Sosyal medyada AKP'li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın fotoğrafını kullanarak para sayma videosu çeken ve yayınlayan kişiler hakkında soruşturma başlatıldı.
İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı, Twitter'daki Erdoğan'a video paylaşımları nedeniyle soruşturma başlattı.
Paylaşımlara ilişkin "Cumhurbaşkanı'na hakaret" suçundan resen soruşturma başlatan Başsavcılık, videoları çeken veya yayınlayan şüphelilerin tespit edilerek yakalanması için emniyete talimat verdi.
- ne düşünüyorsunuz?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Bende nefret ediyorum akp den ama yaptıkları yanlış
Kamu yararına ağır işlerde çalıştırılsın.
Recep Tayyip Erdoğan'a en ağır şekilde muhalefet eden kişiyim ama böyle ş*refsizliklere onay vermem.
Videoları izlemedim içeriği bilmiyorum ama görünende bi hakaret yok eğlence içeriği gibi duruyo dümdüz. Ne problemli bi ülke oldu burası ya of içim sıkıldı artık gerçekten
İyi olmuş hadlerini bilsinler itler cumhurbaşkanı o adam sevsen de sevmesen de not: akpli ve müslüman değilim.
Siyasi gücü kullanıp haksız kazanç elde eden akepelilere de soruşturma başlatılacak mı?
Sıkıyorsa kuzey Kore devlet başkanı için yapılsın içinden geçer adam bizimkine bide diktatör deniyor adama hakaret ediliyor devlet başkanı sevmeyebilirsin ama saygı duymak zorundasın iyi olmuş inşallah ağır cezalar alırlar da kimseye bi daha böyle saçma şeyler yapmazlar
Tek örnek neden kuzey Kore örneğin Avrupa'da veya başka bir ülkede yapılsa ceza alır mı
@maria0 Almanya da yap bakayım aynısını evinde rahat rahat oturabiliyor musun ulan yabancı ülkeden örnek veriyoruz onu da beğenmiyorsunuz hiç bir ülkede devlet başkanına hakaret edemezsiniz
Bunun vatana millete faydası ne? CBnin yapması gereken şeyler yok mu? Bunlar mı engellşyor yapacağı şeyleri?
CB kurumu, tarafsız, partiler ğstü iken CBye hakaret suç idi. Eğer partili CB olutorsa iş değişir. Tarafsız makam devleti temsil ettiği için saygı duyulur, birleştiricidir, ama parti başkanına, ideolojisşne sayhı duymak zorunluluğu yok.
AKP iktidarı, demokrasiyi 5 yılda bi sandık koyup saymak zannediyor, size de böyle anlatıyor. Demokrasi hukuktur, güçler ayrılığıdır, toplanma ve ifade özgürlüğüdür.
Bu rejim demokrasi falan değildir. Kore Demokratik Halk Cumhuriyeti, çok daha demokratiktir. Üstelik resmi olarak savaşta olan bir ğlkedir, ABDnin sürekli askeri tehdidi altında, ambargolara rağmen dimdik ayaktadır. Bütün o delegeler de seçimle gelir görevlerine.
Boş yapma yani
@Hullanza boş boş uzun uzun yazmış bide kendine de önemli adam süsü vermiş çok kültürlü bişey biliyormuş gibi sg ulan
Evet, çok kültürlüyüm ve biliyorum. Keike sen de okusan öğrensen, böyle kör cahil yaşamak zor olmalı
@Hullanza senin kafanı koparabilirim zorlama bence
Bu bir tehdit mi?
Almanya da hiç bir şey yapmazlar emin olabilirsin
Ülkede tamamen faşizm hakim
Akıl fikir
Ne alınganlık bu ya
Yalan haber soruşturma felan yok