Bildiğiniz üzere unlü youtuber Recep Bayraktar'ın köpeklerine el konulmuştu. Gündeme gelen Recep Bayraktar'ın hayvanlara vurduğu görüntüler ortaya çıkınca hayvan severler ayaklandı! Recep Bayraktar hayvan haklarını çiğnediği için 50 bin lira para cezası kesildi! Bilginiz üzere bu dogo türü köpeklerin bakılması, üretilmesi yasaktır. Hayvanları kısarlıştırmayıp, kötü davranan Bayraktar hayvan severlerin tepkisini üzerine çekti köpeklerine el konuldu ve para cezası kesildi. Ne düşünüyorsunuz?
Youtuber Recep Bayraktar hayvan severler tarafından dava edildi, Linç edildi! Ne düşünüyorsunuz?
Recep Bayraktar'ın sevmem itici bulurum ama kopeklerini çocuklarından bile daha çok sever ve bakar. Hicbir köpeğine kötü davranmaz dogolar yapıları gereği hırçın köpekler sadece baskın karakterler onları yonetebilir. Bence Recep Bayraktar'ın yapılan yanlış çünkü bu kpeklere şehirde bakmıyor dağda çayırda besliyor bu köpekleri bir insana saldırmaları olanaksız.
Tanımam etmem kendisini ama köpekleri öldürenlere tecavüz eden yaratıklara 50 bin ceza verilmiyor. İyi ya da kötü adam bakıyor. Bence abartılmış bi ceza
Şehirdeki adaletsizlikten besleniyor suçlular. Bu adalet sistemi resmen insanlara kötülüğü teşvik ediyor. Bu ülkede gerekirse ezen olcaksın ama ezilen olmayacaksın. Çünkü ezenleri koruyorlar..
Yanlış anlamayın ama asıl dönerseniz hayvanı psikolojik olarak bir sürü sıkıntı yaşar ve agresifleşir. Bu konu hakkında bir çok şey biliyorum ama bu pitbula çiğ etvermek vahşi yapar, dövmezsen söz geçiremezsin gibi şeyler kesinlikle hurafe yavru veya yetişkin hasta veya değil, agresif de olsa uğraşmayla, eğitim, ilgi ve sevgiyle hepside golden gibi olurlar. Apartmanda yaşıyorum ve 10 yaşında bir kardeşim var yasak olmasa dogo, pit farketmez o dövmeden olmaz dediğiniz köpeklerden öyle bir dost yaratırdım ki bırakın saldırmayı o inanılmaz güçlü çene ve dişlerini kullanmayı bilmezdi çünkü gerek olmazdı siz o hayvanı döverseniz sadece gururu kırılır ve sinirli, agresif bir köpek olur travma oluşur aklında. Baahsettiğim uyarmak için sadece kafasına pıt diye vurmak şşt demek değil ki sizinki de değil bence.
@Qxyoggie_bear peki siz bir pitbull cinsi bir köpeği eve alıp kafasına pıt die vurarak evde golden gibi yetiştirin kisirlastirmadan bende elinizden öpeyim 😊saygı duyarım. yanlis anlamayın beni benimde bir köpeğm var şiddete karşıyım savunmuyorum boylelerini
@Qxyoggie_bear bende ciddiyim kardesim. kisirlastirmanin konu ile alakası var çünkü sen onada karşısın tabiki😊 hatta ben temin edeyim sana böyle bir cins köpek sende evde besle olur mu🤔
Kısırlaştırmaya karşı değilim sadece bir ırkı yadırgamanıza karşıyım. Dediğim gibi biraz araştırırsanız aslında düşündüğünüz gibi hayvanlar olmadığını anlarsınız. Pitbullar eskiden bebekleri korumak için dadı olarak eğitilmişler insanların şiddete eğilimli kullanmaları şuanki DÖVEREK ITAAT ETMELERİNİ sağlamaktan geçiyor.