Bir kadını giyiminden dolayı taciz eden Türk Youtuber, Avusturya polisi tarafından sınır dışı edildi! Layığını buldu mu?

Sosyal medyada çektiği videolarla 1,5 milyona yakın takipçiye ulaşan Mesut Can Eray, göğüs dekoltesi olan ve Türkçe bilmeyen bir kıyafet giyen kadının yanına giderek şu ifadeleri kullandı:

"Ya aile var burada utanmıyor musun? Böyle giyiyorsun insanların abdestini kaçırıyorsun. Ben mesela buraya abdestli geldim, abdestim kaçtı. Böyle giydiğin için. İnsan üstüne bir şey giyer. Harbiden çok terbiyesiz terbiyesiz şeyler yapıyorsunuz."

Türkçe bilmeyen kadın ise Mesut Can Eray'ın ne söylendiğini anlamadığı için gülümseyerek yanıt verdi.

Yurt dışında yaşayan Eray ise Twitter’dan yaptığı paylaşımda ise, “Linç ediyorsunuz da çok da umrumda” ifadelerini paylaştı.

Paylaşılan videonun altına Viyana Polisi'nin resmi hesabından açıklama yapıldı. Açıklamada, "Bilgiler sorumlu polis karakoluna iletildi." denildi.
Şimdi ise Mesut Can Eray, Avusturya polisi tarafından sınır dışı edildi!

Sizce olması gereken oldu mu?

Bir kadını giyiminden dolayı taciz eden Türk Youtuber, Avusturya polisi tarafından sınır dışı edildi! Layığını buldu mu?
Adam haklı
Terbiyesizliktir tamamen
Bu terbiyesizlik değil, mallıktır. Türk miletini de kötü gösteriyor
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Güncellemeler
+1 yıl
Bence bir ceza verilmeli bunlar yüzünden biz yurtdışına çıkamıyoruz