halkin ne kadar sahipsiz oldugunun gorunmesini istemiyorlar da ondan.
Depremzedeler AFAD yemek su yok diyor buna bile yardım edilmedi interneti kabul etmemeleri daha doğal değil mi
nedenin belirtmisler ya iste. ihtiyac yok.
Ihtiyac yoksa neden haberlerde bas bas bagriyorlar yeterli ekip yok diye yardim istiyorlar onu geçtim ihtiyaç yoksa o zaman baska ülkelerden yardimlarida reddetmeliydi
simdi internet baska diger ekipmanlar baska. o yardimlari reddetmediler herhalde de ortada bir ysrdim da goremedim kabul etselerde. hala millet gocukte kendj cabalariyla insan kurtarmaya calisiyor. ulkede makine mi yok insan mi yok her sey var ama bunlari kordine edecek kaliteli bir adam yok ki. yumurta dayanmis oyle her sey yapiliyor.
ya insnalar zor da lazim nedemek red edtmek ya
Neee etmedi mi? BU ADAM TAM BİR SORUNLU.
hava atmak ıcın boş hava atmak ıcın