Adam eyvah eyvah dedi ondan önce bir öksürük sesi geldi acaba kustu mu Ay midem bulandı ya
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
İnsanlık hali yaşlılık yoğun tempo her şey olabilir.
Ya öyle de yani adamların midesi bulanmıştır onların gözü önünde kusulur mu Cumhurbaşkanı örnek olmalı insanlara bence yanlış bir hareket Bu arada kim yapsa eleştiririm gaz da çıkarmış olabilir insanlık hali hastaysa gelmeyecek çıkmayacak programları la
Evet hasta ise iptal etmeleri gerekirdi çok fazla zorluyor siyasiler şu an.
Siz şeyi duydunuz mu ünlü bir astrolog şey dedi seçime 5 gün kala vefat edecek biri dedi içlerinden herkes bundan sonra Erdoğan olmasın gibi kelimeler kullandı 🤔🤔
Evet onu okumuştum bir insanın ölümü konusunu dillendirmekten hoşlanmam her ne kadar görüşleri ters olsa da bana ama tutturursa böyle bir şey o astrolog ülkenin en zengini olur.
Böyle bir şey olsun istemem neden bilmiyorum insanların gözünde Kahraman ilan edilip gidecekse kaybedip gitsin
Buda bir çok insanın beklediği şey.
Ben sana bir şey söyleyeyim mi ben bu konularda titiz bir insanım ve midem bulanı bilmiyorum ama neden birçok beni mi rahatsız ediyorsun sadece insanları oynuyor mu Bu yüzden de sordum bu soruyu konuşmak için bir efalameler bir dayılanmalar bizim insanımızda var bu anlamak dinlemek için değil cevap vermek için dinliyoruz terslemek için dinliyoruz amacım gerçekten polemik yaratmak değildi rahatsız olduğum için bu soruyu sordum eminim benim gibi çok vardır rahatsız olan neyse uğraşamayacağım bunlarla :))
İnsanların ayarı yok fanatiklik yapıyorlar her şeyde düzgün iletişim kurma tartışma gibi şeyler asla mümkün olmuyor. Bu yüzden hiç uğraşma öyle tipler gelirse he de geç.
Kesinlikle haklısın yurt dışında yaşayan bir arkadaşım var onunla her şeyi konuşabiliyorum ama bu Türk insanın da var bizim her şeyi farklı yerlere çekiyorlar aşırı duygusal davranıyorlar takım tutar gibi parti tutuyorlar en iyisi cevap vermemek gece gece
Aynen öyle bu her iki tarafta da var kuru inat fanatiklik doğru yanlışı tartmadıkları için bugün bu hallerdeyiz.
Gerçekten yedikleri dokunmuş da olabilir... Numaradan; oy arttırma çabası da olabilir...
Yorumsuzum‼️
Ya tuhaf bir ses geldi gerçekten sonra diğer adam da eyvah eyvah dedi yayını durdurdular biraz devam etmiş gaz çıkarmış olabilir mi?
Sanki bugün bir yayında daha yorgun gibiydi gündüz hastada olabilirb
Siz şeyi duydunuz mu ünlü bir astrolog şey dedi seçime 5 gün kala vefat edecek biri dedi içlerinden herkes bundan sonra Erdoğan olmasın gibi kelimeler kullandı 🤔🤔
Duymadım
Şanal doktorculuk mu yapalım nerden bilelim neden hastalandı sorduğu soruya bak
Kusmuk sesi geldi bilmiyorum duydun mu ayrıca gaz çıkarmış olabilir
Tatlım hasta hasta çıkılmaz canlı yayına oy toplanmaz kendine güvenen biri zaten oy toplamaz benim midem bulandı o yüzden sordum aslında
Aklını başka şeylere çalıştır boş ver kusmuğu napcan ciddi ciddi zeka seviyesi yerlerde
Hayatta meşale tigin ilgilendigin başka seylr yok mu gelmiş neden hastalandı diyorsun biz ne bilelim
Ben hasta hasta çıkamaz diyorum bu nereye takılmış ya bu söylediklerimden cımbıza çekip bunu mu çıkardın Allah Allah daha titiz bir insanım sonuçta
Bize ne titizsen cumhurbaşkanının hastalığı sana mı kalmış bize soruyorsun nerden bilek git doktora sor cevaplarsa tabi alakasız sorular ya
Cumhurbaşkanının hastalığını sormadım nerenle okuyorsun yazdıklarını bunu oy toplamak için yapmış bile olabilir sen hangi siyasetçinin canlı yayında kustuğunu gördün 😂🤔
Siyaseti bu kadar çok mu önemsiyorsun sen mi kurtaracaksın dünyayı sanane bundan merak etmem ya da kendi hayatın için önemsediğim başka şeyler yok mu soracağın aklima gele gele bu mu geldi
Sana ne ya hesap mı vereceğim demek ki rahatsız oldum ki sordum Evet dünyayı ben kurtaracağım oldu mu sen pis ve kirli bir insansan ben ne yapayım
Sonrada kimse bana bakmıyor neden bu kötü şeyleri yaşıyorum diye ağlarsın önemsediği şeylere bak 😂😂bazı insanlar çok canım oliyorlar
Detaycı temiz ve titiz bir insanın merak etme çoğu insan bana bakar tatlım ama sana bakmazlar kirli ve pis bir insansan 🤔✌️
Sen de çok canımsın daha okuduğunu anlamaktan aciz aklı fikri belaltı bu Türk kızlarının demişlerdi inanmamıştım gerçekten bir şey konuşulmuyormuş iyi ki Türkiye'de yaşamıyorum ya 😂😂
Banane burada yaşayıp yasamadigindan prim kasmak için sordugun şey saçma ve alakasız geldi yani kusmuşsa da dikkat edip düşünüp buraya yazmak sana mı kaldı cidden hayatında tek önemli olan şey bu mu bu kadar mi gereksiz birisisin. Titizsin belli belli zaten
Türk insanınin genel olarak sıkıntısı bu zaten bana ne her şeye bana ne deyince zamlarla boğuşursunuz işte seçim için geldim Türkiye'ye zaten eskiden beri sevmiyorum Bu yeni olan bir şey değil ay Türkiye'de ne çok cahil varmış Bu adamın başta olması çok normal bu kadar cahil varken
Primci olmasan yeter
TM abla ya yok bişey takıl kafana göre sürünnnnnnnnn 😂😂✌️
İyi misin sen
İyiyim sen nasılsın
sanada günaydın
Sen izledin mi kusmuk sesi geldi Allah'ım yarabbim ya
Yeter ya milleti galyana getirmek için
Hastaysa canlı yayına çıkmasın ben kusmuk sesi duymak zorunda mıyım
🤣🤣sana mi sorcaktım. Her hasta hiçbir yere çıkmasın o zmn. Kapat ne bakıyon
Kendine güvenen biri hasta halinde oy toplamaya çıkmaz ablacığım bilmem anlatabildim mi ayrıca gaz çıkardığını herkes duydu herkesin içinde yapılmaz bu Cumhurbaşkanı örnek olacak millete her neyse çok fazla kınamak istemiyorum Bu Erdoğan'ın işi sonuçta
Kaybedeceğini anladı tabii götü 3,5 atıyor
🤣🤣🤣iyi boş yaptın
Kimin neresi ne atıyor belli her sene aynı terane. Kendını kandır sn.
Ablacığım mı 🤣😃 komık, ükala senı yaşın kaç. Anlamadığın şeylere yorum yapma. Ne bılıyon da konuşuyon hepiniz güvenıyor o kadar aday da 20 yıldır baştaki erdoğan güvenmicek. Hastayım da cıkmayım diyeck asıl aday olan hasta hasta çıkar. Evet gaz çıkardı Karadeniz gazı 🤣🤣uydur uydur yazın yok zehirlendi yok gaz yok kusmuk sallayın ellerı avuçlayın coşturun milleti komıksnz
Örnek olcakmış siz muhalifler kafa hep aynı fanatık kafaya devm başkasina bunları demezsiniz. Kına br kına çokda tın🤣adama demedık laf kalmaz. Tabı hep onun işi başkasinin olmaz
Hadi işine bak
Ay seni nasıl bir kuyrukacın var programı ben izledim ve sesi duyan benim en de farkındaysan olabilir dedim insanlık hali dedim dalga geçmedim bunu hangi siyasetçi yaparsa yapsın eleştiririm bana göre yanlış insanların önüne böyle çıkamaz ben sadece görüşümü yazdım neden bu kadar kudurdun ablacığımmmm
Tabii oylar düşüyor kime oynayacağını şaşırdı yazık kıyamam
Hala boş yapıyon. 🤣🤣lan ne kuyrukacım olcak be şapşl. Kesin sallıyonuz yine saçma sapan, uydurma hareketler. Acısı olcak biri olan varsa o da sizlersiniz konuşmanızdan beli erdoğan tarafıym diye de demiyorum bunları bunlar olan şeyler sizin içinizin pislikler i
Sen izlemiş olman bişey değiştirmez 😃😃nefret ve düşmanlıkla ı😳izledın konuşuyorsun net. Farkında deilm olabilir demen kurtarmaz
Kudurmadım teyze neden kudurm
Sana göre düşüyor 😃yaranmak için mi hasta cıkmış güya. O kdr hasta ise çıkmaz ertelenır başla zmn çıkar dert mı ona
Adam bugün konuşma yaptı Ankara 'da. Beddualarınız tuttu da hemen hasta mı oldu
Teyzemi küçül de cebime gir bahsettiğim şey osurmasıydı gaz çıkarmasından kastım ben titiz bir insan olduğum için rahatsız olmam normal ama sen pis bir insansın sanırım size göre her şey çok normal zaten insanlara s***** dedi normal şeyi de kelle dedi normal hasta hasta programa çıkıp öksürüyor kusuyor normal ananızı şey yapıyor normal yakında bu vadeye gelirsiniz siz 😂😂🤔✌️
Yarına iyileşir.
Geçmiş olsun.
Gecmesin 😭😛